פורסם 2007 ביוני 1918 שנים שלום לכולם.אני בשלבי למידה של CSS.<style>a:link{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;}a:visited{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;}a:hover{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder; letter-spacing: 1px;}a:active{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder;}</style>בניתי לי מן תבנית שאני שם אותה כמעט בכל הדפים באתר שלי, הנה היא למעלה.יש צורך בשינויים לדעתכם? ז"א יש משהו לא טוב?דבר שני - אני לא מוצא באף מקום כיצד לעשות שתהיה תמונה ליד טקסט ללא טבלה! וקראתי בהרבה מקוומת שאפשר לעשות את זה ב CSS..עוד דבר שלמדתי ב CSS זה איך להדגיש טקסט מסויים בצבע שאני רוצה.<font style="background-color: blue"> text </font>זהו בערך...מה עוד אני צריך ללמוד ב CSS?אני יודע את כל הקטע של לעשות את כל ה H1 H2 H3 ... בצבע מסויים. או איך לקבוע הגדרות קבועות לכל מיני דברים בטקסט..תודה לעוזרים.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים יש לך מלא דברים ללמוד - מיקום של אלמנטים, תצוגה של אלמנטים ועוד' ועוד' ואז להתחיל להסתכל על איך אתרים טובים בנויים ועל ה CSS שלהם.אתה יכול להשתמש במדריך הזה הוא קצת מתומצת מידי אבל לפחות כתוב טוב:http://www.howtocreate.co.uk/tutorials/css/introduction זה מדריך שאני אוהב גם - מסביר על עיצוב רשימות ב CSS (מאוד שימושי ברגע שתבין שרשימה זה כל סוג של תפריט):http://css.maxdesign.com.au/listutorial/אגב זה נוסח מקוצר למה שעשית...:<style>a:link, a:visited, a:active{ text-decoration: none; color: blue; font-weight: bolder;}a:hover{ text-decoration: none; color: green; font-weight: bolder; letter-spacing: 1px;}</style>נסה לא להשתמש בשמות של צבעים זה לא יפה... תשתמש בקוד - טיפ - לצבעים בסיסים אפשר להשתמש בשלוש מספרים בלבד - נגיד כחול זה #00F.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים בנוסף לאמור לעיל ה- א-ב של css הוא שימוש ב-מזהי קלאסיםברוב המקרים יהיה לך מצב בו אלמטנים מאותו סוג צריכים להיות מוצגים באופן שונהלדוגמא לינקים באיזשהו תפריט ראשי אולי תרצה להציג גדול ומודגש יותר מאשר לינקים משנייםלכן ב- CSS הקפד לתת שמות מזהים כגון:a.big_link{ font-size:16px; font-weight:bold; color:#0000ff;}a.big_link:hover{ font-size:16px; font-weight:bold; color:#00ff00;}ואז בקוד ה- html אם יהיה לך משהו כזה<a href="p1.aspx" class="big_link">Item1</a><a href="p2.htm">item2</a>רק הלינק הראשון יקבל את הגדרות העיצוב שב- css , השני ישאר לפי הגדרות ברירת מחדל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.