עבור לתוכן

דעה לגבי המפרט הבא.... ( מחשב גיימרים עד 8.3K)

Featured Replies

פורסם

מה עשית פה? שמת לו מפרט בול כמו שלי .. רק הורדת הארדיסק אחד ככה שאין תוספת ביצועים של רייד , והורדת 2048 זיכרון ..שחבל להוריד אותם במחיר שכזה..

ושמת לו ג'י טי אקס .. שזה בזבוז אטומי שיש לו מסך 19 אינץ' .... הג'י טי אס 640 יהיה יותר ממספיק פה..

:nono:

ואם הוא בכל זאת רוצה ג'י טי אקס שאני לא ממליץ בכלל עם מסך 19 יש לו עוד 600-700 שקל בתקציב שהוא יכול היום למצוא ג'י טי אקס ב 2700 שקל..+-

פורסם
  • מחבר

מאיזו בחינה הGTX לא יתאים למסך???

לגבי הזכרונות.... מה עדיף באמת... 4 ג'יגה של 667 או 2 ג'יגה של 800 (או אפילו 1066)

יש למישהו לינק לכתבה על ה Q6600??

פורסם

זה לא שהוא לא יתאים למסך הוא יהיה מצויין.. אבל כמו שהוא יתאים הג'י טי אס גם יתאים באותה מידה.. ואתה לא תנצל את היכולות את הג'י טי אקס , מפני שאם אתה רוצה לנצל את היכולות אתה צריך איזה מסך 24 אינץ' שגיע לרזולוציות יותר גבוהות וכו וכו.. לכן אם יש לך מסך 19 הג'י טי אס יהיה הרבה יותר מתאים פה.. ואפילו אותו לא תנצל מרוב שהוא כרטיס חזק.. אז לך על זה בעיינים עצומות.. ה800 מגה הרץ לזיכרונות לא יתנו לך כלום ואתה לא תרגיש הבדל בין 800 ל 667

רק אם אתה מתכוון לעשות או סי אז עם זיכרונות 800 תגיע יותר רחוק , ומפני שאמרת שאתה לא רוצה לעשות או סי אז ה667 יספיק לחלוטין ולא תרגיש הבדל , ואפילו אם תרצה מתי שהוא לעשות או סי אתה תגיע ל 3 ג'יגה הרץ ואפילו יותר שזה אחלה או סי גם כן.. 2 ג'יגה זיכרון זה יותר ממספיק היום , שמתי לך 4 מפני שהם כולכך זולים ולדעתי שווה במחיר כזה לשים עוד 2048 שבעתיד אם הדברים ישתפרו ותצטרך יותר מ 2048 אז כבר יש לך את זה על המחשב וככה לא תצטרך להוסיף זיכרון , וכל הזמן יש צורך לעוד ועוד זיכרון ואומרים עוד מעט תצטרך 4 ג'יגה זיכרון וכל זה, ככה יש לך את זה כבר במחשב במחיר שווה..

בעיקרון המרובע ליבה זה חשיבה לעתיד , הכפול ליבה 6600 יתן לך ביצועים זהים לא תרגיש לזה הבדל .. אבל אני ממליץ לך לחכות רק עם המעבד עוד שלוש שבועות ככה שגם אם תרצה כפול ליבה 6600 הוא יהיה הרבה יותר זול , וגם אם תחליט שאתה רוצה מרובע ליבה בחשיבה לעתיד אם יצאו דברים שידרשו מעבד מרובע ליבה אז יהיה לך במחיר של 1500 +- שקל שזה שווה לדעתי.. כתבה אתה יכול למצוא באתר בדף ראשי על המעבדים האלה..

פורסם

עם הוא יקח E6600 וכרטיס מסך משמיד יש מצב שיהיה לו בעייה עם זה .. בעתיד ..

אני מציע לך לחכות כמה שבועות ולקחת את Q6600

פורסם

GTX = בזבוז אטומי למסך עם רזולוציה מקסימאלית של 1024X1280. קח GTS 640 במקום.

זכרונות - עם אתה לא עושה OC אפילו 677 זולים יעשו ת'עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים