עבור לתוכן

X1950 PRO קריסה במשחקים שונים

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)...

בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון?

תודה רבה

פורסם

עם הדרייבר 7.5? לי אין שום בעיה עם הדרייבר הזה במשחק Rainbow Six Vegas. מקסימום תחזור לדרייבר הקודם אם הוא לא עשה לך בעיות. ותגיד בRainbow Six Vegas

הAA לא משהו נכון?[התמונה לא חלקה מאוד]

פורסם
  • מחבר

כן אני עם ה-7.5...

ובקשר למה שאמרת, פה ושם יש אצלי באגים קטנים כאלה, אבל דווקא לרב התמונה חלקה... סימנת את ה-High Dynamic Range?

פורסם

אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)...

בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון?

תודה רבה

מה שאתה מקבל זו הוראה שהדרייבר שולח באמצעות פקודה של VPU RECOVER

אתה יכול לנטרל את האפשרות הזאת.

זה גם לי עשה בעיות בדרייבר החדש ובקודם.

אני עובד עם דרייבר 6.12 מלפני חצי שנה והוא בינתיים הכי יציב לי.

דרך אגב,אין טעם לעדכן דרייבר כל פעם שיוצא חדש כל עוד הכרטיס מתפקד מצוין.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא יהיו "פערים" בין הדרייברים?

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפרמטיבית.

פורסם

ד"א גם בכרטיס שלי מחברת HIS עם ציפסט 1950PRO יש קריסות במשחקים כמו STALKER ועוד משחקי FPS ואותה ההודעה וכל זה קורה בתדירות יותר גבוהה לאחר עידכון לדרייבר חדש יותר..מה אפשרי לעשות???

פורסם

קריסות? חוזרים לדרייבר ישן יותר... כמו-כן, אני תמיד ממליץ לבטל את ה VPU Recover, הוא יותר מזיק מאשר מועיל.

לי בכל מקרה לא יצא לחוות קריסות עם גירסאות 7.4 ו 7.5 (WinXp + X1950Pro).

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי יש איתחולים ומסכים שחורים עם הדרייברים החדשים (לא שהיו ישנים), אבל לא במישחקים :-\.

זה לא מוזר, כי זה לא קורה במשחק בכלל ?!

פורסם

קריסות? חוזרים לדרייבר ישן יותר... כמו-כן, אני תמיד ממליץ לבטל את ה VPU Recover, הוא יותר מזיק מאשר מועיל.

לי בכל מקרה לא יצא לחוות קריסות עם גירסאות 7.4 ו 7.5 (WinXp + X1950Pro).

אם לי אין שום בעיות אז לשאיר את זה מסומן? או גם עדיף לבטל את זה? [ולגבי AA כניראה זה רק אצלי יש לי בעיה תמיכה עם הלוח אם הזה איזה באסה.]

פורסם

באיזה דרייברים אתם משתמשים?

אני זוכר שפעם המליצו פה להשתמש ב ATI TRAY TOOLS ולא ב CATALYST

פורסם

ATI TRAY TOOLS זה לא דרייבר ולפיכך זה אינו מהווה תחליף לדרייבר, מה שכן זה כולל את כל הפונקציות של הCCC במקום אחד עם אפשרות ליצור פרופילים לכל משחק, ב2005 כשהיה לי RADEON 9550 השתמשתי בתוכנה הזאתי ליצור לכל משחק פרופיל עם הגדרות משלו(כמות AA+כמותAF), ואני אכן זוכר כששידרגתי דרייבר ל6.1 נראה לי הVPU RECOVER הציק לי, פשוט תבטלו את זה זה לא עוזר בגרוש.

פורסם

אני תמיד מבטל את ה VPU RECOVER.

פורסם

זה כניראה חימום יתר,ואם מבטלים את הVPU RECOVER זה קצת ניהיה מסוכן...

הVPU RECOVER מפסיק את הפעולה של הכרטיס אם יש חימום יתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים