פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש ורציתי לקבל כמה המלצות בנוגע לאיזה חברה כדאי לקנות? הדרישות הם: Sata 160-250GB 7500RPM ראיתי שהרבה דיסקים מגיעים עם חוצץ של 8-16M רציתי לדעת מה החוצץ הזה עושה ועד כמה כריטי הגודל שלו (זאת אומרת האם כדאי להשקיע בדיסק עם חוצץ גדול יותר או שההבדלים לא כל כך משמעותיים?)
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים כל החברות בערך אותו דבר, קנה מה שהכי זול 7200RPMאין הבדל מורגש בין 8MB ל 16MB באפר, הם עולים אותו דבר אז תקח את ה 16MBאני הייתי הולך על ה WD2500AAKS/WD2500KS (אין בינהם ממש הבדל, הAA זו גירסה משופרת)
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר בדקתי בזאפ לגבי הדיסק כתוב שהוא SATA2 והדיסק שלי הוא SATA האם יש סיכוי שהלוח אם שלי לא יתמוך בו או שזה לא קשור ...הדגם של הלוח זה : Msi ms-6728?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר סבבה, רק אם אפשר הסבר בשתי מילים מה ההבדל בין SATA ל SATA2?דבר נוסף, ראיתי באשכול ה FAQ שלפעמים ישנה בעיה בזיהוי דיסק SATA ע"י הWINDOWS בזמן התקנת XP עד היום התקנתי כבר כמה פעמים WINDOWS ולא הייתה לי אף פעם בעיה, אבל בעוד כמה ימים התכוונתי להתקין VISTA האם מישהו שמע או נתקל בבעיות מסויימות בזמן ההתקנה (הכוונה לזה שהWINDOWS לא מזהה את הדיסק)?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים בעיקרון ההבדל הוא מהירות (150MB\S ו-300MB\S) ועוד כמה פיצ'רים לא כ"כ חשובים.במחשבים חדשים לא צריכה להיות בעיית זיהוי של דיסקים SATA, לVISTA לא צריכה להיות בעיה בכלל. ל-XP אם הלוח שלך ישן, עדיף להכין דיסקט עם הדרייבר בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.