עבור לתוכן

YUDEN000 T03 באופיס דיפו, 50 אחוז הנחה על השני

Featured Replies

פורסם

ה-LiteOn היחיד שיש לי זה צורב רגיל ולא DVD, כך שאם יזדמן לי מתישהו אנסה לבדוק. :)

תודה על התגובה, כבר חששתי שהדיסקים לא טובים אבל אם אתה אומר שזה לקריאה בלבד אז מצויין.

רכשתי גם חבילה של 10 דיסקים DVD-RW x4, Made In Taiwan (שנת 2005), לא היה משהו אחר.

פורסם

סלח לי שאני טמבל אבל מה הקטע של השנה? :nixweiss:

פורסם

אחי חבל, קניתי בדיוק כאלה, והסריקות ממש גרועות.(הייתה קונה תוצרת טיואאן)

בקשר לשנה, אני חושב שזה די משנה כי זה קובע את הקוד (GH00158 במקרה הזה), ושנה מוקדמת יכולה לתת קוד שונה(למרות שזה לא תמיד משפיע על איכות המדייה אבל לפעמים אולי כן).

פורסם
  • מחבר

קבל סריקה של T03 (אתה למעלה - יש לך TYG03 הוא נחשב יותר טוב מזליסט :) )

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחי מצטער, אבל אם אתה מחשיב את הסריקה הזאתי בשביל מדייה שנחשבת 1ST CLASS אז ממש לא.

ספיקים בגובהה שמעל 4 כבר לא נחשב טוב... :nono:

חבל למרוח את זה, קיצר וורבטים יפן לא טובים נקודה. קנה איזה ברנאד אחר אני יודע.. בנסוניק, TDK . לא חסר

פורסם
  • מחבר

אתה יודע, אני עשיתי קצת סיבוב בפורום הזה,

ראיתי מתי בדיוק התחלת להתעניין בכל הנושא הזה, ואילו שאלות שאלת

אני לא חושב שאתה מבין בנושא הזה יותר ממני, ולכן אני מרשה לעצמי לומר לך עכשיו בביטחון,

הסריקה הזאת מעולה, בין הטובות שאתה תראה. ואתה עוד רושם, שהסריקה גרועה בגלל ספיקים של 4?

זה בין הדברים הכי שוליים בסריקה, במיוחד כשהסריקה התבצעה בכונן של NEC, הידועים בכך שהסריקות שלהם רק עושות גרוע יותר

דווקא ספייק בסריקה כזאת זה משהו חיובי, כי זה אומר שהסה"כ שם, שכלל את הספייק הזה, הוא בעצם נמוך יותר, כי הספייק הזה זה סתם טעות בקריאה.

חוץ מזה, 100 דיסקים כאלו עלו לי 160ש"ח. זה המחיר שאתה יכול לקנות בו מדייה איכותית של office depot או של TEAC (הבנתי שהם משתמשים במדיהקוד של TY, מזוייפת. מה זה אומר לדעתך על איכות ה TY היפניים?)

פורסם

חחח טווב אחי, תיודע מאז ההודעה האחרונה שלי קצת התעניינתי וקראתי בפורומים...

ואמ. לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד בקשר ל TEAC? ואיך פתאום הבאתה סריקה של DVD+R אנחנו לא מדברים על TYG03? :s07:

עוב אחי, אם אתה חושב שבגלל שקיבלתה 97 אז הסריקה מעולה אז לא. והספיק 5 שאולי צץ בטעות יכול להיות וגם מסכים איתך ש NEC לא הכי מדויקים בסריקות אבל עדיין לדעתי כדי לקחת טיוואנים מאשר יפנים בוורבטים.

פורסם

רק בשביל הקונטרסט קבל סריקה של מדיית TDK עם ה-LiteOn

(חבל שלא ידעתי ש-TDK יכולים להיות כזאת נפילה, תראו את המדיה קוד)

cmcmagam3kw7.png

וסריקה של מדיית Verbatim עם מדיה קוד איכותי (MCC03RG20)

mcc03rg20bs4.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים