עבור לתוכן

מחשב ל OC ב-10,000 בערך

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש (כל שלוש שנים :) )

הפעם החלטתי להתעסק במחשב המיועד ל OC אז הנה הדרישות למחשב -

מעבד:

INTEL, הסדרה החדשה, 1700 ש"ח + -

מדרבורד:

שיהיה של ASUS, DDR3,PCI-E2, (גם מהסדרה החדשה ביותר) - 1800 + -

ראם:

DDR3, מהירות כמובן כמה גבוהה שאפשר,( 2GB (1X2 גג 2000 ש"ח - האם יש בכלל כבר DDR3 למכירה?

הרדיסק:

500 GB - גג 700 שקל (סומך עליכם שיהיה מהיר :P) - כמובן SATA2.

כרטיס מסך:

לא חשוב ATI או NVIDIA, רק שיהיה HIGH END. - גג 3500ש"ח (גם של אסוס אם אפשר, יש לי חיבה אליהם)

ספק:

כל חברה שתרצו, רק שיהיה הרבה וואט ומקצועי - גג 800 ש"ח

מארז: מיועד ל OC, גדול. - גג 700 ש"ח

יצא בערך 11 אלף ולא 10000 אז אם אפשר שיהיה טיפה זולן יותר.

תודה רבה :)

פורסם

חכה עוד חודש חודשיים לירדת המחירים של אינטל ולכניסת הDDR3.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

פורסם

אני לא מסכים , אני אומר תחכה על 22 אם בא לך אבל שתדע , כשגיע לשם יגידו לך חכה הכרטיסים החדשים של NVIDIA מגיעים עוד מעט , וככה זה ימשך לעד כל הזמן יש שיפורים בטווחים של חודש חודשיים. :screwy::smile1:

פורסם

אבל ה 22 זה עוד חודש והכרטיסים החדשים זה עוד מלא זמן!

פורסם

זה הדוגמא , זה הפואנטה , אם לא כרטיסי מסך אז DDR3 ואם לא אז PCI E-2 ואם לא אז כרטיס של NVIDIA או ATI , או מעבדים חדשים , אתה מבין למה היתכוונתי? :P

פורסם

זה הדוגמא , זה הפואנטה , אם לא כרטיסי מסך אז DDR3 ואם לא אז PCI E-2 ואם לא אז כרטיס של NVIDIA או ATI , או מעבדים חדשים , אתה מבין למה היתכוונתי? :P

אבל יש מוצר שהוא רוצה (DDRIII ואם תשאל אותי זה בכלל לא נחוץ!) והוא מחכה שהמוצר יהיה בשל.

והוא בכל מקרה רוצה לקנות מעבד פרנין (45nm) וזה נראה לי בסדר לחלוטין (רק שהמחיר של המעבדים האלה יהיה הרבה יותר יקר מ 1700ש"ח בהתחלה) אז יש לו למה לחכות.

פורסם

DDR3 יעלה לו בערך יותר 1K עם לא 2K

ושלא לדבר על לוח אם שיתמוך בזיכרון.

PCI-E x2 לא שווה כלום, אפילו ה-Mx440 שלי תומך במהירות זו.

פורסם

DDR3 כרגע עולה המון, והתזמונים שלו בשמיים, ממש לא משתלם. לעומת זאת, אם תקנה לוח שתומך בDDR3 וגם בDDR2 כמו P35 של ג'יגהבייט שעולה משהו כמו 1000+- אתה תבטיח תמיכה בDDR3 כשתרצה להחליף בעתיד ותמיכה בפנרינים 45 ננומטר. PCIE2 עוד אין כרטיסים שתומכים בו והוא לא נותן כלום חוץ האפשרות להעביר יותר זרם חשמל דרך חריץ הPCIE ובכך לבטל את חיבורי החשמל שאנחנו רואים על הכרטיסים שמצריכים חיבור ישיר לספק.

פורסם

לא PCI-E במהירות X2. הכוונה ל PCI-E2.

אני חושב ש HD2900XT תומך בחיבור הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים