פורסם 2003 בפברואר 622 שנים ברצוני לאפשר למשתמש להקליד בחלון הטקסט פונקציות, ועל התוכנית לנתח את הטקסט הנקלט ולהפעיל את הפונקציות המתאימות. כלומר על התוכנית להוציא מן הקלט של המשתמש את שם הפונקציה, הפרמטר הראשון והפרמטר השני (מקסימום שני פרמטרים, מינימום אפס).אילו פונקציות הקיימות בספרייה STRING.H יכולות לעזור לי לבצע את המשימה הזאת?נ.ב ניסיתי להישתמש ב STRTOK אולם היא לא ממש עוזרת.
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים אני לא רואה למה היא לא עוזרתזו בדיוק הדרך להפריד מחרוזת למילים שמורכיבות אותושמת לב שאתה צריך לתת לפונקציה את התו שמפריד בין 2 מילים כלומר את ' ' ?
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מחבר ע"פ ה HELP הפונקציה מחזירה מבציע לתו הראשון במחרוזת הראשונה, שאינו מופיע במחרוזת השנייה.למרות זאת ניסיתי לשחק איתה קצת, ודוגמה רשמתי:p = strtok("S(a,b)",","); (ישר את הטקסט לצד שמאל אם הפונקציה אינה ברורה).ובאמת קיבלתי: S(a. הבעייה היא שאני רוצה לקבל רק את הפרמטרים שהמשתמש מכניס, ואם אני מפעיל את הפונרציה שוב, על המחרוזת החדשה, אני בכלל מקבל אני הסוגריים האחרונים.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים אני חושב שזה אמור להיות ',' אבל לא משנהבכל מקרה אתה יכול לעשות משהו כזהp = strtok("S(a,b)",'(');p = strtok("S(a,b)",'(');p[strlen(p) - 1] = '\0' // remove last ')'ואזq = strtok(p,','); // == aq = strtok(p,','); // == bאו משהו בסיגנוןהרעיון מובן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.