עבור לתוכן

עזרה למשתמש Oranili בקשר לבעיות חמורות עם הX1950PRO!!

Featured Replies

פורסם

אז ככה: כמו שאתם בוודאי מכירים את Oranili , החפרן ההוא על הבעיות עם הX1950PRO, ניסיתי לעזור לו בשבוע האחרון להתגבר על בעית התקיעות\קרטועים\FPS נמוך עם המחשב שלו ללא כל הועיל.

הגענו היום למסקנה שכנראה זה הכרטיס מסך שלו, ומשהו מחשיד אותו מההתחלה שהוא סיפר לי שאין לכרטיס שלו חיישן טמפרטורה!!!!(הכרטיס מתויג לחברה GECUBE), הוא קנה זכרונות חדשים ללא הועיל, דרייברים לAMD כולל DC OPTIMIZER כולל AMDCPUDRIVER כולל MS KB896256 והREGISTRY PATCH שבא בעקבות זה.

לכן, אני מבקש למשתמשים בעלי X1950PRO או לכל אחד שהתנסה בבעיות מוזרות וקשות אלה, להעלות את דעתו ולנסות לעזור לו, זה יכול לשמש ככלי עזר טוב לאנשים אחרים שיתקלו בבעיות דומות. :(

• תגובות 83
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוריד את המילה "דחוף" מהכותרת.

פורסם

אם תחפש טוב בפורום מתצא לג'יקיוב אכן אין חיישן טמפ'

פורסם
  • מחבר

אכן כן וזה לא דבר רלוונטי בכלל לעשות, בכל אופן הוא יידע אותי עכשיו שהתקיעות היו עוד עם מעבד ATHLON 3200+, ולפני זה היה לו 6600GT AGP עם ה3200+ ולא היו לו תקיעות... החשד שלי מופנה אל הכרטיס מסך בעיקר, יש לציין כי יש לו מעבד חדש X2 4200+ ואני ממש לא חושב שהמעבד תקול.

בנוסף לכך, ב3DMARK 2006 הוא קיבל 4539 וב2005 הוא קיבל 9692, אבל כשהוא מתחיל לשחק למשל בCOD2 יש לו ירידה עצומה בFPS מ200 ל35 ולא חשוב מה נעשה, ספק הכוח שלו זה HEC 425WAT.

פורסם

דבר ראשון,תנסה להרכיב את הכרטיס במחשב אחר ותבדוק שהוא תקין.

בגדול,התקיעות יכולות להיגרם ממספר בעיות.

אחת מהן היא הטמפ' אבל אני מבין שאין חיישן.

בדקת שהמאוורר תקין?

ניסית דרייברים ישנים ?(תנסה 7.1-7.4 ואולי גם 6.12 שאני עובד איתו והוא אחלה)

פורסם

אז זהו .. שאי אפשר לבדוק ב ATIL TOOL בכמה עובד המאורר שאני נוגע בו הוא עוצר בקלות ... אז הוא מסתובב די חלש ... ואני השתמשתי ב7.1 עדיין לא עזר

ואני עכשיו ב7.3...

פורסם

תנסה לשנות לו את המהירות דרך RIVA TUNER

פורסם

איזה HEC 425 בדיוק?

פורסם

אורן , אני רואה שלקחת את הבעיות שלך שלב אחד קדימה והגיע הזמן שבאמת תפתור אותם .. כי כבר חפרת לי במסנג'ר..!!! חחח סתם..

דבר שני , ראוי לציין גם שהוא קנה במיוחד לצורך בדיקה זכרונות של 2X1GB כדי לראות אם זה פותר את הבעיה וגם זה לא עזר.. אז הוא החזיר אותם..

מעבד זה לא , זכרונות זה לא אני רוצה לחשוב שזה לא כרטיס מסך אבל אני כבר אובד עצות עם הבעיה שלו..

:nixweiss:

אורן שהיה לך בהצלחה ואני מקווה שיום יבוא, אולי יום יבוא, ותתחיל כבר להנות מהמחשב שלך ובאמת לשחק בו...

;)

פורסם

רק רגע שאני יבין,הכרטיס מסך עובד בFPS נמוך ממה שהוא אמור ליהיות?

יכול ליהיות שיש לך באג בדרייבר,שאתה משחק COD2 תעשה בהגדרות optimize for SLI.

לאחר מכן שחק למשך כמה שניות ואז תחזיר את הSLI בהגדרות של המשחק בחזרה לOFF

ותבדוק אם הFPS נכפל.

עכשיו זה לא רק זה יכול ליהיות גם שהספק שלך לא מספיק,יכול ליהיות שהכרטיס בחברת GECUBE דורש יותר חשמל.

יכול ליהיות גם בגלל שאין חיישן טמפרטורה אז הכרטיס מתחמם יותר מידיי והמאוור לא עושה את העבודה כי הוא לא מודע למצב,ואז מה שקורה הMHZ של הזכרון של הכרטיס יותר בעקבות זה כדיי שהכרטיס לא ישרף ואז מה שקורה זה שפתאום יורד הFPS.

פורסם

מישהו עוד נתקל בבעיות מוזרות בכרטיס הזה של GECUBE?

פורסם

קודם כל תודה על התגובות :)

אז ככה אני לא יכול לשנות את המהירות ב RIVA TUNER הכל חסום לי שם ...

לא יודע למה ככה זה הכרטיס ... ו ב COD2 ניסיתי לשים על OPTIMZE ON

לא עזר...

אני כבר לא יודע מה הבעיה..

פורסם
  • מחבר

רק רגע שאני יבין,הכרטיס מסך עובד בFPS נמוך ממה שהוא אמור ליהיות?

יכול ליהיות שיש לך באג בדרייבר,שאתה משחק COD2 תעשה בהגדרות optimize for SLI.

לאחר מכן שחק למשך כמה שניות ואז תחזיר את הSLI בהגדרות של המשחק בחזרה לOFF

ותבדוק אם הFPS נכפל.

עכשיו זה לא רק זה יכול ליהיות גם שהספק שלך לא מספיק,יכול ליהיות שהכרטיס בחברת GECUBE דורש יותר חשמל.

יכול ליהיות גם בגלל שאין חיישן טמפרטורה אז הכרטיס מתחמם יותר מידיי והמאוור לא עושה את העבודה כי הוא לא מודע למצב,ואז מה שקורה הMHZ של הזכרון של הכרטיס יותר בעקבות זה כדיי שהכרטיס לא ישרף ואז מה שקורה זה שפתאום יורד הFPS.

הבעיה העיקרית זה שבגלל נדיבותה של חברת GECUBE, אין לכרטיס שלו חיישן טמפ ואני די משוכנע שזה החום, ללא תוכנה לא ניתן למדוד את הטמפ ולהסיק מסקנות, מה שכן ניתן לגעת בכרטיס מסך למשך 5-10 שניות ללא לקבל מיני קוויעה(כתוצאה מחום), אצלו אחרי 2 שניות הוא כבר מקבל תקוויעה.

ניסינו דרייברים, התקנות WINDOWS לשחק עם הATT כלום לא עוזר, אני מאוד משוכנע שזה הכרטיס עכשיו הוא ייקח אותו לחבר ויבדוק שם אם הבעיות חוזרות.

פורסם

ב TEST DRIVE הFPS מצויין...

לדעתי כדיי לך ללכת לחנות ולנסות להחליף את הכרטיס לאותו כרטיס רק שזה של SHAPPIRE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים