עבור לתוכן

זהו את הסרט!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוסף DVD מכובד

• תגובות 541
  • צפיות 45.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב אני בוחר פריימים קלים מדי הנה משהו קצת יותר קשה.

The Oman?

פורסם
  • מחבר
:nono:
פורסם

הכפר?

פורסם

סרט כדורגל כלשהו?

פורסם
  • מחבר

אולי הגזמתי עם הקושי עכשיו בטוח תזהו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

שמש נצחית בראש צלול?

פורסם
  • מחבר

נכון מאוד- באמת הפריים הקודם נלקח מהפלשבקים של הדמות מהילדות ככה שבאמת היה קשה לזהות את הסרט לפני כן.

הנה עוד סרט.

פורסם

וואו, יש המון סרטים עם פריים דומה

אולי בית השעווה?

פורסם
  • מחבר

יותר ישן יותר מוצלח בהרבה!

פורסם

הקטע הוא שאפשר לקחת את הסרט הכי פופולרי אבל להביא ממנו את הפריים הכי לא כשור ואף אחד לא ידע איזה סרט זה ולהיפך

הנה סתם פריים נחמד מתוך סרט ענק !

פורסם

נכון מאוד- באמת הפריים הקודם נלקח מהפלשבקים של הדמות מהילדות ככה שבאמת היה קשה לזהות את הסרט לפני כן.

הנה עוד סרט.

קיל ביל?

פורסם

הקטע הוא שאפשר לקחת את הסרט הכי פופולרי אבל להביא ממנו את הפריים הכי לא כשור ואף אחד לא ידע איזה סרט זה ולהיפך

אין לי מושג איזה סרט זה (למרות שנראה מוכר משהו) אבל אותי אישית אכזבת. אתה כותב 1080P אצלך, אז לפחות תביא פריים מאיזה סרט HD נורמלי, שנוכל לראות משהו כמו שצריך... :)

את הפתירה אני כבר אשאיר לאחרים, גם אם תשים את הפריים הכי ברור בעולם נראה לי שאני לא אזהה.

פורסם

זה לא איזו מן שוטרת?

פורסם

לא,

אין לי מושג איזה סרט זה (למרות שנראה מוכר משהו) אבל אותי אישית אכזבת. אתה כותב 1080P אצלך, אז לפחות תביא פריים מאיזה סרט HD נורמלי, שנוכל לראות משהו כמו שצריך... :)

את הפתירה אני כבר אשאיר לאחרים, גם אם תשים את הפריים הכי ברור בעולם נראה לי שאני לא אזהה.

בכיף, יש לי הרבה סרטים ב HD ... הקטע הוא שזה סתם יתפוס מלא מקום (כמה מגות) ובשביל לחוש בהבדלי האיכות צריך לראות את זה זז אחרת זה יהיה סתם כמו איזה תמונה איכותית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים