פורסם 2007 ביוני 1318 שנים זה המשחק היחיד ששיחקתי ב-5 שנים האחרונות(לא כולל כל מיני FIFA, PES, NFS, NBA כמובן) שממש נהנתי מהעלילה שלו ורציתי לדעת האם יש איזשהו תיכנון להוציא עוד משחקים בסדרה הזו. תודה מראש לעונים
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים 5 שנים ורק במשחק הזה שיחקת?!במקום לחפש המשך למשחק (שכרגע אפילו אין שמועות... וכנראה גם לא יהיו)אני בטוח שתמצא משחק טוב ומעניין שיצא ב5 שנים האחרונות!
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר 5 שנים ורק במשחק הזה שיחקת?!במקום לחפש המשך למשחק (שכרגע אפילו אין שמועות... וכנראה גם לא יהיו)אני בטוח שתמצא משחק טוב ומעניין שיצא ב5 שנים האחרונות!שיחקתי בעוד, אבל אף אחד מהם לא עניין אותי כמו העלילהשל המשחקים בסדרת NOLF.שיחקתה את כל 3 הכותרים?3 ?איזה עוד יש?
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים לא שיחקתי בו אומרים שהוא דיי גרוע, אתה לא משחק את קייט אלא סוכן של H.A.R.M בשם Jack.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים Contract J.A.C.K המשך ישיר למשחק רק משחקים דמות אחרת. אל תתקין אפילו את המשחק הזה החברה הקודמת שלי קנתה לי אותו בארה"ב במחיר של 4.99$ ותאמין לי שאפילו את המחיר הזה הוא לא שווה. כזה משחק גרוע ,יריקה לפרצוץ של NOF1/2 אין עלילה כמעט אתה רץ ויורה כל הזמן אויבים כאלה סתומים..הכל חוזר על עצמו. הסרתי את המשחק אחרי השלב השני. זרקתי את המשחק הזה לאלף עזאזלים. גם החברה נזרקה (לא בגלל זה כמובן )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.