פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר נכון מאוד- באמת הפריים הקודם נלקח מהפלשבקים של הדמות מהילדות ככה שבאמת היה קשה לזהות את הסרט לפני כן.הנה עוד סרט.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים הקטע הוא שאפשר לקחת את הסרט הכי פופולרי אבל להביא ממנו את הפריים הכי לא כשור ואף אחד לא ידע איזה סרט זה ולהיפךהנה סתם פריים נחמד מתוך סרט ענק ![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים נכון מאוד- באמת הפריים הקודם נלקח מהפלשבקים של הדמות מהילדות ככה שבאמת היה קשה לזהות את הסרט לפני כן.הנה עוד סרט.קיל ביל?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים הקטע הוא שאפשר לקחת את הסרט הכי פופולרי אבל להביא ממנו את הפריים הכי לא כשור ואף אחד לא ידע איזה סרט זה ולהיפך הנה סתם פריים נחמד מתוך סרט ענק ! אין לי מושג איזה סרט זה (למרות שנראה מוכר משהו) אבל אותי אישית אכזבת. אתה כותב 1080P אצלך, אז לפחות תביא פריים מאיזה סרט HD נורמלי, שנוכל לראות משהו כמו שצריך... את הפתירה אני כבר אשאיר לאחרים, גם אם תשים את הפריים הכי ברור בעולם נראה לי שאני לא אזהה.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים הקטע הוא שאפשר לקחת את הסרט הכי פופולרי אבל להביא ממנו את הפריים הכי לא כשור ואף אחד לא ידע איזה סרט זה ולהיפךהנה סתם פריים נחמד מתוך סרט ענק !זה לא איזו מן שוטרת?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים לא, אין לי מושג איזה סרט זה (למרות שנראה מוכר משהו) אבל אותי אישית אכזבת. אתה כותב 1080P אצלך, אז לפחות תביא פריים מאיזה סרט HD נורמלי, שנוכל לראות משהו כמו שצריך... את הפתירה אני כבר אשאיר לאחרים, גם אם תשים את הפריים הכי ברור בעולם נראה לי שאני לא אזהה. בכיף, יש לי הרבה סרטים ב HD ... הקטע הוא שזה סתם יתפוס מלא מקום (כמה מגות) ובשביל לחוש בהבדלי האיכות צריך לראות את זה זז אחרת זה יהיה סתם כמו איזה תמונה איכותית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.