פורסם 2007 ביוני 2118 שנים יש לי את riva tuner אבל אני לא מבין בה... יש פה אפשרות לראות איזה צינורות פעילים ואיזה לא אבל אני לא רוצה להרוס ואני צריך שמישהו שמבין בפתיחת צינורות ידריך אותי.... יש פה ביטים מ00 עד 31, יש ליד כמה V . ולפי מה שהבנתי יש רק 5 צינורות פעילים (שני יחידות פיקסל ושלוש יחידות ורטקס )מה עושים ?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים קונים כרטיס חדש אבל ברצינות אי אפשר לפתוח לגיפורס 7 צינורות, זה בוטל!!!!!! NVIDIA למדו מהטעות שעשו עם הGEFORCE 6.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר קונים כרטיס חדש אבל ברצינות אי אפשר לפתוח לגיפורס 7 צינורות, זה בוטל!!!!!! NVIDIA למדו מהטעות שעשו עם הGEFORCE 6. ובסדרה 8 אפשר ?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים ובסדרה 8 אפשר ? גם לא. סליחה על הבורות אבל מה הכוונה לפתוח צינורות? : לפתוח צינורות זה להחיות צינורות עיבוד אשר "כובו" ע"י החברה לאחר שנמצאו לא תקינים לחלוטין\לא שימושיים וכדומה... כמה שיותר צינורות ככה ניתן לאחסן יותר גרפיקה,טקסטורות על כל רמ"ח איבריה(זה גם תלוי באופן נרחב על הזיכרון בכרטיס מסך ובארכיקטורה שלו), אז בשפה פשוטה כמה שיותר צינורות עיבוד יותר ביצועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.