פורסם 2007 ביוני 2918 שנים די ישן אבל לא קשה לזהות את השחקן. ד"א זה ורוד. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים LOL, לא ראיתי את הסרט בכלל. אממ, השגת את השם איכשהו מהלינק של התמונה? פשוט Imageshack נדפק לי אז לא יכלתי להעלות או משהו אחר? אה, ותראה.. מומלץ.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אני גם לא ראיתי את הסרט אבל אני יודע שזה קשור איכשהו לעבדות השחורים או משהו כזה. אז בדיוק את השחורים ובנוסף יהלום השם הזה פשוט קפץ כנראה כך גם למיני.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים פריים של מישהו שמוציא יהלום מהנהר, עם אנשים אחרים ברקע שעושים את אותו הדבר, בשילוב עם העובדה שרוב הסרטים שהוצגו בת'רד הזה הם סרטים חדשים.. זה היה די ברור מאליו, לפחות בשבילי.
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים די ישן אבל לא קשה לזהות את השחקן. ד"א זה ורוד. The Man Who Fell to Earth כמה טוב שיש IMDB :-X מה לגבי שלי? מישהו מזהה? הנה תמונה נוספת מאותו סרט:
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים חח זה הסרט עם המתכנת שלא שם זין על העבודה והחליט לא הגיע לעבודה (אבל לא להתפטר) בינתיים במקביל ועדה לפיטורים מחפשת את מי לפטר ומשום מה למרות שאותו אדם (לא בתמונה) לא עושה דבר כי אינו מוצא משהו מאתגר ומאס מעבודתו החליטה לקדם אותו למנהל עבודה, ויש עוד ועוד. סרט נחמד אבל את השם אני לא זוכר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.