פורסם 2007 ביוני 1618 שנים התקנתי את המשחק והורדתי את העדכון האחרון 1.08אבל משום מה המשחק לא זז ליהוא כאילו עושה טובהשאני מריץ את הבדיקה הוא נותן מקסימום 10FPSמה אני יכול לעשות?מישהו בכלל נתקע בבעיה הזאת?וכמו שאתם רואים אני חושב שיש לי מערכת מספיק חזקה להריץ את המשחק
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר אני עם הדריברים הכי עדכניים שיש (מה שמצאתי)לפני העדכון הוא בכלל לא נתן לי לזוזנראה לי יותר שהמשחק לא מזהה את המעבד כי אצל בן דוד שלי שיש לו ATI 1650 PRO ו INTEL 3.0MHZ Dהמשחק עובד יותר חלק אצלוניסיתי להוריד את הגרפיקה אבל עדיין אני לא מצליח לשחק בו נורמלי זה היה מצחיק לראות את היריות שלי נורות אחרי שניה שלחצתי[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 14:21:45לאף אחד אין איזשהו רעיון משהו לעשות ולנסות
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים נשמע כמו בעיות וירוסים\אד וארז או בעיות דריווריםהייתי ממליץ לך לפרמט ולהתקין את הדריוורים הכי חדשים גם לציפסט וגם לכרטיס מסך מהאתרים הרישמיים
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר אז זהו שבדיוק עשיתי פירמוט למחשבלגבי דריברים הורדתי את הכי חדשים עוד לפני שניסיתי להתחבר לאינטרנט המשחק לא היה זז ולא נתן שום אופציותלכן הורדתי את העדכון 1.08ושום דבר לא עבדבגלל זה אני שואל אולי למישהו ששיחק במשחק קרה לו משהו דומה
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים האמת זה דווקא קרה לי עם ה7600GT, שהוא ממש זז כמו שקופית ושום דבר לא עזר, אז מה כן עזר? מסתבר שבגלל הדרייברים הבעייתים מאוד של NVIDIA, הAA בתוך המשחק התנגש עם הAA שאני מגדיר בCONTROL PANEL.מה שעשיתי היה התאמה ביניהם דרך תוכנת NHANCER, ושם שמתי פרופיל לFEAR שמשתמש ב4X AA במצב של MULTISAMPLING MODE, וה4XAA במשחק מותאם לזה ומאז המשחק טס ועובד כמו שצריך לעבוד בלי שום חרא...אצלך התוכנה המקבילה לNHANCER הינה ATI TRAY TOOLS, תנסה לעשות שם פרופיל לFEAR שמשתמש באותם הגדרות בדיוק כמו במשחק(בעיקר הAA).
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תנסה להוריד אפשרות גרפית אחת במשחק כל פעם עד שתעלה על מה שתוקע את המחשב ואז תנסה לסדר זאת בצורה שהמליצו למעלה.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים tagidu ani yahol lesahek be fear combat im a dick she kaniti o she sarih leorid et fear combat atsmo? :-\
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים FEAR COMBAT זה בעצם המולטיפלאייר של FEAR בחינם, ככה שאם קנית FEAR מה שאתה צריך זה רק תPATCH האחרון 1.08, ותוכל שחק בFEAR באינטרנט עם כולם, שהרי FEAR COMBAT זה המולטיפלאייר של הFEAR שיש לך על הדיסק.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר חברה תודה לכל העוזרים אחרי שהורדתי את ATI TRY TOOLS זה קצת דפק לי את המחשב לכןחזרתי להיות משתמש מאושר עם XP ושם נפתרה הבעיה אותם הגדרות כאשר המקסימום FPS שאני הגעתי היה 55
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים המחלה של המשחק F.E.A.R היא הצללות רכות (soft shadow), אפילו כרטיסי high-end זה גומר.תבדוק אם האפשרות מופעלת?
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר אני אנסה את זה רק קצת כרגע אין זמן קצת לחוץ במבחנים ביום שבת אני אודיע לכם אחרי שאני אנסה
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים האמת זה דווקא קרה לי עם ה7600GT, שהוא ממש זז כמו שקופית ושום דבר לא עזר, אז מה כן עזר? מסתבר שבגלל הדרייברים הבעייתים מאוד של NVIDIA, הAA בתוך המשחק התנגש עם הAA שאני מגדיר בCONTROL PANEL.מה שעשיתי היה התאמה ביניהם דרך תוכנת NHANCER, ושם שמתי פרופיל לFEAR שמשתמש ב4X AA במצב של MULTISAMPLING MODE, וה4XAA במשחק מותאם לזה ומאז המשחק טס ועובד כמו שצריך לעבוד בלי שום חרא...אצלך התוכנה המקבילה לNHANCER הינה ATI TRAY TOOLS, תנסה לעשות שם פרופיל לFEAR שמשתמש באותם הגדרות בדיוק כמו במשחק(בעיקר הAA). הבנתי את כל הקטע של הפורפיל. אבל יש לי שאלה הרי בדרייבר למשל הוא שם את XAA על 4 ובמשחק הוא שם גם על4. אז למה קורה בעיה? שניהם על 4 . ובפורפיל שאתה שם על 4 זה כמו בדרייבר. לכן לא מבין איפה ההיגיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.