פורסם 2007 ביוני 1518 שנים היי ושלום לכולםיצא גירסה חשדה של ghost recon הגירסה יצא עם אפשרות למשחק רב משתתפים באינטרנט חינמי(מפה אחת 2 משימות)דרישת המערכת של המשחק היא למחשבים חזקים בלבד וגם חיבור לאינטרנט מהיראנו מקימים קבוצה של ישראלים שתלחם ברשתלמעוניינים להצטרף יש לפנות לאייל zabida1@netvision.net.il (מסנגיר) http://ghostrecon.us.ubi.com/graw2/
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים התכוונתי שהמשחק לא כבד מדי ולא חלש מידי. משחקים יותר כבדים זה S.T.A.L.K.E.R וRainbow Six Vegas ויש עוד..
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים בענין GRAW ,למה יש הבדל די גדול במשחקיות בין ה PC ל XBOX שיחקתי אצל חבר באקס-בוקס ונהנתי יותר.אגב,GRW2 יהיה בדיוק כמו הדמו שיצא?אני שואל כי הוא ממש זהה לראשון.לא נראה שמשהו השתנה.יכלו להוציא הרחבה וזהו.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר המשחק יפה להפליא יש גם שינוים מהראשון ואת הראשון יש לי מקוריבנתיים תצתרפו למשחק הדמו ונראה מה יהיה בקרוב מחכים ל CRYSIS
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים המשחק יפה להפליא יש גם שינוים מהראשון ואת הראשון יש לי מקוריבנתיים תצתרפו למשחק הדמו ונראה מה יהיה בקרוב מחכים ל CRYSIS זה משחק יפה? חחחחח סתם גרפיקה. תכלס לא נהנתי בכלל ברשת. אין כמו BF2142 זה משחק רשת חבל על הזמן.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים הMP כיף רק בסגנון של GHOST VS REBEL. (או משהו כזה).הTEAM DEATHMATCH די משעמם ואין בו טעם.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים זו לא רק גרפיקה, זו הפיזיקה שהמשחק עובד, פשוט מושלמת. מחזק לא נתקלתי בשום משחק (ושיחקתי בהמון) בכזו ריאליסטיות.כל צעד ושעל,כל אבן,יריה,תנועה פשוט חוויה. העזרים -אפאצ'י,ארטילריה,DRONE (בעיקר) הם שילוב מנצח עם משחקיות נדירה. כן ירבו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.