פורסם 2007 ביוני 1918 שנים יש לך הערכה הרבה יותר מדי גדולה למה שאתה עושה, זה היה עלוב בלשון המעטה. וכמה דיונים אפשר לפתוח על השטות הזאת ? ממש לא לעניין ועוד מצוות האתר... הבחור משתדל שואל וסה"כ משרת את האינטריסים של הקהילה במה שהוא עשה וגם אם זה יצא לו לא הכי מוצלח לא צריך לתת לו תגובה שלילית כזאת. אור - כול הכבוד על ההתענינות וההתעקשות - כן ירבו כמוך. עידו
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים ממש לא לעניין ועוד מצוות האתר... הבחור משתדל שואל וסה"כ משרת את האינטריסים של הקהילה במה שהוא עשה וגם אם זה יצא לו לא הכי מוצלח לא צריך לתת לו תגובה שלילית כזאת. אור - כול הכבוד על ההתענינות וההתעקשות - כן ירבו כמוך. עידו ^^ מחזק. וגם, בלי להעליב, אתה באמת חייב לעבוד על האנגלית שלך. זה היה פשוט זוועה לנסות לקרוא את זה. בן כמה אתה בכלל?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים ממש לא לעניין ועוד מצוות האתר... הבחור משתדל שואל וסה"כ משרת את האינטריסים של הקהילה במה שהוא עשה וגם אם זה יצא לו לא הכי מוצלח לא צריך לתת לו תגובה שלילית כזאת. אור - כול הכבוד על ההתענינות וההתעקשות - כן ירבו כמוך. עידו הוא לא מצוות האתר, הוא פשוט מומחה בתחום מסוים (והוא אחלה מומחה, תמיד עוזר ).אבל דניס, באמת לא יפה לדבר ככה לאנשים!
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אמרתי בדיוק מה שאני חושב על האנגלית שלו וזה לגיטימי לחלוטין לדעתי (אני מופתע שמישהו הבין את מה שהוא רשם בכלל וענה לו).מישהו צריך להחזיר אותו למציאות.ונכון משלשום אני אכן מצוות האתר.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אז אולי כדאי שתהיה יותר צנוע ומועיל ותוותר על היהירות שבאמת לא במקוםלא על כל דבר צריך להעביר ביקורת, במיוחד כאשר זה לא תורם לנושא כלום (וכשכבר מעבירים ביקורת יש דרך גם לזה)אתה יודע איך זה בפורוםכשאין משהו מועיל לכתוב עדיף לא לכתוב כלום
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים איפה ראית פה יהירות ?אולי כדאי שתגיד את זה לאור שבכל דיון שהוא פותח הוא חושב שגילה את אמריקה.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים יש לך הערכה הרבה יותר מדי גדולה למה שאתה עושה, זה היה עלוב בלשון המעטה.וכמה דיונים אפשר לפתוח על השטות הזאת ?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים שווה לחכות ח'ברה, לא צריך להלחץ :-)ואני לא בטוח שהמשתמש הבייתי צריך PCIeV2 מה רע בX16 של PCIE רגיל?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים לא על כל דבר צריך להעביר ביקורת, במיוחד כאשר זה לא תורם לנושא כלום (וכשכבר מעבירים ביקורת יש דרך גם לזה)כשאין משהו מועיל לכתוב עדיף לא לכתוב כלום
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים צריך להעריך אותו על כך שהלך וחיפש לנו מידע, לא להקניט אותו סתם בדברים שוליים.כל הכבוד לך.. =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.