עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית ומשחקים- 3000, מקסימום 3500 ש"ח. &

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אני רוצה 2 מפרטים- אחד של אינטל ואחד של AMD. (אבל אחד זה יספיק, מקסימום אני אשווה בין שאר המשתמשים בשיתנו לי מפרטים)

לא מתוכנן OC, ואני רוצה שהמחשב ידלוק להרבה זמן(בימי לימודים כ-10 שעות, בזמן חופשים כמו עכשיו- בסביבות ה15) ושלא ירעיש יותר מדי, ולא יעשה ריסטים מתי שבא לו, כמו המחשב הזה.

אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק מתי שאני עובד איתו בעבודות משרדיות(באינטרנט למשל שהפיירפוקס יעבוד עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בלי תקיעות) ושבמשחקים שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו סאן אנדרס ו-HL2 ברזולוציות נורמליות ואיכות טובה חלק, אם המחשב יוכל להריץ משחקים בעלי דרישות גבוהות יותר(כמו אובליביון או סטוקר) באיכות יותר נמוכה, אבל חלק-זה בכלל יהיה נהדר.(המסך העכשווי שלי-מסך של פיליפס, זמן תגובה 12 MS, ניגודיות 1:500, חיבור אנאלוגי נראה לי)

בזכרונות אני רוצה של חברה אמינה- אני חושב שKINGSTON יהיו נהדרים פה(הבדל של כמה שקלים לא הכי מזיז לי כאן, אבל לא להסחף). ואני רוצה רק בסטיקים של 1G שיהיה יותר קל לשדרג בעתיד- אני אשתמש בויסטה רק בעוד שנה שנתיים(וגם זה לא בטוח) ואני רוצה לדעת שיהיה לי עכשיו/כשיהיה לי ויסטה 2G זיכרון ואפשרות לשדרג לעוד.

במארז וספק כוח- אני רוצה ספק כוח אמין שיחזיק את המחשב שלי כמו שצריך להרבה זמן, ומארז חזק(לא פלסטיקי וזול, משהו ממתכת), כי עליו אני שם את המדפסת שלי :jump: ועדיף בצבעים שחור-כסוף.

צורב DVD אמין, בחיבור SATA (אם זה יישנה משהו) וLIGHTSCRIBE יהיה נחמד.(בצבע של המארז)

דיסק קשיח- 160GB יספיקו, אבל אם ההבדל בזכרון מטמון(8MB מול 16MB) יהיה גדול מבחינת הביצועים- אז אפשר לשדרג ל250GB.

לוח אם שיתאים לכל הדברים שאמרתי.. אני לא משמ מבין בזה.. אבל שיהיו מינימום 3 חיבורי SATA, מינימום שבמינימום 2 חריצים לזכרונות, וכמובן שיהיה אמין.

מעבד- אני רוצה לדעת מה ההבדל בין C2D לאת'לון X2 בשביל השימושים שלי, ומה יותר עדיף בתקציב.

עריכה-הדבר הכי חשוב זה שהחנות שממנה אני אקנה את המחשב תהיה באזור של החיפה והקריות, ושתהיה אמינה ולא ייקרה מדי. אני לא רוצה להתרוצץ בכל ישראל או לשלוח את המחשב שלי לתיקונים בדואר אם קורה למחשב משהו.

מצטער שחפרתי, אבל מחשב לא קונים כל יום ואני רוצה משהו איכותי.. תודה מראש, רן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה.. (יש אישור מDr. n00b)

מישהו?

פורסם

בתקציב הזה רק AMD אחי.

זה מה שבניתי לך:

הספק ששמתי לך פה יחזיק את המערכת בלי בעיה אני בטוח בזה.

אבל! אם תרצה לקחת ספק איכותי ביותר, היתי ממליץ לך לשלם 3700 ש"ח ולקחת במקום הספק הנוכחי ספק של ANTEC 430W.

לא שמתי לך אותו במפרט בגלל החריגה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך AGP? :screwy:

אני לא צריך כרטיס מסך ממש רציני- אני צריך משהו שיריץ משחקים כמו HL2 וGTA SAN ANDREAS חלק בהגדרות נורמליות, ואם יהיה אפשר גם משחקים כבדים יותר בהגדרות יותר נמוכות זה יהיה נהדר.

אני שיחקתי די בכיף בHL2 עם סלרון ישן 2.4, ג'יפורס 5200 ו768 מגה זיכרון(סאן אנדרס קורס במפרט הזה)- לא נראה לי שצריך ממש להגזים..

ואי אפשר לרדת קצת במעבד? ולקחת סט של מארז וספק?

מה טוב בלוח אם הזה חסית לאחרים?

פורסם

כרטיס מסך AGP? :screwy:

אני לא צריך כרטיס מסך ממש רציני- אני צריך משהו שיריץ משחקים כמו HL2 וGTA SAN ANDREAS חלק בהגדרות נורמליות, ואם יהיה אפשר גם משחקים כבדים יותר בהגדרות יותר נמוכות זה יהיה נהדר.

אני שיחקתי די בכיף בHL2 עם סלרון ישן 2.4, ג'יפורס 5200 ו768 מגה זיכרון(סאן אנדרס קורס במפרט הזה)- לא נראה לי שצריך ממש להגזים..

ואי אפשר לרדת קצת במעבד? ולקחת סט של מארז וספק?

מה טוב בלוח אם הזה חסית לאחרים?

איזה פאדיחה חח, תיקנתי בקשר לכרטיס מסך.

הספק והמארז ששמתי לך הם מאותה חברה, והוא יעשה את העבודה אין לך מה לדאוג בקשר לזה.

ובקשר לכרטיס, הוא לא עד כדי כך טוב שלא תטעה את עצמך, הוא פשוט חזק ביותר למחיר שלו, נותן ביצועים טובים HL2 לא יהווה לו בעיה, גם לא ה GTA SA.

פורסם
  • מחבר

לא נורא, טעויות קורות..

בכל מקרה, אין איזו גירסא מוחלשת של הכרטיס מסך הזה במחיר זול יותר? אני לא כזה גיימר..

גם נראה לי שלמסך שלי יש רק חיבור VGA, הוא יתחבר לחיבור DVI?

ואני גם יודע שהכרטיס הזה לא תומך בDX10.. הDX10 הזה יישנה משהו גם כשויסטה תהיה פופולרית ויציבה, ויהיו די הרבה משחקים שתומכים בזה? והאם המשחקים האלה ייתמכו גם בDX9?

פורסם

שמע, אפשר לשים לך 8500GT או 8600GT, הם תומכי DX10, אבל הביצועים של אף אחד מהם לא מתקרב לביצועים של מה ששמתי לך.

הכל תלוי מה אתה רוצה אחי.

בקשר לחיבור של המסך שלך, אין שום בעיה אתה מקבל מתאם בבאנדל של הכרטיס מסך.

ואמרתי לך, אלו הם לא כרטיסים לגיימרים שכל היום משחקים משחקי מחשב.

כרטיס שמתאים להם זה מינימום 8800GTS 320MB שעולה 1700.

אתה נכנס לפרופורציות עכשיו?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כרטיס שחזק ומשתלם מאוד לעכשיו זה אחלה- אבל איך הוא יהיה בעוד שנה שנתיים? הוא יוכל להריץ משחקי DX10 (לוסט פלאנט לדוגמא, אני לא מכיר הרבה משחקים כאלה) בתור DX9, בלי החידושים של הDX10?

פורסם

קשה לי להגיד לך אחי, אני יכול רק לנחש - וזה דבר שאני לא אוהב לעשות בקטעים האלה.

אני יודע שעכשיו הוא לא רע בכלל למשחקים של היום, וגם למשחקים הקרובים שיצאו.

זה כל מה שאני יכול להגיד לך אחי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה בקטע הזה.. ובקשר ללוח אם- מה מיוחד בדגם הזה?

ובצורבי DVD יש גם אחד של ASUS עם אפשרות לLIGHTSCRIBE- למה לא לקנות אותו? בגלל התוספת הקטנה במחיר, או בגלל שהLG הרבה יותר מומלץ?

ובקשר לזכרונות- אין אפשרות לקנות 2 סטיקים של 1G בחבילה ביותר זול, וגם של חברות אמינות?(CORSAIR, OCZ וכו')

פורסם

האמת היא שאני לא יודע מה זה ה LIGHTSCRIBE הזה שאתה מדבר עליו, אבל אני מאמין שהצורב שאתה מדבר עליו הוא לא רע.

בכלל בצורבים אין ממש בעיות, לא נתקלתי עד היום.

ובקשר לזכרונות, אין פה עניין של אמינות, יש לך אחריות לכל החיים אם אני לא טועה ואם לא אז ל 3 שנים.

רק שחבילה של שתי סטיקים לא נמכרת ב KSP, לא שראיתי לפחות. (במחיר דומה)

פורסם
  • מחבר

לייטסקרייב זה שאפשר לצרוב תמונות בצבעי מונוכרום(או שחור לבן, לא זוכר)על מדיות מיוחדות..

ואני לא חייב לקנות דווקא בKSP- אני רוצה חנות אמינה וזולה באזור חיפה והקריות

פורסם

זולה זה בטוח KSP, אמינה - בינתיים אין לי בעיות.

לא מכיר אף חנות אחרת חוץ מבאג שאליהם אתה לא רוצה להגיע.

פורסם
  • מחבר

כן גם אבא שלי לא מת על באג..

אבל מה עם חנויות כמו נעה מחשבים? פנדס? סקייפיסי?

פורסם

נעה על הפנים, לא אמינים ושירות חרא.

SKYPC אני הבנתי שהם טובים אבל לא יצא לי לעבוד איתם.

פנדה סבירים, לא יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים