עבור לתוכן

אל תתחברו לברק בחיים!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

א.אמן שהמנהל של החברה ימות ממכת ברק!,היום התקשרתי להתנתק מהם (אני לא בחבילת התחייבות) ועשו לי את המוות,4 שעות לקח לי להתנתק מהם שבהם התקשרתי 10 פעמים!, במהלך ה-4 שעות נתקו לי את הטלפון "בטעות",אמרו שיחזרו אלי(ולא חזרו),ואמרו שהם מגישים בקשת התנתקות שכמובן לא הייתה ולא נבראה.

ב.הם חוסמים פורטים ושלא יבלבלו את השכל,איך שהתברתי לבזק (5 דקות אחרי זה),הצלחתי להתחבר לאימיול אחרי חודש שהאימיול לא מתחבר לאף שרת.

ג.אל תיקחו חבילות בהתחייבות!עדיף לשלם 10-15 שקל יותר ולהיות עם יכולת לעזוב מתי שבא לך במידה ואתה לא מרוצה.

פורסם

כשאני התנתקתי מהם ידעתי שהם יעשו לי בעיות אם אני אגיד להם את הסיבה האמיתית, אז אמרתי להם שאנחנו יורדים מהארץ :P

העובדת שם הייתה כל כך נחמדה שהיא גם הציעה לנו לבצע את כל הניתוקים מבזק בעצמה חחחח :P

פורסם

אני התנתקתי מנטויזין לפני יומיין תאמת זה היה קצרר לא דמינתיי שזה יהיה ככה פשוט התקשרתי בחמישי צעקתי קצת אמרו שאני חייב לדבר עם מנהל ומה הנציגה אומרת לי "אולי" יחזרו אליך ביום שני אמרתי לה מה אולי מי אתם בכלל עד יום ראשון בשעה 3 אם מישהו לא חוזר אלי אתם לא תדברו איתי אתם תדברו עם העורך דין שלי .. ביום ראשון מנהלת חזרה אלי ב9 בבוקר חחח אמרתי לה תחזרי ב 3 כי היתיי בעבודה ... במקרה יצאתי מוקדם התקשרתי אליהם העבירו אותי אליה ומה היא שואלת למה את רוצה להתנתק אמרתי לה "ככה" פשוט מאוד אומרת לי מה ככה , אמרתי לה ככה בא לי להתנתק ואני לא בא עכשיו לעשות איתך משא ומתן וילא תנתקי אחרי זה אמרה לי טוב אני אנתק עכשיו וזהו נגמר הסיפור :D חח האבי אנדינג

פורסם

אני תמיד הייתי עם בזק, ולהגיד לך את האמת, אני דיי מרוצה.

אף פעם לא הייתה לי בעיית איטיות, הם לא הגבילו אותי ותמיד שיש לי בעיה מסוימת הם עוזרים לי.

לא מזמן הם העלו לכל משתמשים את מהירות השליחה ללא תוספת תשלום, וזה היה צעד חכם מצידם.

אולי הם לא הכי זולים בשוק, אבל מה שבטוח זה שהם הכי אמינים.

פורסם

שלא יעבדו עליכם המחירים בשוק אצל כל החברות זהים לחלוטין!

פורסם

אני תמיד הייתי עם בזק, ולהגיד לך את האמת, אני דיי מרוצה.

אף פעם לא הייתה לי בעיית איטיות, הם לא הגבילו אותי ותמיד שיש לי בעיה מסוימת הם עוזרים לי.

לא מזמן הם העלו לכל משתמשים את מהירות השליחה ללא תוספת תשלום, וזה היה צעד חכם מצידם.

אולי הם לא הכי זולים בשוק, אבל מה שבטוח זה שהם הכי אמינים.

אין לי נסיון עם חברות אחרות אבל אני מרוצה מאוד עם בזק. אמינים, לא חוסמים פורטים ואין איתם שום בעיה.

פורסם

תחפש בפורום רשתות ופס רחב בתפוז הודעה של "גמד בביקיני" בנושא של ברק.

מה שקרה לך איתם זה עוד כלום לעומת מה שקרה לו.

פורסם

ori-silver יש לך אזהרה ראשונה על התנהגות לא נאותה בפורומים,

זה לא שוק כאן, ולמרות שאתה כועס וזה מובן, אתה לא תקלל אף אחד, והכותרת שלך תהיה לפי חוקי הפורום ובלי כ"כ הרבה סימני קריאה

בכל אופן, זוהי האזהרה הראשונה, בשלישית תורחק/תושתק לפרק זמן או לצמיתות לפי החלטת צוות האתר.

אני מציע בחוזקה שלפעם הבאה, תקרא את חוקי הפורום לפני פרסום הודעה.

נננעל.

וסתם למקרה שלא שמת לב, יש סטיקי בנושא של ברק בראש הפורום עם 30+ עמודים, כתבה שלנו שיצאה ב YNET וכתבה ב HWZONE כמובן.

הנושא זוכה למספיק חשיפה לצורך העניין, והיית יכול להגיב בדיון המרכזי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים