עבור לתוכן

מישהו כאן נתקל בבעיה עם משחק כלשהו עם ויסטה?

Featured Replies

פורסם

פשוט קניתי מחשב חדש (E6600 88GTS) ואני מתלבט אם להתקין XP או ויסטה, אם יש משחקים שלא תומכים בה..

נתקלתם בכאלה?

פורסם

כן, הרבה בעיות.

אנשים מספרים ש:

משחקים לא עולים.

משחקים עפים.

FPS יורד.

לי באופן אישי הויסטה טחנה את ה-HD, מה שגרם לקרטועים במשחקים.

חרא דבר בקיצור.

תתקין XP וזהו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אתה יכול לפרט איזה משחקים לא עובדים? איזה משחקים עפים? (גם על E6600 8800GTS 640? )

עוד דעות? :)

פורסם

לא רק משחקים לא עובדים

גם תוכנות לא עובדות

ומה שעובד לא עובד טוב

זה גם איטי הרבה יותר מ XP

וכל הזמן הטרדות בנושא של האבטחה

אפילו DX10 לא שווה את זה

פורסם

תוכנות ישנות יחסית לא עובדות על ויסטה. אני, בכל אופן, ממליץ על ויסטה כי עוד כמה חודשים יצאו תוכנות שיעבדו רק על ויסטה.

פורסם
  • מחבר

בלבלתם אותי \:

אתם יכולים להיות יותר ספציפיים?

איזה משחקים לא פועלים בויסטה ואילו תוכנות?

איזה משחקים יפעלו רק בויסטה ומתי זה יקרה בערך?

פורסם

בלבלתם אותי \:

אתם יכולים להיות יותר ספציפיים?

איזה משחקים לא פועלים בויסטה ואילו תוכנות?

איזה משחקים יפעלו רק בויסטה ומתי זה יקרה בערך?

תעשה טובה לעצמך, וחכה ל-SP2 שיצא מתי...?

ואם אתה מתלהב מ-gui תתקין איזה סקין חמוד וחאלס.

פורסם

לדוגמה התקנתי c&c: tw בויסטה וזה זז חרא בלי שום קשר לגראפיקה (ובxp זה זז חלק) שלא נדבר על HALO 2 שלוקח לו חצי שעה לטעון ת'סירטונים וכל המשחק מקרטע זה ממש שורף ת' HD. אני ממליץ לך להתקין אקס פי, עוד כמה חודשים כשיצאו משחקים טובים לויסטה, תתקין אותו. עכשיו פשוט לא ממש שווה להתקין רק בגלל הDX 10 כי ממילא יש רק איזה 2-3 משחקים שתומכים בזה,וכמו ש urib מעלי אמר, אם אתה אוהב ת'עיצוב, עם סקין נחמד וכמה תוכנות בצד זה יראה בדיוק כמו ויסטה.

פורסם

אתה מודע לזה שכל זה קורה לך בגלל שיש לי 1GB ראם ומעבד פנטיום 4 עם 3GHZ, נכון ?

לפותח התראד, אני מניח שיש לי גם 2GB ראם במחשב הזה וזה המינימום שצריך בשביל משחקים בויסטה, אבל כרגע אין שום דבר בויסטה ששווה לעבור בגללו לויסטה.

תישאר עם הXP עד שיצא הSP2 לויסטה וכשיצאו משחקים DX10, כי כרגע כל מה שהויסטה עושה אפשר לעשות בXP בעזרת תוספים עם הרבה פחות משאבים..

פורסם

ואתה מבין שלי זה קרה עם 2GB זכרון?

ה-HD פשוט נטחן עם הויסטה.

פחד אלוהים.

אתה פוחד שעוד שניה כל ה-HD הולך פייפן.

פורסם

^ לא משנה איזה מחשב יש לך כיום, משחקים תמיד יעבדו יותר לאט בויסטה מאשר באקס פי, והלו+ויסטה לא צריך יותר מ1 ג'יגה למה לקחתי עוד 512 מגה מחבר לנסות לראות אולי זאת הבעיה שבגללה זה עובד יותר לאט וזה לא כנ"ל לגבי המעבד זה לא הבעיה. יכול להיות שהבעיה היא בHD למה אני רואה שהוא לוקח מלא נתונים ויכול להיות שהוא לא מספיק.

פורסם

בקרוב יצא SP לויסטה!

יש על זה כתבה באחד מאתרי החדשות (קראתי היום!).

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל לי לא היו את כל הבעיות האלה ועוד הייתי עם 1GB זיכרון וכפול ליבה של אינטל (המפרט השני בחתימה)

פורסם

נגיד HELO 2 פועל רק על ויסטה

פורסם

HELO 2, נשמע מוכר..... זה לא המשחק הזה שפיתחו אותו 7 שנים והיום הגראפיקה שלו על הפנים (DX9) והדבר היחיד שטוב בו זה משחקי רשת עם XBOX ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים