עבור לתוכן

הדרישות של GENERALS -לא מה שכולם חושבים

Featured Replies

פורסם

בטח שאתה יכול להרוג, אתה שם את הדברים הקטנים המגעילים האלה (אנדרואידים), שהקשר בינם למציאות הוא מקרי, והקקה הקטן הורג אותם...

חרא של משחק! אפילו בסרטונים רואים עד כמה ה-AI טיפש (ותחשבו על זה שהם מבויימים). באחד מהם רואים שלושה מסוקים רודפים אחרי מכונית כאשר בשטח מפוזרים אין ספור חיילי AA... ::)

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במשחק הרבה דברים התפספסו, פשוט *הרבה*. סרטוני המעבר זה דבר בלתי נפרד ממשחקי ה-C&C, חבל מאוד שהורידו אותם...

המשחק הכי טוב בסדרת C&C, לדעתי, הוא רד אלרט 1, משחק פשוט שולט!

כמה שאני מסכים!

Red Alert 1 היה משחק האסטרטגיה הכי טוב גם לדעתי.

יחידות מאוזנות, גרפיקה חלקה וטובה מאוד (לתקופה ההיא לפחות) ועלילה מצויינת.

ראיתי את המשחק אצל חבר. האיזון של היחידות הופר- קחו את הטנק דמוי ממותה של הסינים עם השידרוג השני שלו (זה שעולה 1200), הוא מכסח כמעט כל דבר. חיילים, טנקים, הכל! חבר שלי ואני שמנו 2 כאלה והם פשוט השמידו כל איום שהתקרב. רק מול משגרים יש להם קצת בעייה ואז 2 כאלה בליווי משגר נגדי שלך מסדרים את העניינים.

AI- כמו שציינו כאן, לפעמים יורים על יחידה שלך והיא פשוט עומדת ולא עושה כלום!

סרטים- איפה העלילה והסרטים האמיתיים מ-Red Alert 1 ??? במקום הסרטים הטובים האלו שמו סרטי EBM (סרטים מבוססי מנוע) שלא מגיעים לרמה של סרט אמיתי או של האנימציות ברד-אלארט.

וחוץ מזה, ברד אלארט הייתה חוכמת משחק. למשל בשלב ה-I עם האמריקאים, אם היית עושה Rush עם כל היחידות שלך (שלב בלי בסיס) זאת הייתה התאבדות. הדרך הייתה לפוצץ עם טניה את החביות שפיצצו טסלה אחת, לפוצץ תחנת כוח סמוכה ואז לגרום אצלם להפסקת חשמל בכל הבסיס ולהתחיל להפציץ עם שאר היחידות שלך. בזמן המועט שהספקתי לשחק אצל חבר, לא ראיתי שמץ של חשיבה במשחק, אלא רק לבנות בסיס כמה שיותר מהר עם קצת הגנה ולהתחיל להכין יחידות ל-Rush רציני.

פורסם

אהה... אני זוכר את זה. המשימה עם אלברט איינשטיין. זה לא ממש תחכום זה יותר נכון תחכום בשקל וחצי אבל זה עדיין עדיף.

בקטע של הסרטונים ממש פישלו. אם לא הייתי קורא כל כך הרבה בקרובים לא הייתי מבין מה רוצים ממני במשחק. בסרטון פתיחה מדברים בכלליות ואחר כך ב"תדריכים" אומרים לך "הם בנו משגר טילים, תהרוס אותו!".

בוורקראפט 3 היה דיסק אחד והיו 4 צבאות ואיזה 5 סירטוני איכות + הרבה סירטונים במנוע המשחק עם תוכן. בג'נרלס יש שני דיסקים עם 3 צבאות, כאילו סרטון איכות בהתחלה, והרבה סרטוני זבל של אקשן מתוסרט באופן רע

פורסם

זה לא דרגת תחכום מאוד גבוהה אם אתה מסתכל באופן ריאלי, אבל זה הרבה יותר מתוחכם מלקחת את כל הטנקים שלך ולדהור קדימה...

הסרטים בוורקראפט 3 היו שמורים ב-DivX. כיווץ חזק->הסרטים לוקחים פחות מקום->יותר מקום לשאר הדברים.

עריכה: ובקשר לוורקראפט 3, גם אותו לא ממש אהבתי. אבל זה כבר יותר עניין של טעם אישי. אני פשוט מעדיף טנקים, חיילים וכלי רכב פחות או יותר ריאליסטים מלחשים, קסמים גיבורים וכל שאר הירקות... וורקראפט 2 עוד היה לא רע לדעתי, אבל עם 3 הם פשוט הלכו יותר מדי רחוק עם העניין הזה של גיבורים.

פורסם

רד אלרט 1 היה משחק מדהים ומלא אסטרטגיה. אני עדיין זוכר מה היה ניתן לעשות לבסיס שלם ללא הגנה מתאימה (או אפילו אם היה מלא טנקים) על ידי הצנחת 5 צנחנים... מה קורה בג'נרלס אם אתה מצניח צנחנים לבסיס? כל חרטא קטן הורג אותם...

פשוט החיילים כבר לא משחקים תפקיד, שום תפקיד! רק עם כלי רכב ניתן לעבור את כל המשחק!

פורסם

יש פה טעות

המשחק רץ גם על מחשב 600MHZ

וגם על כרטיסי מסך ישנים יותר כמו שלי

פורסם

זה לא דרגת תחכום מאוד גבוהה אם אתה מסתכל באופן ריאלי, אבל זה הרבה יותר מתוחכם מלקחת את כל הטנקים שלך ולדהור קדימה...

הסרטים בוורקראפט 3 היו שמורים ב-DivX. כיווץ חזק->הסרטים לוקחים פחות מקום->יותר מקום לשאר הדברים.

עריכה: ובקשר לוורקראפט 3, גם אותו לא ממש אהבתי. אבל זה כבר יותר עניין של טעם אישי. אני פשוט מעדיף טנקים, חיילים וכלי רכב פחות או יותר ריאליסטים מלחשים, קסמים גיבורים וכל שאר הירקות... וורקראפט 2 עוד היה לא רע לדעתי, אבל עם 3 הם פשוט הלכו יותר מדי רחוק עם העניין הזה של גיבורים.

גם EA PACIFIC יכלו להשתמש בDIVX אבל במקום זה עשו הרבה כלום.

גם אני מעדיף טנקים, אבל יש משהו בצבעוניות של וורקראפט שמושך אותך. וגם אני לא אהבתי את הגיבורים: קצת מגוחך למצוא את הקסם כשיש לך 40 חיילים במתקפה.

לחיילים עדיין יש תפקיד מסויים, כמות שלהם עדיין יכולה לגבור על טנקים אבל אין להם את יכולת הביצור המדהימה של האמריקאים מרד אלרט 2. ובכללי אם המשחק היה כל כך ממוקד על חיילים אז זה לא ממש היה קרב אימתני בעתיד אלא קרב פנים מול פנים בסגנון מלחמות המאה ה19מינוס שבהם עמוד בשורות וירו עד שכולם נפלו

פורסם

איזה איזון.... לדעתי הכי מפריע זה ניתוק הסרטים.... אני מדבר איתכם שזה היה חלק בלתי נפרד!!! קניתי את yuri רק בשביל לראות איך הוא מת בסרטים! ממש כבר לא היה אכפת לי מהמשחק..........(וד"א הוא לא ממש מת). חוץ מזה לדעתי קצב המשחק איטי להחריד אי אפשר לעשות כלום.... וגם כמה שהם ניסו לעשות הכל ריאלסטי וכלום לא יצא להם! אני מדבר על ה-al מזה?!?!?! החיילים שלי נתקעים באמצע שום מקום .....

לא מצאתי עדיין שום חיוב במשחק... וכמה שחבל... אפילו את העלילה היפה הם הרסו... ואת הגרפיקה המצויירית של ra2 הם גם הרסו... ניסו לעשות תלת-מימד זה לא תלת -מימד(למי שמבין בגרפיקה). הם לקחו ריבוע ושמו טקסטרטורה של בניין!! כל אדיוט יכול לעשות את זה...... ושלא נדבר על החיילים... כמה רואים שהם לא יודעים תלת-מימד בגרוש........

ועוד אני מת על הצבא של ארצות-הברית אבל עם אני לא עושה משהו על ההתחלה הסינים מגיעים לטנק "ממוטה"(מc&c הראשון). ועוד לפני הם עושים שתי חיילים בפעם אחת!!! זה לא הגיוני לנצח ככה... זה ממש לא כיף.

גם לדעתי נשקי הסיום יותר מדי מטומטמים אבל עזבו את זה... לפחות סידרו מra2 שהיה לטובים סופה שעושה נזק רק לחיילים ולרעים אטום שהורס את כל הבסיס...

וד"א המשחק האהוב עלי זה c&c כאילו רק מהסדרה.... אאההה ואיזה צבא אתם הכי אוהבים?

פורסם

מישהו שם לב לכך שמסוק הקרב האמריקאי שמתרסק אחרי 5 טילי סטינגר הוא ה Commanche, שאמור להיות חמקני?

כנ"ל לגבי המפציץ החמקני, WTF חמקני בו? מפילים לי אותם על ימין ועל שמאל!

פורסם

lol,

עוד לא הגעתי לקטע הזה אבל בטח יש מכ"מ מיוחד כזה שמזהה יחידות חמקניות אחרת זה לא היה Balanced.

ה-Comanche במציאות הוא לא חסין לגמרי מסטינגרים כי אחרי הכל הוא כן משחרר חום.

אם המשגר מספיק קרוב אליו הוא יוכל לפגוע בו. כל מטוס חמקן מזוהה כשהוא קרוב למכ"מ/טיל חום...

פורסם

המסוק הוא הדבר הכי יעיל במשימות של האמריקאים. אתה לוקח אותו לסיבוב מנהרות, יורה באיזה 2 אנשים עם טיל ליד כל אחד והורס את המנהרה וכבר יש לך צוות עם 3 דרגות. במצב כזה הם הורסים גם את הבניינים נגד מטוסים

עריכה: גמרתי עכשיו את המשימות של האמריקאים. האחרונה היא הכי קלה.

עברתי למשימות של הסינים, משום מה כל פעם שאני גומר את מסך ראשון הוא מחזיר אותי רק לאפשרות של יציאה או PLAY AGAIN.

הנה תמונה מהמופע החדש שלי :lol::jump:

inferno.JPG

פורסם

אתם יודעים מה, אחרי הרבה משחקים ב-Skirmish וברשת אני נאלץ להודות בטעות ולהכריז שאכן המשחק מדהים! מכל הבחינות!

מה שהורס את המשחק לגמרי זה משימות היחיד (ובגלל זה חוות הדעת הראשונה שלי הייתה לא טובה), אבל משחק נגד מתחרה קשה ברשת עושה את ההבדל!

באמת משחק טוב! :D

פורסם

משחק נחמד, לא גרוע אבל גם לא כל כך טוב, המשחק לרשת הכי טוב לפי דעתי הוא WC3

פורסם

אחלה משחק!!!

אני וחברים כבר עשינו רשת של 8 מחשבים ופיצצנו אחד את השני..

רק דבר אחד מסריח.. אבל ממש זהו הפצצת אטום של הסינים, כאילו ראבאק, אתה בונה בסיס

ופתאום הלך חצי ממנו >:(, ממש הגזימו עם העוצמות של הדברים ומישהו יודע איך אפשר לבטל אותם?!?

פורסם

הדבר הכי אבל הכי דפוק זה העובדה שאפשר לבנות כמה

נשקי על

עד שאתה חושב שסרדת אותו בא עוד אחד

אני מקווה שלטיבריום טויליט הם ימצאו אנשים יותר טובים לפתח או שיקנו איזה מנוע

מחברות מנועים יש כמה לא רעות בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים