עבור לתוכן

התלבטות קטנה - כרטיס בסביבות 1000¤ למשחקים

Featured Replies

פורסם

בשביל מה ?

dx10.

ואתה באמת מוכן להמר על כך שהHD2600XT יוכל לעמוד מול הX1950P?

אפשר השוואה של הנתונים על הנייר? כי האמת אין לי מושג בנתונים הטכניים של ה-x1950...

למרות שעדיין אני אומר שנתונים על הנייר זה לא הכל ואם יש זמן וסיכוי קטן שווה לנסות אותו, ושוב, עניין חשוב נוסף הוא ירידת מחירים לכרטסים הישנים שכמעט בטוח תהיה...

פורסם

מאיפה לך לדעת איך ה - 8600GTS יריץ תוכן של DX10 שאתה ממליץ עליו ?

אני גם ממש לא בטוח שהכרטיסים הישנים יותר של ATI ירדו במחיר, אלא פשוט יפסיקו להיות מיוצרים ויעלמו לאט לאט מהשוק.

פורסם

מאיפה לך לדעת איך ה - 8600GTS יריץ תוכן של DX10 שאתה ממליץ עליו ?

זה בדיוק העניין... שזה התפשרות בביצועים + הימור...

לכן פותח הת'רד צריך להגיד לנו אם יש לו תוספת תקציב ל-8800 שיהיה טוב משמעותית, אם יש לו חודש לחכות ואם לא לאיזה פרק זמן מיועד הכרטיס..

מבחינתי הנושא הזה מת עד להתערבותו של פותח הת'רד כי כרגע אנחנו סתם מעלים הצעות באוויר.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק העניין... שזה התפשרות בביצועים + הימור...

לכן פותח הת'רד צריך להגיד לנו אם יש לו תוספת תקציב ל-8800 שיהיה טוב משמעותית, אם יש לו חודש לחכות ואם לא לאיזה פרק זמן מיועד הכרטיס..

מבחינתי הנושא הזה מת עד להתערבותו של פותח הת'רד כי כרגע אנחנו סתם מעלים הצעות באוויר.

דבר ראשון, אין תוספת תקציב, גם ככה 4200 זה כבר חריגה. הלוואי שהייתי יכול לקחת 8800GTS.

חיכיתי כבר המון זמן, אני מעדיף לחכות כמה שפחות, אבל אם זה ממש חשוב אני אחכה. פשוט לא הבנתי אם צפויה ירידת מחירים, ואם כן באיזה סדר גודל.

אם הכרטיס יחזיק מעמד שנה - שנה וחצי זה יהיה מעולה.

ודבר נוסף שחשבתי עליו - ספק HEC 400W יחזיק את כל העסק? (E6600, WD 250GB AAKS, X1950XT)

פורסם

איזה TRT ? כי אם כן אז הוא לא יחזיק, לפחות לא את 8800\ 1950XT

פורסם

הוא יחזיק.

פורסם
  • מחבר

איזה TRT ? כי אם כן אז הוא לא יחזיק, לפחות לא את 8800\ 1950XT

אני לא יודע בכלל מה זה TRT,

הנה מה שאני קונה:

http://skypc.co.il/pl_product~6A19B-400~6~0.htm

זה 6A19 עם ספק 400W.

פורסם

זה בסדר, הוא יחזיק.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, הוא יחזיק.

אחלה

אז המפרט הסופי:

OCZ/G.Skill 2GB DDR2 533/667 (2x1GB) VALUE 5-5-5-15 (הבחירה בין OCZ ל-G.Skill ובין 533 לבין 667 היא לפי המלאי, ומה שיותר זול)

Compucase 6A19 400W

Sapphire Radeon 1950XT 256MB (עולה 1080 בנועה)

WD 250GB 2500AAKS

Pioneer 111D

Viewsonic VP930b

Microsoft Multimedia Keyboard

זה יוצא בערך 4000¤ שזה בדיוק התקציב

ועוד 2 חלקים שכבר יש לי:

Intel E6600

Intel Rogers 965RY

איך המפרט סה"כ?

(אני יודע שזה לא קשור כ"כ לפורום אבל אין לי כוח לפתוח עוד ת'ראד וזה המשך של האשכול הזה חח

בעוד שנה - שנה וחצי אני אשדרג כרטיס מסך.

פורסם

מה התקציב הכולל שלך ל:צורב, זכרונות ומארז+ספק ? אני חושב שאני יכול למצוא לך משהו טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

מה התקציב הכולל שלך ל:צורב, זכרונות ומארז+ספק ? אני חושב שאני יכול למצוא לך משהו טוב יותר.

אין לי תקציב רק בשבילהם,

יש לי תקציב לצורב, זכרונות, מארז, ספק, HDD, כרטיס מסך, מקלדת, ומסך, שהוא 4000¤ עם חריגה של 200¤.

אפשר בערך לחשב תקציב אם תוריד מזה כרטיס מסך (1080¤), מסך (בערך 1700¤), מקלדת (80¤) ו-HDD (בערך 400¤) נשאר 740¤ או 940¤ עם חריגה.

מארז לא משנה לי העיצוב (ראית שלקחתי 6A19 חח), העיקר שיהיה איכותי

ספק שלא יהיה ג'נרי

אני לא עושה OC ככה שזכרונות עדיף את ה-VALUE הכי זולים שיש

צורב DVD אני מעדיף Pioneer 111d כי יש לי XBOX360 אבל לא חובה (יש לי במחשב כרגע NEC ND3500A שמסתדר מעולה עם DVD+R DL ו-XBOX360)

פורסם

בעצם לאחר מחשבה (ושראיתי שאין יותר זכרונות TEAM בנועה) אני ממליץ לך רק להחליף את הצורב לזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431

פורסם
  • מחבר

בעצם לאחר מחשבה (ושראיתי שאין יותר זכרונות TEAM בנועה) אני ממליץ לך רק להחליף את הצורב לזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7431

אוקיי, תודה, אני אקרא השוואות באינטרנט ואחליט :]

תודה רבה לך ולכולם על כל העזרה :)

פורסם

ירידת מחירים ענקית תוך חודש לא יהיה, זה לא מעבדים... אבל מה רע בירידה של 100-200 שקל?

אם הכרטיס לשנה-שנה וחצי, לא תצתרך dx10, לכן אין בעיה עם x1950xt.

וכמו שאמרו לך אין יותר מידי למה לצפות עם ה-hd2600xt וקשה לי להבטיח לך שביום שהוא ייצא המחירים יירדו.

לכן אתה יכול לקנות בשקט את ה-x1950xt.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים