עבור לתוכן

המאוורר 120מ''מ הכי חזק שניתן לקנות בארץ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לדעת מהו המאוורר (למארז...) הכי חזק שניתן להשיג היום בארץ, בגודל 120מ''מ?

מעניינים אותי רק הביצועים, ולא רמת הרעש, כי אני אפעיל אותו רק לכמה דקות.

אם אני זוכר נכון אז מאווררי DELTA הם הכי חזקים שיש (ורועשים כמו חללית) והם עונים על דרישותיי.

האם ניתן להשיגם בארץ?

תודה מראש. :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול להביא מאוררי Delta או מיצרנים טובים אחרים מחו"ל בPerformance-Pcs. הם שולחים לארץ (12$ דולר משלוח, או אולי יותר אם תזמין יותר מאחד), ואין שום מכס על מוצרים תחת 50$.

בכל אופן דגם הHigh Speed שלהם דוחף 190CFM (!) אבל ברעש של 59DBA :bash:

פורסם
  • מחבר

ושכחתי לציין שאני צריך שיתמוך בחיבור 4-pin. האם הוא תומך?

אני לא מבין ב- DBA ו- CFM וכל אלו... האם הנתונים שלו טובים?

פורסם

מבחינת זרימת אוויר הוא מדהים, אולי פי 5 יותר טוב ממאורר 120 איכותי ממוצע. אבל הרעש הוא פשוט בלתי נסבל.. אני חושב שאפשר להשוות 60dBA לרעש ממוצע ברחוב עמוס אנשים D:

פורסם
  • מחבר

הזמנה מחו''ל נראית אפשרות טובה... אני חושב לקחת את המאוורר דלתא הזה הלפני הכי יקר (יש את הזה שהוא Twin Motor ב- 49 דולר, אני רוצה את זה ב- 29 דולר). האם זו חנות אמינה ומוכרת בפורום, כמה עולה משלוח לארץ והאם הרבה חברים בפורום הזמינו ממנה? תודה.

פורסם

בונה רחפת? :lol:

פורסם

בונה רחפת? :lol:

חחחחחחחחחחחחח אהבתי

פורסם

me 2

פורסם

אני הזמנתי כבר 3 פעמים מ Performance-Pcs.com בלי שום בעיות. המשלוח יעלה לך בערך 12-13$.

אפשרות נוספת היא מאורר של Sunon

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=49&products_id=3185

שמספק זרימת אוויר מאוד מרשימה של 108CFM ב"רק" 44dBA :lol: והוא גם חצי מהמחיר של הדלטא.

אני חייב לציין שהמאוררים האלה לא מאוד מומלצים לשימוש ביתי... אלא אם כן אתה הולך לשים את המחשב בתוך כספת :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים