פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אני רוצה לבנות מערך RAID STRIPE ואני מחפש את הדיסק הקשיח הכי שקט שניתן למצוא בגודל של 250 GB (כפול 2 כמובן). מהו הדיסק הכי שקט?כמה שיפור ביצועים אני אקבל ממערך כזה לעומת RAPTOR שהוא רועש מאוד(להזכירכם מהירות הסיבוב שלו היא 10,000 RPM) ?תודה מראשאמיר.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר כמו כל משתמש רק שאני מחפש מהירות מול המחשב אין לי סבלנות לחשיבה מיותרת מצידו.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אם אתה רוצה מהירות, תקנה זיכרון RAM יותר גדול. אם תקנה הארדיסק יותר מהיר, זה רק ישנה לך את מהירות העלאת התוכנית בפעם הראשונה. זה לא ישפר לך את המהירות של הפעולה עם התוכנית, מכיוון שהתוכנית יושבת על הRAM, ועם זיכרון מספיק גדול היא לא תרד ממנו, ולא יהייה צורך בכלל לקרוא אותה שוב מהדיסק.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר יש לי שני GB (אתה יכול לראות מפרט)אני הבנתי שאם אני עושה RAID STRIPE מהירות הכתיבה\קריאה תהיה כמעט כפולה.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים זה טוב רק אם אתה צריך לקרוא או לכתוב במהירות מטורפת להארדיסק... נגיד כשאתה טוען משחק, אז ככל שהארדיסק יצליח להעביר לזכרון את השלב יותר מהר, המשחק יטען יותר מהר וכאן זה יעזוראבל זה לא שווה את זה..... STRIPE מגדיל תסיכוי ל FAILURE פי שניים2גיגה? עדיף להשקיע את הכסף ולהרחיב את זה ל8 גיגה, עם ויסטה בכל מקרה - מה שסביר שיהיה לך בעתיד הקרוב - המהירות של הארדיסק הופכת לעוד יותר שולית בעקבות ה SUPERFETCH
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים זה פיצ'ר בויסטה שמעלה תוכנות שמשתמשים בהם בשכיחות גבוהה לזיכרון (RAM), ואז כשאתה רוצה להפעיל את התוכנות, הן עולות יותר מהר.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים תודה על המידע בנוגע לתכונה החדשה שיש ב VISTAודרך אגב מאיפה אתה הבאת את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.