עבור לתוכן

התלבטות לגבי שידרוג מחשב - עד אלפיים ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

לא הייתי בטוח איפה אני צריך לפרסם את האשכול הזה אז פירסמתי כאן... אני מקווה שזה בסדר.

יש לי דילמה קטנה, המפרט שלי כיום הוא:

כרטיס מסך: X1800XT, 512 MB של ATI.

1 ג'יגה זיכרון פנימי.

מעבד אינטל מקורי 3.2 GHZ... נחשב כבר למעבד די חלש בשוק.

השאלה שלי היא אם לקראת סוף השנה, בחודשיים נובמבר - דצמבר שווה לי לקנות מחשב חדש או לדוגמא רק לשדרג את המעבד ולהעלות ל - 2 ג'יגה את הזיכרון הפנימי או במקום לשדרג כל הזמן לקנות קונסולה... ובמקרה הזה יש לי שאלה בנאלית אבל זה פשוט בגלל שאני לא מכיר ממש את החומרה של הקונסולות, מה יותר טוב, PS 3 או XBOX 360? אני מדבר עם פוטנציאל ביצועים, מחיר ולא נגיד על מקום, 60/80 GB.

תודה מראש.

פורסם

שידרוג לחלקים שציינת יעלה לך לא יותר מ600-800 ש"ח כך שזה לא משמעותי במיוחד וההשפעה לא תהיה גדולה על קניית קונסולה. מה גם שאתה לא חייב בגלל לשדרג עכשיו מעבד.

איזה לוח אם יש לך (דגם מדוייק)?

לגבי קניית קונסולה, לדעתי זו בחירה עדיפה כי המשחקים מותאימים במיוחד והביצועים עדיפים.

בכל מקרה - http://hwzone.co.il/community/index.php?board=67.0

פתח גם פה ת'רד. ברר מידע וכל מה שאתה מחפש. התשובות בנושא הזה לפחות יהיו יותר טובות.

פורסם

אין כל קשר בין משחקי קונסולות ומשחקי מחשב. גיימרים שונים, כותרים שונים, חוויית משחק ושליטה שונה לחלוטין.

אם אתה אוהב את חוויית המשחק בשתי הפלטפורמות, אתה כנראה זקוק לשתיהן בנפרד.

לכן בוא נצא מנקודת הנחה שקונסולה אתה קונה, ושדרוג יתבצע בלי קשר.

לגבי שדרוג - הייתי משאיר את כרטיס המסך. הוא די והותר לגיימר ממוצע או גיימר מחשב מזדמן.

נותר לך לשדרג את הטריאדה של מעבד-לוח זכרון.

מעבד לוח וזכרון מודרנים שיתאימו לגיימר - בין אם מדובר בAMD או אינטל (למטרת אוברקלוק) - יוצא לך כ1500 שקל סך הכל.

בכל מקרה, אני מציע שעל קונסולה תשאל בפורום המתאים, וכאן אם אתה עדיין מעוניין בשדרוג המחשב - תנקוב בתקציב לשדרוג ותכלול אותו בכותרת או שהתרד ינעל.

פורסם
  • מחבר

תודה... לא שמתי לב לפורום קונסולות.. את השאלות שלי לגבי ה - PS 3 וה - XBOX 360 אני אשאל שם אבל אני עוד רוצה לברר משהו בנוגע למחשב...

לגבי שידרוג אפשרי:

לוח האם שלי הוא:

Motherboard Name Asus P5AD2-E

האם אני צריך להחליף גם את הלוח אם במידה אני אחליט לקנות מעבד חדש ולקנות זיכרונות חדשים של 2 GB?

עוד משהו, כרגע כפי שאפשר לראות מהמפרט שלי יש לי צוואר בקבוק בגלל המעבד... שהוא יחסית מאוד חלש כבר אז השאלה שלי היא אם אני נגיד אקנהE6600 או מעבד אפילו יותר חזק שבנובמבר - דצמבר המחירים יהיו יותר נמוכים על המעבדים שיש כבר בשוק היום... השאלה שלי היא האם זה לא יעשה לי צוואר בקבוק... הפעם בגלל שהמעבד חזק מדי... כאילו שהוא לא ינצל את כל היכולת שלו.

שאלה נוספת, מתי אתם ממליצים לעשות את זה, מבחינת ירידת מחירים וכו' והאם שווה לי באמת לעשות את זה במתכונת הזאת ולא לקנות מחשב חדש לגמרי... כאילו כולל כרטיס מסך, כולל לוח אם ועוד.

תודה מראש.

עריכה:

Dr. n00b - זה בדיוק העניין... שכעבור כמה חודשיים כל דבר הופך כבר למשהו ישן מאוד... בקיץ שעבר - יוני 2006 קניתי את הכרטיס מסך שלי ואת הלוח אם... אם אני לא טועה והשארתי את כל השאר, הפעם אני עושה בדיוק ההפך ומחליף זיכרונות ומעבד וככה זה תמיד ימשך לדעתי.

לא עדיף לקנות גם כרטיס מסך שיעמוד בסטנדטרים גבוהים למשך תקופה ארוכה?

ומה זאת אומרת אין קשר? יש כותרים שיוצאים גם לקונסולו הדור הבא וגם ל - PC... אולי חווית המשחק שונה וכו' אבל אני לא מאמין שזה מה שכל כך ישנה לי... ההבדל הוא שאת הקונסולה אני לא אצטרך לשדרג כל חצי שנה וכו'...

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם מישהו יעזור לי.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים