עבור לתוכן

leadtek 8800 GTS 640 MB סובל מהתחממות יתר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כפי שאנחנו יודעים LEADTEK 8800 GTS 640 MB הוא אחד מהזולים מהכרטיסי 8800 עם 640 MB וזאת הסיבה שכנראה הוא נמכר כמו לחמניות חמות וממליצים עליו בפורום פה כמעט בכל מפרט, אחרי שכבר אני גם הייתי בטוח שאני הולך עליו נכנסתי לאתר newegg.com שאני מבקר בו מדי פעם ורציתי לראות את הפידבקים שאנשים נתנו על הכרטיס - ראיתי שם לפחות 7 אנשים (!) שדיווחו על התחממות מטורפת של הכרטיס אצל אחד זה גרם לקריסה במשחקים אצל שני המאוורר הפסיק לעבוד והכרטיס הלך וכן הלאה... ברור לי שה8800 GTS אמור להתחמם אך השאלה היא האם לLEADTEK יש נטייה להתחמם יותר ( נכנסתי לפידבקים על BFG TECH ו EVGA ולא נתקלתי בכל כך הרבה איזכורים כמו בLEADTEK על התחממות יתר).

אני אשמח אם אנשים עם הדגם הנ"ל ייתנו את דעתם על הכרטיס אחרי שימוש בו והאם למישהו ידוע על הדבר הזה או שהוא קרא על זה איפהשהוא בקשר לכרטיסי LEADTEK.

פורסם

I've used Leadtek 8800gts 640mb for about 2 months, and havent experienced any overheating issues.

This card is also an excellent overclocker.

פורסם

:kopfpatsch: שאלת אותו אם בכלל החנות הזאת קרובה לביתו?

אני מניח שאתה חי עוד בעידן האבן אם אתה לא מכיר את המילה "משלוח".

:kopfpatsch:

פורסם

אני מניח שאתה חי עוד בעידן האבן אם אתה לא מכיר את המילה "משלוח".

:kopfpatsch:

וכמה עולה המשלוח?

פורסם

וכמה עולה המשלוח?

זה בד"כ רשום באתרים שאתה קונה מהם אם אתה לא יודע.. היית יכול להכנס שנייה ולבדוק. בכל מקרה כבר בדקתי בשבילך יש שם 3 אפשרויות:

איסוף עצמי - 0 ש"ח

משלוח מבוטח עד 7 ימי עבודה - 10 ש"ח

שליח עד הבית 3-4 ימי עבודה- 39 ש"ח

פורסם

שלי קרס רק מתי שהעלתי לו את התדר יותר מדי.

לא קרה לי אף פעם שהוא קרס סתם ככה.

פורסם

זה בד"כ רשום באתרים שאתה קונה מהם אם אתה לא יודע.. היית יכול להכנס שנייה ולבדוק. בכל מקרה כבר בדקתי בשבילך יש שם 3 אפשרויות:

איסוף עצמי - 0 ש"ח

משלוח מבוטח עד 7 ימי עבודה - 10 ש"ח

שליח עד הבית 3-4 ימי עבודה- 39 ש"ח

נראה לי שזה יותר מדיי ייקר בשביל משלוח, סה"כ מביאים את זה בארגז של קטנוע לא צריך מכונית, וכמה עולה דלק לקטנוע, ממש גרושים...

פורסם

מה זה משנה, תפסיקו להתעסק במשלוחים ותחזרו לנושא הדיון.

פורסם

ועוד אומרים שה 2900 מיתחם וקורס. חחח

פורסם

הסתדרת עם הדרייברים החדשים?

הכל עובד לך פיקס?

תן עידכון ;)

פורסם

התקנתי ווינדוס מחדש, אין לי יותר מסכים כחולים אבל יש לי איתחולים לסר' ללא סיבה, אני ניגש השבוע למעבדה ליבדוק את הזיכרונות.

פורסם

מה הקשר?

הוא באמת יותר חם וגם קורס לפעמים אבל נדיר בהחלט.

פורסם

ועוד אומרים שאנשים מתבגרים. חחח

בחיאת רבאק, למה אתה ולפעמים BORN TO KILL תמיד מתעקשים ללעוג על משתמשי NVIDIA כשיש להם בעיה? כשפרסמתי טופיק לגבי הדאגה שלי מהטמפרטורות לש הכרטיס (שעדיין מדאיגות אותי אבל לא קרה כלום אז אני רגוע) BORNTOKILL היה ממש חייב, בדיוק כמוך, להגיד את אותו משפט, בדיוק כמוך, ולא לתרום שום דבר לדיון/פתרון הבעיה.

OFF TOPIC מה הבעיה לשלם 10 שקל על משלוח שמגיע תוך שבוע... נשמע לי נחמד מאוד. ושליח עד הבית זה גם לשלם על השליח.... משכורת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים