עבור לתוכן

Battlefield 2142

Featured Replies

פורסם

המשחק Battlefield 2142 הוא משחק רשת בלבד ?

כי כשאני נכנס אליו יש לוגין...

תודה

פורסם

לא הוא לא.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז איך אני מתחיל לשחק ?

פורסם

אתה צריך לעשות account ב EA ואז תוכל לשחק יש גם Singleplay אבל הוא די עלוב בהשוואה למשחק ברשת בצלחה! ;D

פורסם
  • מחבר

אה...חשבתי המשחק עצמו מבוסס על משחק רגיל עם שלבים ברמה, לפי איך שזה נשמע מימך זה משהו כמו הסינגל פלייר של קאונטר סטרייק (בע?)

יש לי בעיה קטנה, כשאני מנסה ליצור חשבון הוא כותב שהסידי קי לא חוקי, יש לי את המשחק של הקבוצה Razor1911

מישהו יכול לעזור ?

תודה..

פורסם

המשחק הזה נועד לרשת זה כל הכיף בו. אם המשחק שלך לא מקורי אז לא תוכל לשחק נראה לי.

פורסם
  • מחבר

איך זה הגיוני ? הרי המשחק הזה מיועד לרשת, ובכל זאת יש לו קבוצות הפצה..

פורסם

RAZOR1911 מפיצים גרסאות פרוצות של משחקים חוקים, מה שהופך אותם ללא חוקים ולא תוכל לשחק בBF2142 באינטרנט מכיוון שאין לך חשבון ולא יהיה לך, כי הCDKEY שלך לא מקורי ולפיכך לא ניתן לספק לך את אותם שירותי ONLINE של האנשים שקנו את זה בחוקי, אבל יש תSINGLE PLAYER ששווה לתחת אולי אתה תאהב את זה :kopfpatsch:

פורסם

אין כמו battlefield

פורסם
  • מחבר

RAZOR1911 מפיצים גרסאות פרוצות של משחקים חוקים, מה שהופך אותם ללא חוקים ולא תוכל לשחק בBF2142 באינטרנט מכיוון שאין לך חשבון ולא יהיה לך, כי הCDKEY שלך לא מקורי ולפיכך לא ניתן לספק לך את אותם שירותי ONLINE של האנשים שקנו את זה בחוקי, אבל יש תSINGLE PLAYER ששווה לתחת אולי אתה תאהב את זה :kopfpatsch:

נראה לי גם בשביל סינגל צריך לפתוח חשבון ובשביל חשבון צריך סידיקי מקורי....

פורסם

בגרסא הפרוצה יש לך קראק שמבטל את הצורך בחשבון לסיגנל פלאייר, יש שם חשבון מוגדר מראש אסור לדבר פה על WAREZ אז אני מפסיק פה.

פורסם
  • מחבר

אהה..טוב, תודה וסליחה שדיברתי על ווארז, לא ידעתי שאסור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים