עבור לתוכן

מאוכזב מנטוויז'ן.

Featured Replies

פורסם

אני גותב את הפוסט הזה לא כהשמצה או כפירסום.

אלא כעובדות לפי נסיוני האישי.

אני הייתי לקוח נטוויז'ן 7!!!! שנים כבר כל פעם חידשתי התחייבות וכו', עד היום הייתי מרוצה מהכל- יציבות (בקושי היו ניתוקים לעומת אינטרנט זהב שמנסיוני פעם בכמה זמן מפסיקים לעבוד לחצי יום) , שירות, תמיכה טובה, ומהירות ומחיר (שהוא בדיוק כמו בשאר החברות למרות היותי לקוח ממש ותיק).

עד לפני 4 חודשים בערך שאז המהירות בהורדות ב utorrent צנחו לזחילה, מבלי ששיניתי כלום אצלי (אני גם משתמש בראוטר שלו שונו בו הגדרות).

לא עזר שינוי פורטים או כלום וכשפניתי לתמיכה (שתמיד היו מאוד מועילים), ביטלו את הפנייה שלי בכך שהתמיכה הטכנית לא מתעסקים עם טורנטים.

גם הפורום המעולה פה לא ממש עזר חוץ מהעובדה שרצו שמועות על הגבלת מהירות וכו' בחברות שונות.

אז בעוד שהגלישה הייתה מעולה והורדה מ http הייתה בשיא המהירות, ההורדות זחלו ואני חושד שאפילו youtube לפני חודשיים בערך הוגבל.

בכל מקרה אתמול התקשרתי לנטוויז'ן בגלל העצבים על המהירות ושאלתי עד מתי סיוט ההתחייבות ימשך.

להפתעתי הטובה נאמר לי שההתחייבות שלי הסתיימה שלשום (תזמון מושלם מבחינתי וכמובן שלא מודיעים ללקוח שההתחייבות נגמרה שהמחיר עולה ושהוא חופשי כמו ציפור- תלונה שלי לכל החברות המנוולות חוץ מסלקום שאיך שההתחייבות של המשפחה נגמרה הם רצים אחרייך כמו כלבלב בהצאות לשדרג את הפלאפון חינם לגמרי

רק תחתום לעוד 36 חודשים (כאילו שכך זה ישמע פחות מ3 שנים)- נישואים לא מחזיקים כל כך הרבה)

נחזור לנושא ביקשתי להתנתק כמובן שהציעו לי מחירים שירותים והגדלת מהירות (ברמת החבילה שלא ממש עוזרת לי כשהספק מגביל אותך).

המשמרת לקוחות החביבה העבירה אותי לתמיכה הבכירה ושם הטון לפתע השתנה במקום "אנחנו לא נותנים תמיכה טכנית בטורנטים" נאמר לי

"נכון המהירות לאחרונה ירדה יש לנו מספר תלונות על כך אבל עוד מספר שבועות אנחנו מתאחדים עם ברק ואז אנחנו נאחד שרתים ואז אולי המהירות תחזור למקסימום אבל אני לא יכול להבטיח".

זה היה לי מספיק, שיטוט קצר באינטרנט גרם לי לבחור להתחבר ל"נזק בינלאומי" המחיר אותו הדבר השירות בנתיים בסדר אני עוד לא התחייבתי וכו'.

בכל מקרה לפני שעה התחברתי מחדש דרך בזקנט ולמרבה השמחה ההורדות שעד לפני יום זחלו על 1 k בערך פתאום טסות על 120 וכו'.

בקיצור זה מאוד מאכזב שכך המהירות מוגבלת ואני מקווה שהמצב יתוקן עבור הלקוחות שעדיין כבולים אולי אז אחזור אליהם גם אני.

פורסם

בקיצור זה מאוד מאכזב שכך המהירות מוגבלת ואני מקווה שהמצב יתוקן עבור הלקוחות שעדיין כבולים אולי אז אחזור אליהם גם אני.

למה שתחזור? בכל מקרה 014 ו-012 עדיפים על 017 בהרבה. ל-017 אין אפילו שרת MPLS.

פורסם
  • מחבר

MPLS?????

מה זה והאם אני צריך את זה?

בכל מקרה משהו מוזר מאוד שהיה לי כשהתחברתי דרק נזק ביןלאומי היה שהחיפוש משורת הכתובת שלי שעשיתי את google כברירת המחדל (במקום msn המזופת)

פתאום השתלט על החיפוש חיפוש גוגל דרך בזקנט (עם פרסומת של התוכי למעלה) שזה ממש היה לי מוזר כי לא שיניתי כלום ברמת התוכנה.

ביטלתי את זה (לא שזה היה נוראי) אבל זה מרגיז שמשנים לי דברים בלי שביקשתי.

פורסם

איכס נטויזין האלה

התחייבתי לפני שבוע

יום אחרי ביקשתי להתנתק והם לא נותנים לי

בחיים שלי אני לא יחזור אליהם

פשוט חברה דוחה

פורסם
  • מחבר

מה שכן הייתי צריך לשנות הגדרה בראוטר - גודל חבילה ל 1390 לקח לתמיכה שלהם קצת זמן עד שאמרו לי מה לעשות אבל בסוף הצליחו.

פורסם

גם 012 מגבילים מהירויות בטורונטים ובאימיול... 014 התשובה הכי נורמאלית !!! מזל טוב ! לי יש עוד חודש להפסקת ההתחייבות :] מקווה שיעבור מהר

אני מאוד סובל :nixweiss:

פורסם

MPLS?????

מה זה והאם אני צריך את זה?

MPLS זו המילה הטכנית ל "חיבור קבוע".

אם אתה צריך את זה, אתה צריך להחליט חח.

פורסם

אני מחובר לנטויזן כבר הרבה זמן.

אני עכשיו משלם 39 לחודש ללא התחייבות ל 1.5.

אני דווקא מרוצה מהמהירות.

כל מה שאני מוריד ב TORRENT מוריד לי במהירות הכי גבוה.

באיזה אתרים אתה מרגיש שהמהירות נמוכה?

פורסם

מאז שפרסמו פה את העניין של הגבלת מהירות כל בן אדם שני קופץ.

אני לקוח של נטויז'ן 8 שנים, השירות טוב והמהירות טובה (נכון אולי אין להם את ציוד הקצה הטוב ביותר אבל תגידו לי אתם תוך כמה זמן עונה לכם נציג של בזק בינ"ל ותוך כמה זמן בנטויז'ן)

אני אמנם התחייבתי לפני שבוע לנטויז'ן ל8 חודשים (חצי שנה ועוד חדשיים חינם) אבל הטורנטים יורדים במהירות סבירה וביוטיוב אני לא רואה בעיות.

בHTTP אני מוריד בדיוק באותן מהירויות ומגיע עד 330 ק"ב לשנייה.

ברגע שאני מקבל את המהירות שלי אני לא רואה סיבה להשתולל, אני לא יודע מה ההבדל בין השרתים של בזק לבין אלו של נטויז'ן (שהיא החברה השנייה בגודלה אז אני לא מאמין ששוכב שם זבל) אבל כרגע אני מקבל את מה שאני משלם עבורו בלי איטיות ובלי שטיקים, יש כמה דברים אחרים מרגיזים אבל זה בת'רד אחר.

אגב מישהו יודע מתי מתאחדת נטויז'ן עם ברק ומה ההשלכות לכך ? הנציג אמר שאמרו להם שמהירות הגלישה אמורה להשתפר פלאים ברגע שהם יתאחדו.

פורסם

האמת שתוך פחות מחצי דקה עונים לי ב014 בין אם זה בשירות ובין אם זה במחלקת התמיכה טכנית ::)

ואף יש להם שם דובר האומר בממוצע זמן היענות :silly: זהו מקור הגאווה שלהם כנראה חח :P

---

ברגע שאני מקבל את המהירות שלי אני לא רואה סיבה להשתולל, אני לא יודע מה ההבדל בין השרתים של בזק לבין אלו של נטויז'ן (שהיא החברה השנייה בגודלה אז אני לא מאמין ששוכב שם זבל)

שטויות, הרגע שאתה לא מקבל את זה גם בתוכנתות שיתוף סימן שיש פה משהו מסריח, סימן שאתה לא מקבל את מלוא המהירות המגיע לך על פי חוק וחוזה עם הספקית.

בקשר לאיחוד - זה עוד נעשה בשנת 2006, בדצמבר אם אינני טועה, ולא, המהירות לא לא השתפרה, בתור 013 לשעבר, מאז האיחוד רק סבלתי ותו לא!

פורסם
  • מחבר

אני שוב מזכייר הנציג תמיכה טכנית בעצמו אמר לי שהמהירות לחלק מהשרתים מוגבלת!.

כמובן שזה נאמר לי אחרי שסיימתי את ההתחייבות והטון השתנה אם לא היו מגבילים הייתי נשאר אצל נטוויז'ן לעוד כמה שנים טובות.

פורסם

האמת שתוך פחות מחצי דקה עונים לי ב014 בין אם זה בשירות ובין אם זה במחלקת התמיכה טכנית ::)

ואף יש להם שם דובר האומר בממוצע זמן היענות :silly: זהו מקור הגאווה שלהם כנראה חח :P

---שטויות, הרגע שאתה לא מקבל את זה גם בתוכנתות שיתוף סימן שיש פה משהו מסריח, סימן שאתה לא מקבל את מלוא המהירות המגיע לך על פי חוק וחוזה עם הספקית.

בקשר לאיחוד - זה עוד נעשה בשנת 2006, בדצמבר אם אינני טועה, ולא, המהירות לא לא השתפרה, בתור 013 לשעבר, מאז האיחוד רק סבלתי ותו לא!

אין בחוזה או בחוק שום דבר שמבטיח מהירות מינימום.

פורסם

אז מה הפואנטה לקנות חבילה של X מגה ובעיקרון להשתמש ברבע ממנה? ::)

פורסם

שום פואנטה.

הם מבטיחים לך מהירות מקסימלית, זה הכל.

במקרה ויש עומס הם לא מתחייבים לשום דבר.

אתה יכול לקנות חבילה עסקית עם שמירת רוחב פס, אבל היא עולה הרבה כסף.

פורסם

גם אני מרגיש איטיות מטורפת בזמן האחרון בהורדות בחלק משעות היום. אני כרגע עושה LOG כזה של השעה ומהירות ממוצעת בשביל לדבר איתם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים