פורסם 2007 ביוני 1218 שנים שלום יש לי בעיה אני התקנתי במחשב 4 סטיקים של 1GB כל יחידה.הם של חברת Kingston הלוח אם שברשותי הוא של חברת Asus מדגם P5B כאשר המחשב עולה אני רואה רק 3GB RAM במקום לראות - 4GB. אני יודע שהווינדוס XP תומך רק עד-3GB RAM אבל הבעיה מופיע גם ברישום של ה-BIOS.האם מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך ניתן לבדוק או לפתור אותה ?תודה רבה
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר אהלן !קודם כל תודה על העזרה.אני רוצה להבין דבר. המערכת הפעלה של -64 BIT לא משפיע על ה-BIOS , אבל אני מדבר על ה-BIOS שמראה 3GB במקום 4 GB. אני רוצה שמחשב יראה שיש לו 4 GB זכרון לפני שאני מתקין מערכת הפעלה ?!!? הבנת ? או שמא אני מבולבל ואשמח עם תעשה לי סדר בדבריםתודה
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים תעדכן את הביוס.זה אמור לפתור את הבעיה.במידה ולא, יתכן ואחד הסטיקים לא תקינים (למרות שקשה לי להאמין), תנסה להוציא את כולם ולהכניס אחד אחד לראות אם כולם תקיניםץאבל כנראה שעידכון הביוס יעשה את העבודה.בהצלחה!
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים תבדוק סלוט סלוט תראה תחבר כל פעם כרטיס אחד יש מצב שיש בעיה בהם אולי אחד לא מחובר כמו שצריך..אם הם הרבה זמן מחוברים אז תעשה ככה..קח מחק לבן (מחק של בית ספר אבל לבן!) ו"תמחק" איתו את הפסי חיבור (נו אלה שנכנסים לתוך החריצים , הזהב הזה)ותנסה לחבר אותם שוב תראה אם זה שינה משהו מקווה שזה יתן משהו (לי זה עזר כי היה לי את זה פעם)אה ואם אני זוכר נכון הXP תומך עד 4 GB ולא עד 3..
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים ^^^^זה לא קשור: ל-BIOS אין מושג איזו מערכת הפעלה מותקנת בכלל.כנראה שמדובר בסטיק לא תקין, או שלא הכנסת סטיק אחד כמו שצריך לסלוט.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים xp 32bit תומך רק עד 3.25 גיגהרק תיקנתי את זה שמעלי, לא התכוונתי שזה מה שגורם לבעיה.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים יש הגדרה בביוס של תמיכה ב4GB. לפחות בלוח שלי (גם של ASUS אבל סוקט 939) יש.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים בדיוק.... יש צורך להפעיל בביוס אבל לא כולם תומכיםתעשה ככה:http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=3073רק את הפעולה של הביוס כמובן, על תיתייחס לעובדה שמדובר בויסטה וב-64
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים XP 32BIT לא ינצל 4GB גם אם תגרום לו לזהות אותם... תשאר עם 2GB עד שתעבור לויסטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.