עבור לתוכן

כמה שאלות על חיבור ללא חייגן

Featured Replies

פורסם

שאלה 1:

בזמן האחרון יש עלייה בתלונות לגבי ספקים שחוסמים או מגבילים תעבורת P2P, באמצעות קביעת תיעדוף ללקוחות (לפי IP), הגבלה ללקוחות שמורידים יותר מידי וכו'.

מה קורה עם לקוחות שמחוברים ללא חייגן בכבלים (MPLS)? האם גם איתם משחקים משחקים כאלה? מצד אחד שמעתי שבחיבור MPLS הספק לא רואה את הלקוח מחובר במחשבים שלו (כי החיבור ישיר ל-HOT). מצד שני, אם כן משחקים איתם, לקוחות המחוברים MPLS בבעיה קשה יותר, כי אין להם שום יכולת לשנות IP בכוח ע"י ניתוק וחיבור מחדש.

שאלה 2:

נובעת ישירות משאלה 1 - נניח שאני מחובר MPLS. האם אני יכול, עם אותו המודם, לכפות חיבור עם חייגן דרך L2TP או PPTP?

פורסם

דבר ראשון, יש לך אפשרות לשנות IP גם אם מדובר בחיבור קבוע

פרסמו פה פעם סקריפט קטן שעושה את העבודה מצויין וברוב המקרים נותן לך IP חדש

ולגבי כפייה של חיבור בחייגן, גם זה אפשרי (וזה בעצם דומה מאוד לחיבור כבלים שנועד להיות עם חייגן מלכתחילה משום שבשניהם פועל עקרון ה-tunneling, כלומר יצירת חיבור VPN נפרד על גבי תשתית קיימת)

פורסם

פשוט מעוד תיתקשר לספק שלך תיד שאתה מחובר ללא חייגן...ואתה לא רוצה...הם יסבירו לך איך לעשות את החייגן והיבטלו לך את החיבור ללא חייגן......

פורסם
  • מחבר

אני יודע איך לעשות חייגן.

ברור שאם אני אבקש לבטל - זה יבוטל (תוך 3 ימים בד"כ). אבל אני כן מעדיף חיבור ללא חייגן. השאלה הייתה האם אפשר להתחבר עם חייגן באופן זמני, מבלי לבטל את חיבור ה-MPLS לגמרי.

פורסם

בברק אפשר pptp

פורסם

אפשר גם וגם

אם אתה רוצה PPTP תגדיר בכתובת השרת: pns.barak.net.il

ואם L2TP תגדיר: cable.barak.net.il

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים