עבור לתוכן

מישהו יכול להביא מידע על ה Wolfenstein החדש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז אולי אתה צודק, נחיה וניראה כרגע לא יודעים שום דבר חוץ מזה שזה משחק של RAVEN ו ID אולי בסוף הוא יהיה כמו DUKE :-\

פורסם

יכול להיות שטעיתי, אחרי חיפוש קטן באינטרנט מצאתי את זה

"In a continuation of our successful collaboration with id Software and Activision we have started production of a new full game based on the cutting-edge Doom 3 engine," the ad reads. "We are looking for High-Poly 3D Modellers, a Texture Artist and a Level Designer to join us as full-time salaried staff with excellent benefits at our offices in London, England," it adds, pointing to more details http://www.splashdamage.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=32&page=1.

הלינק לא עובד אבל לפי הכתובת זה SD אז לא יודע אולי הם מתכוונים ל QuakeWars

חוץ מזה שהכתבה הזאת היא מלפני שלוש שנים :)

פורסם

ET היה והשאר המשחק אונליין יריות מגוף ראשון הכי טוב שיצא, וכל מי שהולך להגיד CS יכול לקפוץ לי, בכל מקרה, אני מחכה

גם לקואקוורס, נראה אחלה משחק (חבל שבתשלום להבדיל מET),, אני יודע שעלילה היא חייזרים שפולשים לכדה"א, ואז יש לך

את כל המקצועות שהיו בET (אם אני זוכר נכון) ועוד שניים חדשים, ולחייזרים יש גם את כל מה שהיה רק עם שמות אחרות.

יהיה אפשר לשלוט על רכבים (להבדיל מET), יהיו חלליות אליקפוטרים מוזרים וג'יפים וטנקים מוזרים...

זהו בערך כל המידע המעניין שיצא עד עכשיו

פורסם

ET היה והשאר המשחק אונליין יריות מגוף ראשון הכי טוב שיצא, וכל מי שהולך להגיד CS יכול לקפוץ לי, בכל מקרה, אני מחכה

גם לקואקוורס, נראה אחלה משחק (חבל שבתשלום להבדיל מET),, אני יודע שעלילה היא חייזרים שפולשים לכדה"א, ואז יש לך

את כל המקצועות שהיו בET (אם אני זוכר נכון) ועוד שניים חדשים, ולחייזרים יש גם את כל מה שהיה רק עם שמות אחרות.

יהיה אפשר לשלוט על רכבים (להבדיל מET), יהיו חלליות אליקפוטרים מוזרים וג'יפים וטנקים מוזרים...

זהו בערך כל המידע המעניין שיצא עד עכשיו

יש בטא אתה יכול לשחק ולראות... עשיתי פה נושא על זה הוא איפה שהוא בדף השני :)

חוץ מזה אם לא שיחקת ב RTCW אז אתה לא יכול להגיד ש ET זה משחק יותר טוב... כל מי ששיחק בשני המשחקים יגיד לך אחרת מהרבה סיבות

זה למה RTCW2 הולך להיות המשחק הכי מצופה בזמן הקרוב :smile1:

פורסם
  • מחבר

ET זה המשחק רשת של RTCW.

ET בחיים לא היה ובחיים לא יהיה המשחק רשת הכי טוב! Q3 היה פי מיליון יותר טוב, גם SOF2 יותר טוב וגם UNREAL. אני לא מבין מה אנשים אוהבים ב ET המשחק מלא בבאגים, ה CROSSHIRE מזייפת בצורה נוראית, הייתי צריך לשחק בלי בשביל להצליח להרוג.

הסיבה היחידה ש RTCW2 (או מה שלא יהיה השם שלא בסוף) יהיה טוב יותר מ ET ו RTCW זה שהמשחק יהיה בשיתוף עם RAVEN ולא עם SD. אין מה להשוות בכלל בין 2 החברות האלה, אף פעם לא ראיתי משחק של RAVEN שהיה בו באגים כמו ב ET.

פורסם

ET זה המשחק רשת של RTCW.

ET בחיים לא היה ובחיים לא יהיה המשחק רשת הכי טוב! Q3 היה פי מיליון יותר טוב, גם SOF2 יותר טוב וגם UNREAL. אני לא מבין מה אנשים אוהבים ב ET המשחק מלא בבאגים, ה CROSSHIRE מזייפת בצורה נוראית, הייתי צריך לשחק בלי בשביל להצליח להרוג.

הסיבה היחידה ש RTCW2 (או מה שלא יהיה השם שלא בסוף) יהיה טוב יותר מ ET ו RTCW זה שהמשחק יהיה בשיתוף עם RAVEN ולא עם SD. אין מה להשוות בכלל בין 2 החברות האלה, אף פעם לא ראיתי משחק של RAVEN שהיה בו באגים כמו ב ET.

הסיבה לבאגים שהיו בהתחלה זה מכיוון ש SD לא רצו להמשיך בפרויקט ושיחררו את המשחק בצורה חינמית...

ו ET זה לא משחק הרשת של RTCW :) רחוק מאוד מיזה ל RTCW יש מולטיפלייר.

לגבי ET אתה מוזמן לשחק ב ETPRO שזה מוד בשביל ET ותיראה כמה דברים השתנו, זה משחק שונה לגמרי וגם את רוב הבאגים תיקנו.

פורסם
  • מחבר

2.55 מלאה בבאגים לא משנה מה עושים איתה. 2.60 הגירסה הכי טובה וגם שם אפילו לא סידרו את ה CROSSHIRE ועוד הרבה דברים אחרים.

לא יצא לי לשחק ב RTCW אבל תמיד הוא ו ET באו ביחד (שקונים בחנות), אז ET הוא רק תוסף נחמד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים