עבור לתוכן

s.ta.l.k.e.r בעית איטיות....

Featured Replies

פורסם

קניתי את סטוקר היום המפרט של המחשב שלי PENTIUM 4 3 GHZ

1 GB זיכרון פנימי

READON X1950 GT כרטיס מסך ואני עובד אם ויסטה.... משום מה סטקר הרבה פעמים ניתקע לי לא יודע זה קשור לויסטה אבל אם אני אחזוק ל XP האיטיות תעבור בצורה משמעותית? או שיש דרך לסדר זאת? בלי להחליף מערכת או שבכלל עוד מאט יוציאו פאץ' או עדכון שיסדר את זה ואגב עדכנתי את סטוקר לגרסא העדכנית ביותר.

פורסם

אני חושב שגיגה זיכרון זה לא הכי מספיק צריך לפחות גיגה וחצי. ותוריד בהגדרות של המשחק ואז זה יזוז. הוצאת על המשחק הזה 200 שח? חרא של משחק לפי דעתי כן.

פורסם
  • מחבר

..... אני לרוב תמיד קונה משחקים למה? קודם כל פשוט אין לי כוח להוריד את זה ב9999999 חלקים וגם כן יותר מהיר וגם כן אם אני רוצה להסיר את זה או שאני קונה מחשב חדש/מפרמט אני תמיד אוכל להתקין את זה שוב.... וגם כן ה ויסטה HOME PREMIUM שלי מקורית!!!! מקורית !! ניראה לי שאני בין היחדים בארץ אן מקורי חח

פורסם

9999999999 חלקים?

חשבת על להגדיר אימיול טוב כמו שצריך ולהוריד את זה ביום בלי חלקים?

פורסם
  • מחבר

זה רק דימוי 99999999999999 חלקים וגם כן יש לי LOW ID בלתי ניתן לפתירה! סתם אולי יש דרך לפתור אותו אבל זה לא מעניין אותי יש לי את MOOR**** אסור לדבר על זה חח וזה מוריד לי על 200KB ... וגם כן מה אכפת לי אני ממילא לא משלם על זה...

פורסם

תיקראו את חוקי הפורום, אסור לדבר על הורדות לא חוקיות\ווארז.

אכן 1 גיגה זיכרון זה מעט בישביל המשחק הזה.

על אילו הגדרות אתה משחק?

וכן הוויסטה כבדה יותר מה-Xp, משמע הדברים ב-Xp תקבל ביצועים טובים יותר ובמילים אחרות FPS גבוה יותר.

פורסם

יש שם הגדרה ספציפית שקשורה לצל או עיבוד אור או משהוא כזה ,לא ממש זוכר

כשמבטלים את זה המשחק רץ טוב מאד .ברגע שעשיתי את זה הצלחתי להריץ את המשחק

על הגדרות גבוהות כמעט בהכל ולי יש כרטיס מסך חלש משמעותית משלך

פורסם

אין קשר בין זכרון ה RAM לאיטיות במשחק..

1GB זכרון זה בסדר למשחק הזה (לי יש וזה זז לי בסדר גמור..) אם כי מומלץ 2GB בשביל למנוע טעינות מעצבנות שלוקחות שניה בערך כשמטיילים בעולם או לקצר שמני טעינה כשעוברים בין שלב לשלב..

מה שנראה לי גומר אותך זה שני דברים -

א' - ויסטה כמובן.

ב' - מפרט לא HIGH END והמשחק הזה פשוט תוכנן כבד מידי ודורש הרבה (לפעמים שלש בצדק..)

נסה להוריד את ההגדרות למינימום על רזלוצייה של 1024X768 ואז תתחיל לעלות דברים לאט לאט..

לא מומלץ להרים הרבה את ה VIEW DISTANCE וגם את ה TEXTURE DETAIL וה SHADOWS..

כמו כן תבטל את ה ANTIALIASING לגמרי ותשים את ה ANISOTROPIC על האמצע בערך..

פורסם

אולי זה בגלל הבעיה בווינדוס עם המעבדי Dual Core?

פורסם

אם אני לא טועה המעבד שלך עונה על דרישות המינימום וגם ככה הוא לא משהו בפני עצמו... עכשיו הדרייברים לכרטיס מסך בVISTA רחוקים מלהיות בשלים, ויש לך רק 1GB זיכרון כאשר המשחק דורש 2GB על רמת פירוט בינונית גבוהה, VISTA לוקח 600MB באידיאל מה שמשאיר 400 למשחק, בלתי אפשרי לשחק.

חזור לXP, תוריד את רוב ההגדרות לLOW וחלק לMEDIUM ושחק על רזולוצייה 1024^768 אז זה יפעל לך בסדר.

פורסם

..... אני לרוב תמיד קונה משחקים למה? קודם כל פשוט אין לי כוח להוריד את זה ב9999999 חלקים וגם כן יותר מהיר וגם כן אם אני רוצה להסיר את זה או שאני קונה מחשב חדש/מפרמט אני תמיד אוכל להתקין את זה שוב.... וגם כן ה ויסטה HOME PREMIUM שלי מקורית!!!! מקורית !! ניראה לי שאני בין היחדים בארץ אן מקורי חח

דרך אגב מה שמורידים אפשר לצרוב בדיסק. טוב אסור לדבר על זה כאן. אז תמשייך לקנות [היית יכול לשפר את המחשב חחחחחחחחחח]

פורסם
  • מחבר

חח נכון לא יודע למה אני קונה ואגב היסתדרתי בלי פילטרים MID עובד לי טוב

פורסם

המשחק לא בנוי טוב

גם אם היה לך 8800 ב SLI זה לא היה עוזר כי המשחק בנוי גרוע

יש לו צריכת RAM גבוה, מוגזמת ומבוזבזת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים