פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחפש משחקי אסטרטגיה יפים וקלילים.. בסגנון הAOE3 וכל אלו.. את הCOH כבר ניסיתי.. די אהבתי אותו.. איזה משחקים מעניינים ויפים ולא יותר מידי מסובכים יש לכם להציע?יודה לכם מאוד,אופיר.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים Generls וההרחבהקיצר כל החבילה - Command & Conquer The First Decadeהחדש Command & Conquer 3 Tiberium WarsAct of War - High TreasonAct of War - Direct ActionוAge of nationויש את וורקראפט שלא אהבתי
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים DRAGONSHARDSW:EMPIRE AT WARWARHAMMER 40K: DAWN OF WAR ושתי ההרחבות שלוCODENAME PANZERS: PHASE ONE,PHASE TWORISE OF LEGENDSC&C3: TIBERIUM WARSSUPREME COMMANDERWAR FRONT:TURNING POINTMEDIEVAL II TOTAL WARLOTR:TBFME 2 וההרחבהEMPIRE EARTH 2GROUND CONTROL 2PERIMETER וההרחבהPARAWORLDSPELLFORCE 1,2 ושלל ההרחבותKOHAN 2: KINGS OF WARBLITZKRIEG 2 וההרחבהWARHAMMER:MARK OF CHAOS
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים WARHAMMER:MARK OF CHAOSמה?!זה אחד הפספוסים הכי גדולים אי פעם!לקחו מותג מעולה והורידו אותו לרצפה עם תיכנות גרוע (זמני טעינה!!) משחקיות דפוקה וגרפיקה וסאונד שנראים כאילו מי שעשה אותם עוד לא סיים בית ספר יסודי.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אני מסכים שהוא אכזבה גדולה אבל משחק סביר הוא כן (אפילו נתנו לו 80 ב - IGN).
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר דניס,קודם כל תודה על ההמלצות ועל העזרה..מכל הרשימה שהבאת לי.. איזה משחק אתה היית הכי הרבה ממליץ לי לשחק?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים Command & Conquer Red Alert 2המשחק הכי טוב שיש! משחק בו עד היום ומסיים אותו שוב ושוב ונהנה מכל שנייה..
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים דניס,קודם כל תודה על ההמלצות ועל העזרה..מכל הרשימה שהבאת לי.. איזה משחק אתה היית הכי הרבה ממליץ לי לשחק?מכל אלה SUPREME COMMANDER הוא כנראה המשחק הכי טוב.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים את הCOH כבר ניסיתי.. די אהבתי אותו.. COH מבוסס על WarHammer 40K.אם אהבת את COH אתה חייב לנסות את WH.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר את האמת שאני מעדיף קצת משחקים בסגנון הAOE3 של בניית בתים ויצור ממלכות דברים כאלה.. שיהיה משחק עם עלילה יפה ולא מסובכת מידי.. יש משחק כזה ?הCOH משחק מדהים לדעתי.. אני באמת ינסה את הWH נשמע טוב.תודה על העזרה
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים Command & Conquer Red Alert 2המשחק הכי טוב שיש! משחק בו עד היום ומסיים אותו שוב ושוב ונהנה מכל שנייה..גנבת לי תהמלצה, המשחק היחידי בעולם שאני שיחקתי בו 8 שנים ועדיין משחק בו, אין משחקיות נעלה מזאתי!!! BATTLEFORTRESS ON THE ALARM,CHARGE!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.