עבור לתוכן

UNDERclock מבטל אחריות?

Featured Replies

פורסם

טוב בעקרון חשבתי לי (וקיבלתי השראה מXvertigo) אחרי שראיתי טמרפטורות מפחידות של הכרטיס שלי גם אחרי שעות של מנוחה (72 כרגע ולא שיחקתי בשום משחק מ6 בערב) שעדיף לי ואולי כדאי לעשות underclock לתדרים רק בדו מימד!!!. הכרטיס שלי גם ככה מומרץ מהמפעל אז למה לא להחזיר אותו לקדמותו בדו-מימד שהתדרים לא משנים..

אז קודם כל שאלה ראשונה - זה רעיון טוב בכלל?

שאלה שניה- זה יבטל לי את האחריות? זאת אומרת, אל תגידו לי שלא יתפסו אותי או דברים כאלה, אם יש אפילו סיכוי קלוש שזה מבטל אחריות, אני מעדיף לא להסתכן.

פורסם

אני לא יודע ממש לגבי זה,

אבל אם המעלות מטרידות אותך,

תפנה לחנות,ותבקש שיחליפו לך אותו,

לא חבל להוריד את הביצועים שלו?.

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם

חחחחחחחחחח העיקר צחקו פה שה-HD2900XT יותר חם, בסוף אנחנו שומעים פה הרגע ההפך.

פורסם

הוא פחות חם ואני כבר הוכחתי את זה!!!

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח העיקר צחקו פה שה-HD2900XT יותר חם' date=' בסוף אנחנו שומעים פה הרגע ההפך.

[/quote']

תודה לגבי התגובה שלך שממש עזרה לי לפתור את הבעיה!@!@!@!

אין לי סופר-מארז מאוורר ומרווח עם סירקולציית אוויר של מקצוענים. הכרטיס שלי לא עבר בינתיים את ה75 מעלות במאמץ (בלי להריץ עליו בדיקת ארטיפקטים שם הוא ממשיך לעלות ולעלות), במשחקים הוא מגיע ל75 שזה טוב לפי מה שאני שם לב אבל הבעיה היא שהוא לא יורד מספיק אחרי זה אלא אם כן אני מפעיל מאוורר ידנית:

אני יכול לשים מאוורר על 100% שדרך אגב מאוד שקט (לא יותר רועש מכל המחשב ביחד לפני הפעלת המאוורר) ואז הטמפרטורה תרד ל67 בכיף...

אחרי שהמחשב נדלק הטמפרטורה היא לא יותר מ60 מעלות.

אל תשכח גם שהכרטיס בOC ובכל הבדיקות ה2900XT לא היה מומהר... כמו כן 75 מעלות זה גם מה שה2900XT הציג בביקורת פה בHWZONE

http://hwzone.co.il/reviews-files/hd2900/graphs/temperature.jpg

עכשיו, אולי יש לך תשובה טובה? או שאתה מעדיף להמשיך לצחוק?

תכננתי לעשות את האנדרקלוק רק ב2D !

פורסם

75‏ בביקורת במאמץ. חחח

פורסם

אם אתה עושה UC המהירויות בביוס של הכרטיס אינן משתנות אלא אם כן אתה משנה אותן ידנית (דבר שאינו מומלץ)

אתה יכול לשנות את המהירויות דרך C00LBITS דבר שלא יגרום שום נזק לכרטיס ,ב2D אין צורך בקלוקים גבוהים כי בלאיו הכי הוא אינו מתאמץ כלל

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך coolbits יש לך פתרון אחר? בRIVATUNER ראיתי שאפשר להוריד מהירויות אז לשנות דרך שם אפשר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים