עבור לתוכן

כרטיס מסך ב800-1000 שקל ו-crysis

Featured Replies

פורסם

לך על ה - X1950XT.

למה אתה אומר את זה?

דבר ראשון הוא שההבדל בקלוקים בין ה - XT ל - PRO הוא גדול, דבר שני הוא שה - PRO הוא אוברלוקר גרוע ודבר שלישי הוא שיש גם הבדל בצינורות העיבוד.

אני לא רואה דרך שבא אפשר להביא את ה - PRO לרמה של XT.

אם מישהו רוצה כרטיס עם הרבה זיכרון ומתכנן OC אז ה - X1800XT 512MB הוא הפיתרון בשבילו, אפשר לעקוף איתו את ה - X1950XT אבל זה לא יהיה קל ויהיה צורך להחליף קירור.

• תגובות 53
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
דבר ראשון הוא שההבדל בקלוקים בין ה - XT ל - PRO הוא גדול, דבר שני הוא שה - PRO הוא אוברלוקר גרוע ודבר שלישי הוא שיש גם הבדל בצינורות העיבוד.

אני לא רואה דרך שבא אפשר להביא את ה - PRO לרמה של XT.

אם מישהו רוצה כרטיס עם הרבה זיכרון ומתכנן OC אז ה - X1800XT 512MB הוא הפיתרון בשבילו, אפשר לעקוף איתו את ה - X1950XT אבל זה לא יהיה קל ויהיה צורך להחליף קירור.

צודק טעות שלי כניראה היתבלבתי איפשהו...

פורסם

אם אפשר יותר חזק אז למה לא?

למה צריך :nixweiss:

במשחקים במיוחד כשמדובר ברזולוציה ופילטרים מה שקובע את הטון הוא הכרטיס מסך אז עדיף להשקיע בו ולא במעבד.

שאגב מה שהוא בחר מעולה במיוחד אם הוא יעשה לו OC קל.

פורסם

קח X1950XT.

פורסם

ה CRYSIS הזה מכונת שיווק מפלצתית.

בסוף הוא ירוץ על 6600GT :lol:

פורסם

ראיתי איזה כתבה של כמה *אנשים שהייתי הורג* שנתנו להם לשחק שלב בCRYSIS ובכתבה הם אומרים שהCEO של החברה שמייצרת תמשחק אמר שהמפרט הבא אמור להחזיק תמשחק על Ultra High :

8800GTX

E6600

2GB RAM

אחרי זה קראתי עוד כתבה בה אותו CEO אמר שהם חושבים ש CRYSIS הולך להיות אחד המשחקים היותר יפים בסביבה למשך עוד שנתיים, שלוש כיוון שיקח זמן עד שהמפרטים ישיגו מבחינה טכנולוגית את המנוע של המשחק, ויוכלו להריץ אותו באופן מושלם.

אז לכו תדעו, אולי הוא התכוון שעם המפרט לעיל תוכלו לשחק בתפריט בUltra High חח P;

פורסם

יאאלה כבר חפרו לי עם ה CRYSIS הזה.. שיילכו ויידחפו אותו לתחת.

חודשים שאני קורא כאן כל יום דיון דומה כזה או אחר של אנשים שחוששים או משדרגים בגלל המשחק הזה..

תגידו לי , אתם שפויים !? כולה משחק. שייצא נראה מה מו מי.. מה זה נותן לכם בחיים לשבת כל היום ולדאוג לגבי איך המשחק ירוץ לכם..?

אם המשחק ירוץ נחמד רק על מערכות HIGH END שעולות אלפי שקלים (שיש אותם לאחוז קטן יחסית מהמשתמשים בעולם) ולא ירוץ / ירוץ מסריח על מחשבים קצת פחות טובים אז EA / CRYTEK פשוט לא יירויחו כסף. וזאת המטרה שלהם בשורה התחתונה..

ואם לא ירוץ אצלי נחמד ? אז בקטנה. יש עוד משחקים שיוצאים שיישמחו לרוץ אצלכם ולהסב לכם אושר מגוחך..

פורסם

ה CRYSIS הזה מכונת שיווק מפלצתית.

בסוף הוא ירוץ על 6600GT :lol:

השאלה היא: "איך ירוץ"?

חוץ מזה jacko צודק. למי אכפת אם המשחק ירוץ? אם הוא לא ירוץ לי, שEA ילכו לקנות לי מחשב שיוכל להריץ את המשחק. עזכו אותכם CRYSIS, שחקו משחקי תפקידים או אסטרטגיה.

פורסם

עדיף גם וגם :P

פורסם

עדיף גם וגם :P

נכון!

אבל עכשיו גם המשחקים האלה הפכו למפלצות משאבים (C&C3 ועוד כמה ששכחתי את שמם).

פורסם

C&C3 בכלל לא מפלצת משאבים .. להפך

Supreme Commander כן

פורסם

גם AOE3 ו - RISE OF LEGENDS לא קלים במיוחד בהגדרות גבוהות.

ועל COH אין מה לדבר בכלל.

פורסם

יאאלה כבר חפרו לי עם ה CRYSIS הזה.. שיילכו ויידחפו אותו לתחת.

חודשים שאני קורא כאן כל יום דיון דומה כזה או אחר של אנשים שחוששים או משדרגים בגלל המשחק הזה..

תגידו לי , אתם שפויים !? כולה משחק. שייצא נראה מה מו מי.. מה זה נותן לכם בחיים לשבת כל היום ולדאוג לגבי איך המשחק ירוץ לכם..?

אם המשחק ירוץ נחמד רק על מערכות HIGH END שעולות אלפי שקלים (שיש אותם לאחוז קטן יחסית מהמשתמשים בעולם) ולא ירוץ / ירוץ מסריח על מחשבים קצת פחות טובים אז EA / CRYTEK פשוט לא יירויחו כסף. וזאת המטרה שלהם בשורה התחתונה..

ואם לא ירוץ אצלי נחמד ? אז בקטנה. יש עוד משחקים שיוצאים שיישמחו לרוץ אצלכם ולהסב לכם אושר מגוחך..

מסכים עם כל מילה, כולה משחק!!!!! וכמו שJACKO אמר וזה דבר ידוע החברה מעוניינת לעשות כסף במקום הראשון ז"א שהמשחק חייב להתאים לLOW END נגיד ל8400GS,6600,6600GT וכולי... לא חשוב באיזה הגדרות שהרי יותר קל לוותר על המשחק ולא לקנות אותו מאשר לשדרג חומרה, וזה מה שדווקא הרוב יעשו אם המשחק יהיה ממש אבל ממש כבד ויזחל על מערכות חלשות מאוד(להוציא כרטיסי מסך שלא למשחקים כמו 7300GS,7100GS,6200 וכדומה...), אז עד שCRYSIS יצא בבקשה תשתקו!!!!!!

פורסם

אני לא מבין את זה, מצד אחד כל הגיימרים בגיימספוט טוענים שהם לא גרפיקס-הורס והם מעדיפים "משחקיות" על פני גרפיקה. אבל מצד שני כששואלים אותם אם הם מתכוונים להשיג את המשחק CRYSIS הם צועקים כן מיד.

אבל הכי חשוב, ברגע ששואלים אותם "מה קרייסיס יציג בFPS שכל כך שונה מכל המשחקים שהיו לפניו" (שהרי אפשר להשיג 2-3 משחקים באותו מחיר ויכול להיות שכולם יקיפו את כל ה'FEATURES' של קרייסיס) הם כולם שותקים. או מגמגמים "סביבה ניתנת להריסה". אני אומר - BULLSHIT !!!

ומי שאומר שCNC3 מפלצת משאבים טועה. אנשים שאני מכיר משחקים במשחק ואין להם כרטיסי מסך מהודרים. אבל הם צריכים להוריד את האיכויות וכו'.

פורסם

אני לא מבין את זה, מצד אחד כל הגיימרים בגיימספוט טוענים שהם לא גרפיקס-הורס והם מעדיפים "משחקיות" על פני גרפיקה. אבל מצד שני כששואלים אותם אם הם מתכוונים להשיג את המשחק CRYSIS הם צועקים כן מיד.

אבל הכי חשוב, ברגע ששואלים אותם "מה קרייסיס יציג בFPS שכל כך שונה מכל המשחקים שהיו לפניו" (שהרי אפשר להשיג 2-3 משחקים באותו מחיר ויכול להיות שכולם יקיפו את כל ה'FEATURES' של קרייסיס) הם כולם שותקים. או מגמגמים "סביבה ניתנת להריסה". אני אומר - BULLSHIT !!!

ומי שאומר שCNC3 מפלצת משאבים טועה. אנשים שאני מכיר משחקים במשחק ואין להם כרטיסי מסך מהודרים. אבל הם צריכים להוריד את האיכויות וכו'.

אני מדבר על מפלצת משאבים ב HIGH.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים