פורסם 2007 ביולי 2718 שנים בדיוק! למי יש כוח לכל האבולוציה הזאתי, לא נראה לי שהתפתחנו די טוב אה אני אומר תן לי משהו לפוצץ והכל יהיה בסדר (aka crysis, mercenaries2)
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים אני הולך להתגייס עם המשחק הזה. חח אני יהיה בצבא שהוא ייצא "מעניין כמה גירסאות הרחבה יהיו לו..." בול כמו סימס חחח הספורס מטיילים בתחנה הבין גלקטית הספורס מחטטים באף המוזר הספורס קופצים קפיצות אינטר גלאקטיות הספורס תוקעים נוד אולטרה חללי חח אני גם מחכה למשחק הזה הוא נראה מדהים בדיוק מסוג המשחקים שאני אוהב
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים כנראה שהוא יצא בדצמבר 2008 . קשה לי להאמין שEA תפספס את חג המולד כתאריך יציאה . בחג המולד האמריקאים לרוב מוציאים כמויות אדירות של כסף. מישהי שמוכרת בעגלות קניונים בארה"ב סיפרה לנו (לי ולאשתי) שאנשים פשוט ממלאים את הידיים בשקיות מהקניות הולכים לשים אותם באוטו וחוזרים לקניון לקנות עוד.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים בטח הוא יהיה מהמשחקים הארוכים והממכרים האלה שאין להם מטרה או דרך ואתה בקושי מבין מה אתה עושה, אבל אתה יודע שאתה עושה את זה נכון.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים לא יודע אם יצא לכם לראות את זה: מה קורה כשרובין וויליאמס מקבל הזדמנות לבנות יצור מ Spore?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.