פורסם 2007 ביוני 2018 שנים שלום!יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב.אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד.ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו).מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים לא ממש מבין אבל גם קרא לי ובסוף לא היה מכוון טוב בבקרת עוצמה תנסה אולי זה זה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים בדוק הגדרות כרטיס קול, בתוכנה של הכרטיס קול:האם היציאה שאליה חיברת נבחרה כראשית- לרמקולים קדמייםהאם WAVE וכד' מופעלים ולא מושתקיםובדוק בכל זאת עם רמקולים אחרים, אם אין אז עם אוזניות
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים 1. תנסה לחשוב מה השתנה מאז ששמעת לעכשיו.2. אם יש לך בעיה אז תלך לחנות, הרי יש לך אחריות, לא?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר שמעתי את הסאונד מצויין עד שהבאתי את המחשב לתיקון כדי שיסדרו לי את ההארד דיסק, ומהרגע שסידרו לי אותו אין קול..
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אם זה קרה אחרי שהם עשו משהו עם המחשב, אז פשוט תתן להם בחזרה את המחשב שיתקנו את זה, הם קלקלו אז שיתקנואם תפתח את המארז, חלק מאחריות תאובד
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים תנסה להעביר את הכרטיס לסלוט אחר.תבדוק במנהל ההתקנים שהמחשב מזהה אותו ואין לך בעיה איתותבדוק ווליוםתבדוק את הרמקולים עם נגןזהו זה בסך הכל זה כל מה שיש לעשותאולי שמת את הפלאג בחיבור הלא נכון?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים איך עושים מה?איך נכנסים לביוס - כשהמחשב עולה במסך הראשון לוחצים כל הזמן על DEL עד שעולה המסך הכחול של הביוס.איך מפעילים את הכרטיס בביוס - בביוס עצמו תכנס לשורה השניה או השלישית ותחפש שורה שמגדירה את הכרטיס מסך ותודא שהיא מוגדרת על ENABLE או AUTO ולא DISABLE. כשאתה מסיים בביוס תלחץ על F10 כדי לשמור את השינויים ולצאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.