עבור לתוכן

Overlord DEMO RELEASED!!!

Featured Replies

פורסם

הגרפיקה אומנם לא הכי מתקדמת, אבל אני אוהב משחקי קווסט שכאלה ולכן מאוד נהניתי ואני אצפה למשחק המלא :)

• תגובות 70
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גרפיקה מעולה

פורסם

בנתיים אי אפשר לדעת כלום על חופש פעולה...

יש אינטרקציה מתקדמת עם הסביבה שנותן חופש כמו בהיטמן אבל בנתיים שיחקנו רק בטוטוריאל שבו הכל דיי קבוע

פורסם

נראה נחמד, אבל...:

1. למה לא נותנים לי לשמור את המשחק? אז מה אם הוא קצרצר? שיחקתי כמה דקות ורציתי לעשות משהו אחר, אז רציתי לשמור... אבל לא... אין אפשרות כזו... אם אני יוצא כל ההתקדמות שלי "נעלמת"... Oh happy day!

2. אולי זה רק אני, אבל הדמות של הOverlord מרגישה לי "כבדה" בטירוף וגם האנימציות שלה מוזרות.

חוץ מזה, נראה כמו משחק חמוד כזה וגם - מקורי! oh happy day :) *הפעם לא בציניות :smile1:

פורסם

נראה נחמד, אבל...:

1. למה לא נותנים לי לשמור את המשחק? אז מה אם הוא קצרצר? שיחקתי כמה דקות ורציתי לעשות משהו אחר, אז רציתי לשמור... אבל לא... אין אפשרות כזו... אם אני יוצא כל ההתקדמות שלי "נעלמת"... Oh happy day!

2. אולי זה רק אני, אבל הדמות של הOverlord מרגישה לי "כבדה" בטירוף וגם האנימציות שלה מוזרות.

חוץ מזה, נראה כמו משחק חמוד כזה וגם - מקורי! oh happy day :) *הפעם לא בציניות :smile1:

בקשר ל1 אני חושב שהם פשוט לא חשבו שזה הכרחי... זה משחק של בערך 20 דקות וממש אין צורך בשמירה

בקשר ל2 יהיו עוד שיפורים באנימציות ודברים אחרים ואתה אמור להיות מין לוחם כבד עם שריון עצום שכזה...

פורסם

יאלה הדמו היה קצר ביותר :kopfpatsch: סיימתי אותו הרגע. :xyxthumbs:

משחק ממש אבל ממש יפה... שמעו לא יודע מה יהיה בהמשך אבל הדמו משך אותי... תגיד מה התאריך המלא של המשחק בארצות הברית?

פורסם

סיימתי כרגע את הדמו, המשחק מלא דיבורים אבל אין מה להגיד הוא יפה.... איך המפלצות הקטנות האלה קופצות, פשוט הורג אותי.

פורסם

והן מאוד מצחיקות איך שהן מגיבות לאוצר :silly:

treasure!!!11

מזכיר לי את האורקים מWC3 חח work work :smile1:

פורסם
  • מחבר

המפלצות חמודות חחח מצפה באמת למשחק המלא.

פורסם

לא הבנתי מה יפה בגרפיקה....

ו19 - 22 FPS

זה טוב ?.?

יש לי X1950..[br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:43:36

לא הבנתי מה יפה בגרפיקה....

ו19 - 22 FPS

זה טוב ?.?

יש לי X1950..

על 1280X1024

פורסם

זה לא טוב, אחי ניראה לי יש לך פאק בכרטיס או תנסה להשים רק את 2 הסטיקים של ה-512MB ותיראה עם ה-FPS היסתדר לך.

פורסם

אופס לא 19-22

19-29....

פורסם

עדיין זה קצת, סורס עובד לך בקושי, משחקים אחרים על רזולוציות נמוכות, תבין הכרטיס שלך אמור להיות חזק לא איזה מעפן כמו שציינת את ה-FPS שלו.

פורסם

אז כמה צריך להיות לי אחי ?

פורסם
  • מחבר

תגיד לי משהו אחד התקנת את כל 4 העדכונים לWINDOWS לפתרון הבעיות של הכפולי ליבה? או שרק את של AMD? למה יש 2 של AMD ו2 של MS כולל ערך REGISTRY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים