עבור לתוכן

שאלה לגבי OC+קירור (פנטיום 4- פרסקוט)

Featured Replies

פורסם

אם המחשב עבר הרבה חודשים עם חום כבד (לא בדקתי בזמן האחרון .. אבל בפעם האחרונה במנוחה הוא היה 60-70 מעלות והוא לא בOC כרגע)

אז הוא יעמוד בOC?? אפילו אם אחרי שאני אקנה את הBT VX והטמפ' תרד??

או שכבר אבוד ולא כדאי לקנות ביג טייפון?

פורסם

אמת לא הייתי משקיע כלום במעבד כזה, אלא אם כן אתה עורך המון וידיאו וAUDIO אז הOC כן יעזור לך, אני מאמין שאחרי שתקנה את הBT הוא יעמוד בOC אבל עדיין הוא יהיה רחוק מלהיות קר, זה פנטיום 4 וזה פרסקוט.

פורסם

הBT VX יתמודד איתו בצורה מעולה במיוחד אם יש לך מארז מאוורר...יש לי אחד כזה במחשב של אחי...3.2HJZ פרסקוט שעבר OC ל3.7GHZ...הBT חזיק אותו מצויין...לא יותר מ50 מעלות

פורסם

רגע,רגע.. ביג טייפון מתאים גם לסוקט 478?

פורסם

כן....אני לא בטוח בקשר לדגם החדש של הVX אבל הBT הישן מאה אחוז מיתחבר לסוקט 478 כי יש לי כזה אצל אח שלי כמו שאמרתי...מה שעשיתי בשביל לשפר אותו לרמה של הVX זה פשוט שמתי מאוורר אחר של 120 במקום מה שבא איתו...מאוורר של AC אם אני זוכר נכון שמתי לו שם והוא העלה את רמת הקירור אחלה...גם מארז מאוורר תורם המון

פורסם

גם לי יש פרסקוט וקניתי את הביג טייפון וזה הוריד אותו לחמישים במנוחה מתי שהכול היה בחוץ

זה לא שווה את זהו ואני אומר לך את זה מניסיון

פורסם

יש לנו ניסיון מוזר כי הBT שאצלי עם מאוורר של 2000 סל"ד מחזיק את הפרסקוט של אחי עם OC ל3.7GHZ במקסימום 50-55 במאמץ...במנוחה עם הקירור סטוק המעבד לא היה עובד את ה45 במנוחה אז אין לי מושג איך הגעת למסקנה שהBT לא יעיל....

פורסם

לא שווה לו בכלל להשקיע בBT, סתם בזבוז כסף מאותה סיבה שלא שווה לעשות OC זה לא ממש יביא לך הרבה, עדיף לחסוך למעבד אחר בוא יותר נכון תגיד לנו את מטרת הOC?

פורסם

לא שווה לו בכלל להשקיע בBT, סתם בזבוז כסף מאותה סיבה שלא שווה לעשות OC זה לא ממש יביא לך הרבה, עדיף לחסוך למעבד אחר בוא יותר נכון תגיד לנו את מטרת הOC?

אמת לא הייתי משקיע כלום במעבד כזה, אלא אם כן אתה עורך המון וידיאו וAUDIO אז הOC כן יעזור לך, אני מאמין שאחרי שתקנה את הBT הוא יעמוד בOC אבל עדיין הוא יהיה רחוק מלהיות קר, זה פנטיום 4 וזה פרסקוט.

מחזק!

אני לא הייתי משקיע במעבד הזה, אבל אם אתה רוצה להשקיע כך BT VX (יש עליו ביקורת פה באתר).

פורסם

מחזק!

אני לא הייתי משקיע במעבד הזה, אבל אם אתה רוצה להשקיע כך BT VX (יש עליו ביקורת פה באתר).

מחזק בריבוע :silly: :silly: חחח, באמת לא כדאי לך להשקיע, אם הפרסקוט מגיע לך ל70 במאמץ זה בסדר, הוא מיועד להתחמם מאוד אל תנסה למנוע את זה ממנו... תוותר על הOC תחסוך תכסף למשהו הרבה יותר מועיל.

פורסם

גם לדעתי לא כדאי,גם לי יש פנטיום 4 וגם אני מחליף קירור אבל לא לכזה למשהו יותר פשוט שאני לא יוצא עליו יותר מ100 כי זה לא שווה.. יש לי אוברקלוק ואני עובד כרגע על 3.220 מגה ארץ (עם קירור סטוק).לכן אני מחליף אבל לא משקיע יותר מידיי..

פורסם
  • מחבר

אוקיי חזרתי..

המטרה שלי בOC היא כדי שהמחשב יעמוד בסרטי 1080p כי אני אקנה מסך חדש - DELL 2407WFP עוד חודש-שיים

המארז שלי הוא בין הגרועים וגם עשיתי לפני שנתיים חורים במארז כי הייתי משועמם :bash::s07:

אם אתם רוצים אני אצלם את המארז ותתנו לי עצות לשפר.. (לחסום חורים, להוסיף מאווררים וכד')

הנה הטמפ' כרגע:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אהממ OC לא ממש יעזור לך אלא אם כן תביא אותו ל4.5GHZ ואפילו אם תביא ל4.0 צריכת החשמל תהיה מופרזת וגם הטמפ שלו לא תהיה משהו, בקיצור תימנע מOC לחרא הזה ותשקיע במעבד חדש אם הלוח לא תומך בC2D, אז זה כבר בעיה אחרת מכיוון שאני נמנע להמליץ על PENTIUM D.

פורסם

אפשר את המפרט המלא של המחשב?

וצלם כמה תמונות של המארז שנעזור לך לשפר את האוירור

פורסם
  • מחבר

אפשר את המפרט המלא של המחשב?

וצלם כמה תמונות של המארז שנעזור לך לשפר את האוירור

תמונות אני אביא מחר

<-יש תמיד מפרט של המשתמשים בצד ימין..

להבא תדע..

"

Processor-intel 630 (3 GHZ+64bit+2mb cache)

MotherBoard-ASUS P5P800

Video Card-ATi Sapphire 9600XT 500/300@545/324 (אין אותו כבר)

^^

במקום:Video Card-ATi Sapphire X800GTO 400/490@430/540

Memories-GENERIC 2*512Mb

Hard Disk- WD 160Gb

Power Supplie- GENERIC 500W

2* 8series Arctic Cooling

Future Upgrade:

Sapphire Radeon X800GTO

^^already been upgraded + OC to 430/540

ZALMAN ZM-STG1

^^already been upgraded & didnt helped me

Future Future Upgrade(חנוכה/פורים 2008):

מעבד בעל 4 ליבות(אמיתי) ו- 3 ג'יגה הרץ של אינטל

לוח אם טוב

2* 4GB DDR3 Memorey

AMD-ATI :R700

צורב בלו ראי

צורב אייץ די דיוידי

מארז פול טאוור

windows vista SP3

ובעזרת השם קירור גז לOC מושלם

"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים