עבור לתוכן

בעיה במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

קניתי חלקים לוח abit in9 32x

כרטיס מסך 2900xt

זכרונות ocz 1066

מעבד אינטל Q6600

הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?

פורסם

אם אני לא טועה לכרטיס מסך כזה,צריך לחבר מתח נוסף אליו לבכן בדוק האם מתחבר אליו כבל מתח,כמו כן בדוק חיבורים,ושנית איזה ספק יש לך?

לגבי SLI זוהי טכנולוגיה של NVIDIA ואילו CORSSFIRE שלATI,לכן אתה יכול לשים על הלוח אם גם כרטיס של נוידיה או ATI,אתה רק לא תוכל לשלב ביניהם.

פורסם

תן קצת יותר פרטים

המחשב נדלק ורק המסך לא ?

המחשב לא נדלק בכלל ?

הוא משמיע צפצופים ?

פורסם
  • מחבר

1.המחשב נדלק והוא לא מדליק מסך

2.יש לכרטיס מסך חיבור נוסף של 8 pin אבל הוא אמור לעבוד גם בלי החיבור הזה

3.יש לי ספק sweex 650 אני יודע שהוא לא מספיק חזק אבל הוא אמור לעבוד איתו

4.ללוח יש גם חיבור 8 pin אבל נראה לי שגם עם 4 הוא אמור לעבוד

5.שמדליקים את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך משמיע רעש עולה יורד ואחרי זה הוא משמיע רעש רצוף

6.בלוח של abit בקר דיגיטלי שמראה כול מיני קודים שהוא הגיע לקוד 2B הוא השמיע צפצוף ובספר כתוב שקוד 2B הוא invoke video bios

ובסוף הוא נעצר על קוד 7f שזה גם משהו שקשור לתצוגה

פורסם

1.המחשב נדלק והוא לא מדליק מסך

2.יש לכרטיס מסך חיבור נוסף של 8 pin אבל הוא אמור לעבוד גם בלי החיבור הזה

3.יש לי ספק sweex 650 אני יודע שהוא לא מספיק חזק אבל הוא אמור לעבוד איתו

4.ללוח יש גם חיבור 8 pin אבל נראה לי שגם עם 4 הוא אמור לעבוד

5.שמדליקים את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך משמיע רעש עולה יורד ואחרי זה הוא משמיע רעש רצוף

6.בלוח של abit בקר דיגיטלי שמראה כול מיני קודים שהוא הגיע לקוד 2B הוא השמיע צפצוף ובספר כתוב שקוד 2B הוא invoke video bios

ובסוף הוא נעצר על קוד 7f שזה גם משהו שקשור לתצוגה

אני חושב שאתה צריך לחבר 6 פינים במקום 8 פינים (אם אין לך ספק כוח בעל חיבור 8 פינים).
פורסם
  • מחבר

אין לי ספק בעל 8 pin "אני מנסה להשיג מתאם"

גם אני חשבתי שהבעיה היא בקטע הזה כי המעבד הוא חזק וצורך הרבה חשמל והחיבור הזה נותן תחשמל למעבד

אבל השגיעה בלוח ה2B והצפצוף אומרים שיש כנראה בעיה בכרטיס מסך היתכן שזה בעיה של מתח אבל יש מצב שזה גם בעיה של תאימות

ה 6 pin שישי לי לספק משמש תכרטיס מסך ניסתי להחליף בניהם ולשים את ה6 בלוח ואת ה4 בכרטיס מסך וזה בכלל לא הדליק תמחשב

פורסם

כנראה שגם הלוח צריך מתח מחיבור 6 פינים. :kopfpatsch:

פורסם

הבעייה בספק תחליף מהר

כזה מפרט ואתה שם כזה ספק אתה לא נורמלי , הלוואי שישרף לך משהו :smile1:

פורסם

מחזק , הבעיה בספק הג'נרי תחליף אותו באיזה ליברטי נחמד.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להיות משוכנע שהבעיה היא בספק כי התקציב נגמר :-[ "הספק נשאר לי מתפריט קודם

על כול מקרה על איזה ספק כדי ללכת יש לי פה שני אפשרויות שניהם בערך אותו מחיר

1.‏Liberty ELT620AWT 620W‎

2.THERMALTAKE THOUGHPOWER 750W 4X 12V RAILS , 60A/12V, 2.2 VERSION, ACTIVE PFC, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V SERVER SUPPORT, 2X PCI-E (SLI & CROSSFIRE SPEC)

יש לי ספק נוסף של cool master 430 חשבתי לחבר אותו עם הsweex ולהשתמש בשניהם מה אתה חושבים על זה?

פורסם

LIBARTY 400 יהיה יותר מידי בשבילך ........

ולחבר שני ספקים ממש לא כדי.....

פורסם
  • מחבר

טוב הבעיה נפתרה בכרטיס מסך יש 2 חיבורי חשמל 1 של 6 פינים .והשני 8 פינים אני ניסיתי לחבר כל הזמן ל6 פינים ברגע שחיברתי את הפלג של ה6 פינים של הספק לכניסה של ה-8 פינים בכרטיס מסך הבעיה נפטרה והכול עובד כמו גדול תודה רבה לכול מי שניסה לעזור ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים