עבור לתוכן

התייעצות בקשר לשדרוג הזיכרון מ-256MBX2 ל-512MBX2

Featured Replies

פורסם

כיום אני עובד עם 512MB של זכרון: (Kingston PC3200 512MB (256X2

החלטתי לשדרג ל-512X2 ואני מקציב לצורך העניין עד 600 ש"ח

עברתי על דגמים שונים של זכרון אצל נועה וזה נראה לי מתאים: G.Skill F1-3200PHU2-1GBZX

כעיקרון אני לא מחפש זכרון לאוברקלוק אלא זיכרון שיהיה יציב בעבודה השוטפת ויחזיק טוב גם בעומסים (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית, הרצת וידאו HD, קידודים וכו')

הלוח אם שלי הוא: ASUS P4P800, מקווה שלא בעייתי מדי לשדך לו זכרונות

אודה לכם אם תוכלו לחוות את דעתכם על הזכרון הספציפי. כמו כן אני פתוח להצעות לגבי זכרונות נוספים שידועים כטובים ויציבים, כל עוד זה נכנס בתקציב.

פורסם

לך לפי המחיר והמותג

פורסם
  • מחבר

אגב, עם מפרט כמו שלי שווה למתוח מעט את התקציב וללכת על 2GB, או שההבדל בפועל לעומת 1GB הוא זניח?

אני שואל את זה בגלל שנתקלתי בזכרונות ה-value של g.skill, מדגם F1-3200PHU2-2GBNT ב-640 ש"ח

יכול להיות גם שקיים הבדל כלשהו במהירות העבודה של הזכרונות כיוון שמדובר בסדרות שונות (הבנתי ש-ZX מיועד לאוברקלוק)

פורסם

לך על ה-NT

2GB זה קפיצה משמעותית

פורסם
  • מחבר

בעבודה השוטפת יש סיכוי שארגיש הבדל בביצועים בין ה-NT ל-ZX בהנחה שלא אעשה כלל אוברקלוק?

ומה לגבי יציבות ותזמונים? מהסתכלות בנתונים של ה-ZX נראה שהוא עדיף משמעותית בקטע הזה

מבחינת הביצועים יכול להיות שסטיקים של ה-NT נחותים מה-kingston שיש לי? (CL 3)

פורסם

בעבודה השוטפת יש סיכוי שארגיש הבדל בביצועים בין ה-NT ל-ZX בהנחה שלא אעשה כלל אוברקלוק?

ומה לגבי יציבות ותזמונים? מהסתכלות בנתונים של ה-ZX נראה שהוא עדיף משמעותית בקטע הזה

קשה לי להאמין שימכרו היום ddr400 עם תזמונים נחותים מCL3. זה נדיר מאוד (גם לפני שנה וחצי היה קשה למצוא משהו פחות טוב מCL3).

בכל מקרה אתה לא תרגיש הרבה הבדל בין CL3 לCL2.5 לדוגמא, ובDDR400 עדיף לך ללכת על כמות מאשר על איכות ללא ספק! ההבדל באיכות לא ישפיע בצורה רצינית על הביצועים ביחס לכמות.

פורסם

כן! לטובת ה-NT, ובאופן משמעותי

נחותים מאיזו בחינה? מדובר על קיט של 2GB, אל תשווה תזמונים וכו', זה לא משנה בסופו של דבר כשמשווים 1GB מול 2GB

קשה לי להאמין שימכרו היום ddr400 עם תזמונים נחותים מCL3. זה נדיר מאוד (גם לפני שנה וחצי היה קשה למצוא משהו פחות טוב מCL3).

בכל מקרה אתה לא תרגיש הרבה הבדל בין CL3 לCL2.5 לדוגמא, ובDDR400 עדיף לך ללכת על כמות מאשר על איכות ללא ספק! ההבדל באיכות לא ישפיע בצורה רצינית על הביצועים ביחס לכמות.

נדיר כמו חום באוגוסט

פורסם
  • מחבר

טוב, אז הזמנתי בסוף את ה F1-3200PHU2-2GBNT

מקווה שההשקעה תחזיר את עצמה בסופו של דבר :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים