פורסם 2007 ביוני 1718 שנים שלום .יצרתי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים לראוטר , הגדרתי לשניהם איי פי ידני , וגם תחת שם קבוצת mshome עכשיו אני יכול לשתף דרך : מסמכים משתופים , חוץ מזה אי אפשר לשתף תקייה או לגשת למחשב ולראות את הקבצים זה רושם לי אין הרשאה .
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים לכל תיקיה שאתה רוצה לשתף, אתה צריך להגדיר זאת (מאפיינים - שיתוף). אפשר להגדיר שיתוף לכל הכונן, ואז כל התיקיות נגישות.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר זה לא משנה , אם אני משתף תקייה או כונן אין שום הבדל אם זה לא עובד אז גם זה לא עובד , אני משתף תקייה ושאני מנסה להיכנס אליה מהמחשב השני זה רושם לי אי אפשר אין הרשאות של המשאב השני . מה עושים ?
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים האם במחשב המקור עשית כדלקמן:Right Click on the Partition / Folder> Properties > Sharingוהגדרת כי הוא ישותף ברשת?לאחר מכן במחשב השני ביצעת את הדבר הבא:\\X.X.X.X\C$או שם הכונן שאותו שיתפת, אם זו תייקיה אין צורך בלרשום $C ה X.X.X.X זהו כתובת ה IP של המחשב הראשון
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר אחי שאני שם את האיי פיי במחשב של המחשב השני זה רושם לי אין גישה ? איך אני יכול לסדר את זה ?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים דבר ראשון תבדוק שיש לך פינגים תקינים בין 2 המחשבים.אם כן ואתה עדיין לא מצליח תשמתש ב my network placesset up a small office or a home networkתגדיר את זה על 2 המחשבים וזה יעבוד.תבדוק שאין פיירוול או אנטי וירוס של קספרסקי שיכול לחסום גישה.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר יש לי Firewall אבל שיש בה חריגים ואפשרות לשיתוף , האם כדאי לבטל את הפיירוול בכלל ?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר לא עוזר ... אבל פעם הצלחתי ככה , יכול להיות שאני לא יודע להגדיר הקמת רשת ביתית , הכוונה שאני פותח את השף יש הרבה אפשרויות איזה אחת מהם אני צריך לבחור ? יש לי ראוטר שמחוברים המחשבים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.