עבור לתוכן

אפשר בבקשה הסבר בקשר ליחס?(FSB:DRAM)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

צודק חי הבאס שלו זה 200(בדקתי עם מישהו שיש לו את זה),מה שאומר שעם אני עם יחס 1:1,אז הזיכרון יעבוד על 200MHZ,אז בשביל שיהיה לי 400MHZ (אפקטיבי 800MHZ),אני צריך להיות על באס של 400?מעבר לזה זה כבר OC לזיכרונות.

וואלה PAIN KILLER צודק אחי!

פורסם

צודק טעות שלי

זה אכן באס של 200

פורסם
  • מחבר

צודק טעות שלי

זה אכן באס של 200

רגע אחי,אז מה שכתבתי מעלייך זה נכון?

פורסם

רגע אחי,אז מה שכתבתי מעלייך זה נכון?

כן, מה שרשמת למעלה זה נכון.

פורסם

כן.

אבל אתה לא חייב להגיע לבאס של 400 כדי להזיכרונות יעבדו ב800 פשוט תשנה את המחלקים ואז תוכל לעבוד בבאס נמוך יותר אבל על תדר זיכרון גבוהה יותר.

אני לדוגא עובד על באס 400 אבל הזיכרון הוא 1000 ומשהו לא זוכר מהו בדיוק אני צריך לבדוק בביוס.

ולא על 800. פשוט צריך לשחק עם המחלקים עד שאתה מגיע לתדר זיכרון שאתה רוצה.

פורסם

כן.

אבל אתה לא חייב להגיע לבאס של 400 כדי להזיכרונות יעבדו ב800 פשוט תשנה את המחלקים ואז תוכל לעבוד בבאס נמוך יותר אבל על תדר זיכרון גבוהה יותר.

אני לדוגא עובד על באס 400 אבל הזיכרון הוא 1000 ומשהו לא זוכר מהו בדיוק אני צריך לבדוק בביוס.

ולא על 800. פשוט צריך לשחק עם המחלקים עד שאתה מגיע לתדר זיכרון שאתה רוצה.

ברור. עניין של משחק עם המחלקים.

פורסם

אבל כדי שיהיה מחלק / מחלקה (איך שלא קוראים לזה) טוב / טובה צריכים זכרונות איכותיים, לא?

כאילו אם הזכרונות שלי הם 667, עם E4300, אני קובע מחלקה של 1:1 אז יש לי תדר לזכרונות גם של 200? (בסטוק) ואני יכול להגיע לבאס 333 בלי OC לזכרונות?

ומה יתן לי אם אני יעשה מחלקה של 1:2? יהיה לי תדר של 667 לזכרונות, אבל לא יהיה אפשרי להגיע לבאס 667 למעבד?

(בלעע כמה שאלות :kopfpatsch:)

פורסם

אתה תוכל להגיע לתדר של 333 עם המעבד בתנאי שהזכרונות שלך יעמדו בזה.

פורסם

אתה מתכוון שלא יהיה אפשרות בכלל להגיע ל 333? או שבדרך יהיה צורך לעשות OC לזכרונות גם?

פורסם

אתה תוכל להגיע לבאס 333 כי הזכרונות יעמדו בתדר הזה, מעבר לתדר הזה זה כבר מזל כי זה OC לזכרונות.

פורסם

גם הזיכרונות הכי פשוטים ש 667 עושים באס של 360-380 (ולפעמים גם 400) רק צריך לתת להם עוד מתח. בסביבות ה2.2V

פורסם

אבל ל 333 הם לא צריכים עוד מתח, כן?

פורסם

לא, הם לא צריכים עוד מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים