עבור לתוכן

מישהו יכול להביא מידע על ה Wolfenstein החדש?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי RAVEN SOFT (ידועה ממשחקים כמו Q4 , SOF , MARVEL ULTIMATE ועוד הרבה משחקים טובים) עובדת על משחק חדש מסידרת Wolfenstein של ID. כתוב שב 2005 הם הודיעו על הגירסה ל XBOX, אנחנו ב 2007 ועד היום לא ראיתי שום מידע על המשחק חוץ מזה שהוא יצא גם למחשב.

פורסם

בנתיים אין התקדמות אבל היה סרטון אני זוכר תחפש בGameshell

פורסם

יקח הרבה זמן עד שיהייה עוד מידע... אבל שמועות מדברות על 2009 בכל אופן צריך לחכות למידע עד

שיגיע לרשת, בינתיים הכל שמועות\הנפצות.

פורסם
  • מחבר

אם זה יצא ב 2009 אני יהרוג אותם :pissed:

הם הודיעו שזה לא יצא השנה (2007).

ראיתי את הסרטון ב Gameshell הדבר היחיד שרואים שם זה כמה אנשים מ ID מדברים על המשחק (אחד מהם גם בונה חללית :smile1:) סרטונים מהמשחקים הקודמים ותמונות של התכנון של המשחק (תיורים של מפות ודמויות).

אני אוהב את המשחקים של RAVEN SOFT מזל שנתנו להם את המשחק ולא ל splash damage ה RTCW ו ET היו פחות טובים מ SOF2 ו Q4.

פורסם

אני מחכה למשחק הזה כבר שנתיים וחצי ואין כלום עליו.

לא מתאים ל - RAVEN להתנהג בחשאיות כזאת.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהייתה הפסקה של הפיתוח באמצע. אולי הוא יהיה מבוסס על המנוע החדש של ID ולא על DOOM3 :smile1:

פורסם

לא נראה לי, כבר אמרו שהוא יהיה על המנוע של D3, שזה גם מספיק טוב.

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי הגיוני שעובדים על משחק שנתיים והדבר היחיד שיש להם זה כמה ציורים. יכול להיות שהם שינו את התוכניות. בכל זאת אם הוא יצא ב 2009 והוא יהיה מבוסס על DOOM3 הגרפיקה שלו תיהיה גרועה בהשוואה למשחקים אחרים.

פורסם

לא נראה לי, כבר אמרו שהוא יהיה על המנוע של D3, שזה גם מספיק טוב.

לא נכון,

QuakeWars זה המשחק האחרון שבנוי על המנוע של דום 3, בשביל rtcw2 הם מפתחים מנוע חדש.

פורסם
  • מחבר

גם אני ראיתי/שמעתי באיזה מקום שהוא יהיה מבוסס על D3 אבל זה הזוי להוציא משחק ב 2008 - 2009 שמבוסס על מנוע כזה ישן. גם אם חושבים על זה Wolfenstein הוא המשחק היחיד של ID עוד לא פתחה מנוע חדש בשבילו. היום יש את D3 לפני זה היה את Q3 נישאר רק Wolfenstein.

פורסם

למה שמנוע של D3 לא ישרוד כמו המנוע הקודם של ID ? (רמז Q3)

פורסם
  • מחבר

- יתחילו להגיע משחקי DX10 (ואני לא מדבר על משחקים כמו קריסס).

- גם היום מתחילים לצאת משחקים שהמנוע שלהם טוב יותר מה D3.

- ל ID יש מנוע חדש.

ניראה לי שזה מספיק סיבות למה לא להשתמש במנוע של D3 :P

פורסם

לא חבל לבזבז מנוע רק על 4 משחקים ? (D3,PREY,Q4,ET:QW)

וחוץ מזה מזה יצאו משחקים עם המנוע הישן של ID שכבר היה מנוע חדש יותר, דוגמא אחת היא KINGPIN: LIFE OF CRIME שמבוסס על מנוע משופר ללא היכר של Q2 ויצא לאחר Q3 (המשחק).

פורסם
  • מחבר

KINGPIN היה מבוסס על המנוע של Q2? אין מצב, אני זוכר שאני ואבא שלי סיימנו אותו ביומיים חחח הגרפיקה שלו הייתה הרבה יותר טובה משל Q2 זה כמו ליצור מנוע חדש :nixweiss:

באמת בזבוז להשתמש במנוע הזה רק ל 4 משחקים אבל בכל זאת אם הוא יוצא כל כך מאוחר זה לא יהיה צעד טוב לבסס אותו על D3.

פורסם

הגרפיקה של KINGPIN היתה באמת מדהימה בזמנה, יותר יפה משל Q3 אפילו לדעתי.

ואפשר לשפר מנוע ללא היכר, דוגמאות:

1) תשווה UT 2003 למשחק האחרון שהתבסס על UE 2.0 שהוא אם אני לא טועה GRAW.

2) תשווה Q2 ל - KINGPIN.

3) תשווה Q3 ל - COD הראשון או ל - SW:JK JA שהיו האחרונים שהתבססו על המנוע הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים