עבור לתוכן

עזרה לגבי כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

תשמעו אני חשבתי על לקנות מחשב סוס ב5000 אבל אני צריך את הכסף לקנות אוטו ועוד מעט יוצא משחקים חדשים(פיפא08,נבא08 וכו') אז אני רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך טוב (במקום זה שיש לי עכשיו 5200gf מובנה) למשל gf גרסאת 8XXX האם הוא יעזור לי לראות את המשחקים טוב יותר ולשחק איתם חלק ושאני ירצה לקנות מחשב בעתיד אני לא יצטרך לקנות כרטיס מסך אני פשוט לוקח מהמחשב הזה לחדש...האם ניתן לעשות זאת והאם כדאי לעשות זאת???

נ.ב יש לי מעבד Intel® Pentium® 4 cpu 2.40GHz

זיכרון 768 mg של RAM

תודה לעונים!

פורסם

בהנחה שיש לך AGP, שכח מהכרטיסים סדרה 8 של אנוידיה ותחשוב יותר בכיוון של 7600GT/GS לAGP.

כמו הכרטיס הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2206&products_id=16665

כרטיס סבבה במחיר סבבה (יש חנויות שאפשר להשיג אותו ביותר זול, פשוט זאת היחידה שאני זוכר).

פורסם

תשנה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית לגבי מהות הטרד או שאאלץ לנעול.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין 7600gs/ gt ......לAGP

פורסם

איזה מהם?

יש המון דגמים.

בכללי, לפי המשחקים שציינת למעלה, הGS SONIC יהיה די והותר.

פורסם

תרגיש הבדל בביצועים אבל לא גדול...

פורסם

באופן כללי אין הרבה מה לדבר על לקחת רכיבים ישנים כמו כרטיס מסך למערכות שאתה חושב עליהן בעתיד משום שהכל מתקדם מהר מדי

פורסם

לדעתי לך על הX1950PRO AGP עולך בסביבות ה1050 שח.

פורסם

לדעתי לך על הX1950PRO AGP עולך בסביבות ה1050 שח.

כיום במחיר של הכרטיס מסך אפשר למצוא לוח אם ומעבד שייתמכו ב-PCI-E והם מספיק טובים כדי להריץ משחקים....

לפי דעתי, פותח התראד, אתה יכול להשיג מחשב מעולה כיום, אתה בטח לא צריך מסך או כונן וכו'.... רק את מה שיש במארז.

תמכור את המחשב היישן שלך ותקנה חדש, חבל לבזבז 1000 ש"ח על כרטיס מסך AGP, אם אתה רוצה את זה לטווח ארוך.

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר איפורמטיבית בהתאם לסטיקי של החוקים החדשים ולא הדיון יינעל.

פורסם

כיום במחיר של הכרטיס מסך אפשר למצוא לוח אם ומעבד שייתמכו ב-PCI-E והם מספיק טובים כדי להריץ משחקים....

לפי דעתי, פותח התראד, אתה יכול להשיג מחשב מעולה כיום, אתה בטח לא צריך מסך או כונן וכו'.... רק את מה שיש במארז.

תמכור את המחשב היישן שלך ותקנה חדש, חבל לבזבז 1000 ש"ח על כרטיס מסך AGP, אם אתה רוצה את זה לטווח ארוך.

אם כבר שידרוג כללי אין טעם להשקיע כ1000 שח במערכת עם PCI-E שתהיה חלשה מאוד.

פורסם

ברור שלא ב-1000 ש"ח, יותר, אבל כבר עוד מעט יצאו או כבר ייצאו לוחות אם עם PCI-E2 הגיע כבר זמן להחליף אתה לא חושב כמוני?

פורסם

אם המשחקים שלו זב NBA וFIFA הוא לא צריך להחליף מערכת מספיק שיחליף כרטיס.

ממה שאני יודע X1300PRO מריץ FIFA 07 על הכי גבוה.

פורסם

אם המשחקים שלו זב NBA וFIFA הוא לא צריך להחליף מערכת מספיק שיחליף כרטיס.

ממה שאני יודע X1300PRO מריץ FIFA 07 על הכי גבוה.

יש פה בעיה, הוא רוצה את המחשב לטווח ארוך אך אין לו מספיק תקציב גבוה בשביל זה, אז אני לא יודע מה להגיד. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים