פורסם 2002 בינואר 1223 שנים אני רוצה לעשות OVERCLOCK לכרטיס מסך העלוב שלי (voodoo3.. ) זה באמת נחוץ אבל? בכזה כרטיס עלוב אני ארגיש בהבדל? ואיך אני בכלל עושה את זה? :\
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים בטח שתרגיש בהבדל וקודם כדאי להפעיל המצאי זהירות קנה מאורר או שתקח איזה מאורר+hsf של איזה 586 זה ניראה לי יספיקואז אתה פשוט עושה את זה עם תוכנות קיימות הרבה תוכנות אני לא יודע בדיוק איזו להמליץ לך אבל מישהו אחר בטח ידע
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים לך לאתר www.VOODOOFILES.com ותריד איזשוהיא תוכנת O/C לכרטיס מסך ותתחיל לבדוק למה הכרטיס שלך מסוגל באמת.אם אתה יכול לצ'פר אותו בקירור כלשהוא אני מאמין שהוא לא יתנגד וזה רק יעזור לו.עכשיו מצאתי אחת : http://www.voodoofiles.com/336
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מחבר עכשיו מצאתי אחת : http://www.voodoofiles.com/336 (אני משתמש בווינדואס 2000) ובקובץ README זה מראה הדרכה כמו ל98 ואלה C:\windows\system ולא c:\winnt\system וגם זה נתן לי שגיאה: No voodoo3 or Velocity found on your system! Please run Voodoo3 Tweaker with the command line '/debug' to fix this. זה אומר ש..... ?
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מאוורר? לא צריך אם המחשב ישרף, שישרף אבל איזו תוכנה הכי טובה לזה? המחשב לא ישרף אנשים יותר מדי פרנואידים בעניין של אוברקלוק. האמת, זה לא יכול לגרום נזק בלתי הפיך למחשב, בעיקר כשמדובר בכרטיס מסך שעושים לו אוברקלוק דרך תוכנה. אני לא מבין מאיפה באה לאנשים הפראנוייה הזאתי שאוברקלוק יכול לשרוף דברים. אם עושים את זה עם טקטת ועם שכל שום דבר לא יכול להשרף, גם אם אין קירור מיוחד.
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים זהואני לא מצליחניסיתי 2 אוברקלוקים לוודו3 ולא הצליחמה כוונה לא הצליח, תפרט יותר.לי למשל היה וודוו2 והצלחתי לעשות לו אוברקלוק בקלות.בנוגע להודעת שגיאה שנתנה לך התוכנה:" No voodoo3 or Velocity found on your system! Please run Voodoo3 Tweaker with the command line '/debug' to fix this"תנסה לעשות מה שהיא אומרת כלומר, להריץ את התוכנה עם הפרמטר - debug/ ותראה אם זה עוזר.
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מאוורר? לא צריך אם המחשב ישרף, שישרף אבל איזו תוכנה הכי טובה לזה? המחשב לא ישרף אנשים יותר מדי פרנואידים בעניין של אוברקלוק. האמת, זה לא יכול לגרום נזק בלתי הפיך למחשב, בעיקר כשמדובר בכרטיס מסך שעושים לו אוברקלוק דרך תוכנה. אני לא מבין מאיפה באה לאנשים הפראנוייה הזאתי שאוברקלוק יכול לשרוף דברים. אם עושים את זה עם טקטת ועם שכל שום דבר לא יכול להשרף, גם אם אין קירור מיוחד. מילים כדורבנות...
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מחבר זהואני לא מצליחניסיתי 2 אוברקלוקים לוודו3 ולא הצליחמה כוונה לא הצליח, תפרט יותר.לי למשל היה וודוו2 והצלחתי לעשות לו אוברקלוק בקלות.בנוגע להודעת שגיאה שנתנה לך התוכנה:" No voodoo3 or Velocity found on your system! Please run Voodoo3 Tweaker with the command line '/debug' to fix this"תנסה לעשות מה שהיא אומרת כלומר, להריץ את התוכנה עם הפרמטר - debug/ ותראה אם זה עוזר.מה ז"א עם הפרמטר /debug ?
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מחבר הנה הסבר קצת יותר מפורט ניסיתי 2 אוברקלוקים שמצאתי אחד שנתנו לי פה באשכול הזה ואחד אחר שמצאתי ב ww.voodoofiles.com האוברקלוקר הראשון נותן לי את השגיאה אם ה debug/ שהראתי קודם והאוברקלוקר השני, שם הקובץ זה: VOODOO3 OVERCLOCKER 1.4 הבעייה בשני זה שאני מפעיל את זה יש טאב בשם information ושמה זה *אמור* להראות את כל הפרטים על הכרטיס מסך וזה לא מראה הוא מראה במקום זה "Unknown", אז אני מניח שזה לא עובד :-/
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים מה ז"א עם הפרמטר /debug ?תלחץ לחצן ימני על קיצור הדרך של התוכנית ותבחר PROPERTIES , בשורה של ה TARGET תוסיף בסוף (בתוך המרכאות) "debug/" ואז תפעיל את הקיצור דרך. תראה אם התוכנית פועלת. אם כן אז אחרי זה תוריד את מה שהוספת כי אמורים להפעיל את זה רק פעם אחת. אגב, אם יש לך חלונות בעברית אז לא יהיה רשום TARGET אלא משהו אחר בסגנון...
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים נראה לי שזה ממש לא קשור.הורדת גירסה ל-Win9x, ויש לך Win2K.. זה פשוט לא גירסה מתאימה, ולא יעזור לך כלום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.