פורסם 2007 ביוני 1518 שנים היירציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב DVD של LG:GSA H42Nבאתר של LG מצאתי מפרט אבל לא שלו אלא של:GSA-H42LIההבדל זה רק הצבע? המפרט זהה?זה המפרט:Multi-Format support DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD-RAM, CD-R/RW Burn customized, silk-screen-like labels onto LightScribe DVD or CD media Max. 18x DVD±R Write Speed Max. 12x DVD-RAM Write Speed Double Layer DVD+R (8.5GB) and dual layer DVD-R (8.5GB) recording supported 2MB Cache Buffer with buffer Under-run protection Enhanced IDE(ATAPI) interface האמתי אני מעדיף חיבור SATA, זה יותר עדיף נכון?יש דגם דומה לזה כ-SATA? כי זה חיבור רגיל IDEולגבי זיכרון Buffer 2 מגה זה סביר?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים L הכוונה ל Lightscribeנ.ב : לא מכיר את הצורב,אבל אני רכשתי לפני שבוע את ה GSA-H62N גם 2MB בפר,בלי LightScribe (לא צריך את זה),הוא SATA ואני מאוד מאוד מרוצה!!
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים SATA הוא יותר טוב על הנייר, אבל בתכלס כמעט ואין הבדל בין הביצועים.זה צורב מצוין, אם בכל זאת אתה מתעקש על SATA אתה יכול לקחת את הH30N.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר עכשיו מחובר למחשב שלי CD-ROM רגיל וצורב CD שניהם נדמה לי מחוברים כ-IDEאם אני רוכש צורב DVD, כדאי לי להשאיר מחובר את הצורב CD או את הכונן CD-ROM?כי ראיתי בסיקור של H42N שהצריבה איתו ל-CD רגיל וקריאה לפעמים קצת בעייתיתבעיקרון אני מפנה אחד הם אז יהיה לי חיבור IDE פנוי, ואז באמת השאלה אם יש הבדל משמעותי בין SATA ל-IDE.בכל מקרה בזאפ לא מצאתי את הדגם:GSA-H62Nנראה לי אני אלך עליו או על HH42N אבל אחפש את המפרט שלו קודם, לגבי מהירות קריאה וצריבהושאלה קטנה: אם הצריבה היא dual אני אוכל להשתמש במדיות רגילות ולצרוב רק צד אחד נכון?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים זה כבר הט'רד השני שאתה מקפיץ, תקרא בבקשה את חוקי הפורוםהקפצה הבאה תגרור אחריה אזהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.