עבור לתוכן

Overlord DEMO RELEASED!!!

Featured Replies

פורסם

תודה על התמונות אחי....

והמשחק פשוט יפיפה... פשש ממש התלהבתי ממנו גרפיקה די טובה אתה שולט במשחק יש לך עבדים אתה נלחם הורג בניינים הורג חיות אנשים... פשוט משחק לא רע בכלל :xyxthumbs:

עכשיו אני תקוע בקטע עם הענק הזה אחרי שאני מסובב תידית הזאת ואז נפתח השער ואז יוצא ענק כזה שמן בצבע וורוד מישהו יודע איך הורגים אותו?

תודה מראש :)

• תגובות 70
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק זז חלק על פול גרפיקה. אבל אין הגדרות יותר מידי .

פורסם
  • מחבר

תוודאו שיש לכם INTERNET DOWNLOAD MANAGER 5.9 אחלה תוכנה, הורדתי בבוקר תדמו תוך 40 דקות.

עוד לא בדיוק בדקתי איך עובד אבל אני מצפה שיעבוד מצוין עם כל הגרפיקה על 1280*1024.[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 18:04:33

ד"א הגדרות מומלצות מומלץ או INTEL C2D או AMD64 X2 מישהו באמת ניסה לבדוק אם יש העלאת FPS? צריך להריץ אותו עם CPU AFFINITY ל0 או 1 ואז לבדוק.

פורסם

מישהו פה עבר תענק הגדול הזה?

:kopfpatsch:

פורסם

איזה עצבים עם המנוע הגרפי של המשחק, הגבלה ל-30FPS איזה עצבים כואבות לי העניים אחרי משחק של כמה דקות.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?????? עוד פעם הגבלה מזדיינת של 30FPS עכשיו זה מסביר לי הכל... אלוהים צריך לפטר אנשים עלובים כאלה עלאק לי ועוד קוראים לעצמם "Codemasters",

SHITTY MASTERS.

פורסם

איזה עצבים עם המנוע הגרפי של המשחק, הגבלה ל-30FPS איזה עצבים כואבות לי העניים אחרי משחק של כמה דקות.

v-sync?

פורסם

זה בגלל שזה מישחק ל360 במקור וגם עושים אותו לPC אז יש הגבלת FPS חוץ מיזה אחלה מישחק באמת מקורי וטוב רק הדמו קצר לאללה חח מחכה שיצא

פורסם

לא הורדתי את הדמו אבל ב CNC3 ההגבלה ממש לא מיותרת ! דווקא אם יש 40FPS ואז ירידה ל 30 אז מרגישים איטיות אבל

אם יש תמיד 30 אז אין ירידות וה FPS אחיד...

פורסם
  • מחבר

בCNC3 כמו בגנרלס אם זה 30FPS המשחק חלק מאוד עד ל25FPS ומשם יש ירידה, ישנם איזורים במשחק כמו הטיביריום והמון בניינים עם כל הצללים שבקלות מורידים תFPS, אבל לא משהו קריטי. אם היה יותר מ30 נגיד 60 המשחק היה טס מאוד ואי אפשר היה להבין כלום.

פורסם

זה שהFPS יותר גבוה לא אומר שזה כמו FAST FORWARD, זה פשוט יותר חלק.

פורסם

משחק נחמד מאוד ואני עוד לא חובב של משחקי פנטזיה יותר מדי, הפיצ'ר של שליטה ביצורים האלו גם לא רע ובטח במלא הוא בא לידי ביטוי בשיתוף פעולה יותר נרחב ויותר משפיע על הגיימפליי, גרפיקה ממוצעת, לא משהו שיוציא לכם את העיניים אבל בהחלט צבעונית, נעימה למראה וזורמת, הדיבוב לא רע וחווית המשחק הכללית היא בהחלט טובה.

הקטע עם הענק לא קשה אגב, פשוט מוציאים עוד יצורים כאלה, יורים עליו את הקסם של האש ונותנים מכות רגילות עם הגרזן, לא משהו יוצא דופן.

פורסם
  • מחבר

זה שהFPS יותר גבוה לא אומר שזה כמו FAST FORWARD, זה פשוט יותר חלק.

אתה יודע, מן הסתם הבאתי את גנרלס וCNC3 כדוגמא קלאסית למקרה שהינו כזה, תשחק בגנרלס על מעבר ל60 FPS המשחק פשוט יטוס לך בצורה חלקה ביותר, אבל זה ברור שכמה שיותר FPS ככה יותר טוב. :xyxthumbs:

פורסם

מקום מומלץ להורדה:

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=105507

כן כן, גיימר... לא גיימר 2... אני מניח שהם קלטו שאף אחד לא ישלם 20 ש"ח בחודש בשביל להוריד דמואים... :lol:

מוריד לי על המקסימום שלי.

פורסם

פששש אחלה משחק מחכה למלא .. הדמו יותר מדי קצר :|

תוך פחות מחצי שעה אפשר לגמור אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים