עבור לתוכן

האם משתלם להשקיע בשילוש הקדוש?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?

פורסם

אתה עובד עם ויסטה או איכס פי.........?

המחירים היום של הזכרונות דיי נמוכים ככה שההשקעה היא בכלל לא גדולה..... ואם אתה צריך נפח זיכרון אז למה לא להשקיע קצת... זה באמת לא כזה יקר היום..

פורסם

גם אם היא תחשב מיושנת...אתה תחליף את המחשב ישר כשהיא תתחיל להיחשב מיושנת?! כי אם כן אז תחליף כבר עכשיו...

אני אישית שידרגתי מ1GB ל3GB מרוצה ויש לי את המפרט בחתימה...קניתי 2GB של G.SKILL 800MHZ ב430ש"ח מנועה....הוספתי למה שכבר היה לי והמחשב יחזיק לי לעוד המון זמן...(לפחות בשבילי--המפרט בחתימה)

פורסם
  • מחבר

אוקי אז לרכוש את הזכרונות?

כמו שהבנתי רק בעתיד הרחוק יהיה כדאי DDR3 כי ראיתי שבשביל 2GB משלמים 3K וזה מממששש לא משתלם..

אני משתמש בXP אך כמובן שמתוכנן בעתיד VISTA

פורסם

DDR3 עדין לא נמכר בארץ.... הבחור שכתב את הת'רד ההוא לא הביא לינק לכזה דבר...

בכל מקרה אם תשים לב אפילו לוחות בעלי הצ'יפסט החדש של אינטל (הרי הוא P35) מגיעים כרגע עם סלוטים לזיכרונות מסוג DDR2...

הערכה שלי , יקח קצת זמן עד ש DDR2 יעלם לו כמו ה SDRAM....

פורסם
  • מחבר

ללא ספק יקח לו זמן להעלם אבל אם יש התקדמות בטכנולוגיה אני רוצה להיות חלק בה כמובן אם היא תשתלם..

פורסם

DDR3 לא מתקרב להיות משתלם היום............................ במחיר של 499 דולר לסט של 2G... טירוף..

פורסם

הDDR3 דווקא כן נימכרים בארץ...בפלונטר...אפשר לראות ב"זאפ"

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי, עוד דבר אחד שאני רוצה לדעת ואני אנצל את הדיון הזה בשביל לא לפתוח דיון חדש.

לפי מה שהבנתי רכיבי חומרה נתמכים בויסטה, אני רוצה לדעת אם הלוח שלי תומך בויסטה והאם אמורים להיות עוד דברים שתומכים בויסטה?

P5LD2-SE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים