עבור לתוכן

Overlord DEMO RELEASED!!!

Featured Replies

פורסם

רק של AMD אחי .. אם תוכל לעזור לי באיסיקיו או מסנגר

330972400

oranili@hotmail.co.il :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• תגובות 70
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני אוסיף אותך לICQ מאוחר יותר, כעת יש לי דבר לטפל בו אבל תהיה פה ב21:40 ואני אדבר איתך, אם אני לא אוסיף אותך עד 22 תוסיף אותי אתה 242982398 אני אשמח לעזור לך :yelclap:

פורסם

אחי כמה עידכונים יש לכפולי ליבה?.

פורסם

לפי התמונות שהביאו כאן זה איך שהוא דומה ל OBLIVION, אני הולך לנסות את הדמו :)

פורסם

לא הבנתי מה יפה בגרפיקה....

ו19 - 22 FPS

זה טוב ?.?

יש לי X1950..[br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:43:36

לא הבנתי מה יפה בגרפיקה....

ו19 - 22 FPS

זה טוב ?.?

יש לי X1950..

על 1280X1024

אחי אמרו כאן שהמשחק יש לו הגבלה של 30FPS . אבל בתכלס איך הוא זז טוב?

פורסם

אררר זה מעצבןן לשחק על 30 .

כאילו מה ככה כל המשחק יהיה על 30 fps ?

פורסם

אחי אמרו כאן שהמשחק יש לו הגבלה של 30FPS . אבל בתכלס איך הוא זז טוב?

המשחק זז טוב מאוד, עם קצת איטי שאתה מיסתובב עם העכבר, אבל המשחק זז אחלה לא מהר מידי לא לאט מידי, לטעמי די טוב.

אבל אני רגיל ל-FPS יותר גבוה משחקים יותר מהירים, וביגלל זה כואבות לי העינים, בכל מיקרה בערך -15\20 דקות לסיים את הדמו זו בושה לא יכלו לתת לנו קצת טעימה, אפילו לא הספקתי להנות.

אררר זה מעצבןן לשחק על 30 .

כאילו מה ככה כל המשחק יהיה על 30 fps ?

כן במשחק עצמו 30FPS קבוע, בתפריט במשחק יהיה לך יותר FPS.

פורסם

משחק מהנה ביותר! אני ממש אהבתי את הסגנון!

זה מין Black & White 2 רק שכאן אתה לא אל, אלא יותר שליט... קיצר, מחכה בקוצר רוח למלא :]

למרות שמערכת הקרבות קצת עלובה...

פורסם

סליחה על הבורות

אבל אני תקוע ממש בהתחלה, אחרי כל האימונים כשצריך 5 שדונים בשביל להזיז את העמוד שחוסם את הדרך ויש לי רק 3. מה עושים??

אגב גרפיקה נחמדה, לא מדהימה

פורסם

אתה מחסל את הכבשים ואז יוצא לך עיגול זהוב שכזה (שתיים) וזה מאפשר לך להוציא עוד 2 שדונים.

פורסם
  • מחבר

המשחק זז טוב מאוד, עם קצת איטי שאתה מיסתובב עם העכבר, אבל המשחק זז אחלה לא מהר מידי לא לאט מידי, לטעמי די טוב.

אבל אני רגיל ל-FPS יותר גבוה משחקים יותר מהירים, וביגלל זה כואבות לי העינים, בכל מיקרה בערך -15\20 דקות לסיים את הדמו זו בושה לא יכלו לתת לנו קצת טעימה, אפילו לא הספקתי להנות.

כן במשחק עצמו 30FPS קבוע, בתפריט במשחק יהיה לך יותר FPS.

הגרפיקה סבירה+ לא משהו שאתה יכול לצעוק וואו, אבל גם משהו שלא ניתן לזלזל בו ובכל זאת המשחק לא אמור לדרוש הרבה כמו בדרישות כנראה הוא מלא בבאגים בדיוק כמו DIRT... ומאחר שזה מאותה חברה ואותם דרישות אז יש מצב.

אבל אני גם רגיל לFPS גבוה, וה30 הזה קצת הורג אותי אחר זמן מה מתחיל לכאוב לי הראש, חח אבל מה? המשחק מצחיק במיוחד כשהשדונים שמים עליהם דלעת על הראש ומתחילים להתגלגל ולהשתכר, משהו שלא יבייש את הרוסי שבי :silly:

פורסם

Lost Spirit - תודה אחי

חוץ מזה כל ניסיון שלי לשנות את המקשים נתקל בהסתבכויות, זה בגלל שזה דמו?

פורסם

למה לשנות מקשים?

סידור המקשים מעולה ונוח לגמרי.

פורסם

ה 30fps בגלל המרה של Xbox ל PC? אתם רציניים? כלומר ה Gameplay כמו ב Devil May Cry ל PC? חחח

פורסם
  • מחבר

אני כל כך שונא המרות למחשב, תמיד אבל תמיד יש איתם אינספור בעיות ביצועים, מקשים ולא יודע מה עוד... למה אין עוד מתכנתים מעולים כמו אלה של UT2004?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים