פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אני רוצה לקנות 8800GTX וראיתי שיש מספר חברות שמייצרות כרטיסים עם מערכת השבבים הזאת, לדוגמא:leadtekgigabyteasusועוד כמההמחירים של הכרטיס משתנים בסדר גודל של עד 400 שקל בין חברה לחברה. האם מישהו יודע אם עומד משהו מאחורי הבדל המחירים הזה או שזה מחירו של מותג החברה?????
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים Leadtek - הכי זול.Gigabyte - באנל הכי עשיר.בגדול כולם אותו דבר, אתה רק תיבחר מה שמתאים לך, זול יותר, באנל רחב יותר, אחריות ארוכה יותר וכוליי, אלה השיקולים שלך.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים הנה שניים זולים ומשתלמים יחסית שהייתי הולך עליהם:1) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=50372) http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7952יועיל מאד גם אם תרשום את המפרט שלך כולל ספק ומסך.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר זאת אומרת שאין שום חשיבות ליצרן???אני בטוח שאיכות הרכיבים שgigabyte משתמשים מהם טובים יותר מאלו של biostar.... או ככה לפחות אני מניח....מה עם פתרונות הקירור של הכרטיסים??? כולם מספיקים??חיצונית הם נראים פחות או יותר אותו דבר רק בצבעים שונים....
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים BIOSTAR .........זה בעצם MSI כן ..........וזו חברה שבכרטיסי מסך שאני מכיר לא מתפשרים על איכות .(לא פחות איכותי עם לא יותר טוב )אני הייתי הולך על ה GTX של BFG 8800 OC2 -יש בפנדה ב 3340 שח .
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים לדעתי זה לא סוג הOC עם האחריות ששווה את ההפרש.גם ככה הרבה מאוד יעשו OC אחרי זה והאחריות תירד להם.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים לפי מיטב ידיעתיOC ע"י תוכנה לא מבטל אחריותOC ע"י BIOS FLASHING או VOLT MOD, או בכלליות MOD פיזי לכרטיס מבטל אחריות.תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים וגם ל BFG יש אחריות לכל החיים.אין דבר כזה אחריות לכל החיים זה גימיק שיווקי.לפי מיטב ידיעתיOC ע"י תוכנה לא מבטל אחריותOC ע"י BIOS FLASHING או VOLT MOD, או בכלליות MOD פיזי לכרטיס מבטל אחריות.תקנו אותי אם אני טועה.אם אתה עושה OC גם אם זה ע"י תוכנה האחריות מתבטלת.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אם אתה עושה OC גם אם זה ע"י תוכנה האחריות מתבטלת.אתה בטוח?איך הם יכולים לעלות על זה?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים בטוח ואיך את האמת אני לא יודע כי אין לי נסיון במקרה כזה. אתה יכול לתת קישור שתומך בדברים שלך? אם מישהו התנסה בנושא, אז בבקשה שיגיב.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים לא יודע אלזיה קישור בדיוק אתה מצפה אני יודע אבל שאם תריץ חיפוש אתה תראה את זה בעוד הרבה מקומות ואחרים שמכירים את זה יכולים לגבות אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.