עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לי (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני אקנה מחשב בתחילת אוגוסט,

ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לצרכים שלי,

משחקים, בעיקר - supreme comander, COH וכמובן 3D shuters למינהם,

קצת סרטים מדי פעם , וכמובן SOLID WORKS שתתוקן במחשב (SW היא תוכנה שלא אעבוד איתה הרבה והיא לא משמעותית מבחינתי)

יש לי מסך CRT ואני עובד ברזולוצייה של 1024X768 ואני רוצה גם להפעיל פילטרים (נמאס לי לשחק עם הגדרות נמוכות - בקיצור, אני מוכן להשקיע קצת)

התקציב לכרטיס יהיה לא יותר מ 2000 שח

אשמח עם מישהו יסביר לי את החשיבות של בקרי הזיכרון בכרטיסי המסך, ואיך הם משפיעים על הביצועים,

כי ראיתי לדוגמא כרטיס 7600gs עם 512mb זיכרון, ולא נראה לי שהוא ינצל את כל הזכרון הזה עם בקר של 128, אני טועה?

תודה לכולם

פורסם

עד אוגוסט דברים ישתנו

כרגע ה-8800GTS 640M הכי טוב בתקציב שלך

פורסם

אני במקומך הייתי ממתין לHD2600XT או ל8600GTS 256-BIT ושומר את שאר הכסף לLCD נחמד. ברצינות...המסך הנוכחי שלך הוא צוואר בקבוק לא נורמלי וחבל לבזבז 2000 שקל על כרטיסים שלא ינצלו אותו בכלל (ועזוב את זה שהתמונה גם ככה לא תיראה משהו)

לגבי השאלה האחרונה - כן, בקר זכרון הוא מרכיב חשוב מאוד בביצועי כרטיס מסך, ולרוב - אבל לא תמיד - הוא נמצא בעדיפות עליונה על פני שאר נתוני הכרטיס.

פורסם

מחזק את מה שאמר הבורקס פה..

זה יהיה מגוחך לקנות 8800GTS בשביל לשחק על 1024X768 .

אני כרגע בעלים (לא גאה) של 8600GTS ה 128BIT והוא מריץ לי מעולה משחקים על 1204X768.

סביב ה 38 FPS לדוגמא ב TEST DRIVE UNLIMITED עם HDR ו AAX2 על הגדרות HIGH ב 1024X768 ..

אותו FPS בערך ב DIRT החדש עם הכל MEDIUM עם AAX2 על 1024X768..

COMPANY OF HEROES שחיק לחלוטין על הגדרות מקסימליות על 1280X1024 אך ללא AA (לא בגלל שלא רץ אלא בגלל שיש קריסות לפעמים משום מה..)

בקיצור , הליבה של הכרטיס הזה מעולה. מה שמגביל אותו היום זה בקר ה 128BIT המסכן שיש לו (מורגש מאד כאשר עולים ברולוציות..) . כשהוא ייצא בגרסאת ה 256BIT הוא יהיה , לפי דעתי, כרטיס מעולה.

בהנחה כמובן שהמחיר שלו לא יישתנה..

פורסם

אתה מתבקש לשנות את כותרת הדיון ליותר אינפורמטיבית.

פורסם

אם אתה מתכנן לקנות מחשב, תבדוק שוב ושוב שהמעבד שלך לא יגרום צוואר בקבוק לכרטיס החדש שלך.

אני רוצה לשדרג כרטיס אבל האפשרויות שלי מצתמצמות בגלל שהמעבד שלי דפוק. זה חשוב מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים